Kategórie:

Alesis M1 Active MK3

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: ALESIS
Katalógové číslo: AI M1ACTIVEMK3XEU
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Aktívny referenčný monitor s bi-amp zosilňovačom s celkovým výkonom 100 W. Monitor je vybavený basovým reproduktorom s priemerom 5" a membránou z karbónových vlákien, ktoré sú odolné a ľahké. O výškové frekvencie sa stará 1" výškový menič. Celkový výkon 100 W má na starosti bi-amp zosilňovač, ktorý rozdeľuje 75 W pre projekciu basových a 25 W pre projekciu výškových frekvencie. Monitor je vybavený aktívnym crossoverom, ktorý operuje na frekvencii 2 kHz a poskytuje čistý prednes basových, výškových, ale aj stredových frekvencii. Samozrejmosťou je úplne tienenie, vďaka ktorému je možné bez problémov umiestňovať monitory v bezprostrednej blízkosti obrazoviek alebo iných zariadení s elektromagnetickým žiarením. Cena za 1 kus. Rozmery: 381 x 216 x 236 mm. Farebné prevedenie: Black.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 145 EUR
 

Moderná estetika 
M1 Active MK3 využíva krásny nový hliníkový 5-palcový basový reproduktor, ktorý je ľahší a pevnejší ako typický basový uhlíkový, papierový alebo sklo-aramidový basový reproduktor, čo MK3 poskytuje ešte rýchlejšiu a lineárnejšiu odozvu v basoch a stredných frekvenciách. Presne navrhnutý vlnovod poskytuje vysokofrekvenčnú disperziu v dobre riadenom, predvídateľnom tvare. Zaručuje to rozšírený "sweet spot" - aj mimo osy reproduktora - a súčasne zabraňuje rozptylu zvuku.

Krištáľová čistota
S monitormi M1 Active MK3 môžete počúvať, miešať a vytvárať s úplnou istotou, že získate najpresnejší zvuk. Monitory M1 Active MK3 majú širokú frekvenčnú odozvu (55Hz - 22 kHz, ± 3dB), takže vždy počujete realistický zvuk, ktorý si dnešná hudba vyžaduje. M1 Active MK3 je vybavený aj 45W LF / 20W HF zosilňovačom triedy A/B pre dostatočný výkon a veľkorysú rezervu v porovnaní s bežnými "digitálnymi" zosilňovačmi. Navyše kombinovaný vstup XLR + 1/4" jack umožňuje úplnú flexibilitu pripojenia pre všetky vaše obľúbené štúdiové zariadenia.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky