Kategórie:

AVID Pro Tools 10 EDU

Poštovné zadarmo

Výrobca: AVID
Katalógové číslo: 9900-65186-13
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7


Predáva sa na základe predloženia potvrdenia o návšteve školy.
Profesionálny audio softvér novej generácie pre nahrávanie, prehrávanie, komponovanie a úpravu zvuku a hudby. Verzia určená pre školy.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 245 EUR
 

Vaše nasadenie si zaslúži tie najlepšie nástroje ktoré sú k dispozícii a tými sú Pro Tools 10 - profesionálny audio softvér novej generácie s ktorým nahrávanie, komponovanie alebo mixovanie hudby a zvuku otvára nové možnosti, teraz je lepší a rýchlejší ako kedykoľvek pred tým. Zrýchlená úprava a mixovanie s Clip Gain. Použitie viacerých zvukových formátov v relácii, vrátane Interleave, bez duplikácie súborov. Zaznamenávajte a masterujte vo vyššom rozlíšení zvuku v 32-bit floating-point formáte. Získajte rýchle reakcie aj na pomalších pevných diskoch. Nahrávajte v režime s nízkou odozvou s priamim monitorovaním pri použití third-party audio zariadení. To všetko a omnoho viac v novom Pro Tools 10.

Mixujte vo vyššom rozlíšení
S Pro Tools 10 teraz môžete miešať viac zvukových formátou a bitovú hĺbku v rovnakej relácii, bez duplikácie súborov, ktoré zapríčiňujú zahltenie projektu. Navyše s podporou 32-bit floating-point formátov, dosiahnete vyššie rozlišenie zvuku pri nahrávaní či ipmporte s vačším priestorom pre zachovanie integrity zvuku od začiatku do konca.

Vyšší výkon
Získajte vyšší výkon pri nahrávani a prehrávani na notebooku s externým alebo sieťovým diskom. Zrýchlite vašú úpravu a mixovanie zvuku a hudby s Clip Gain. Pracujte jednoduchšie s AutoSuite- renderovanými klipmi. Získajte 4x vačsiu komenzáciu oneskorenia signálu a 2x viac bussov pre prácu s vačšími mixami s veľa pluginmi. Pohotovejší výkon pri práci v relácii s veľkým množstvom fadov.

Zapojte sa k legendárnemu zvuku
Pomocou priloženého "Avid Channel Strip" plug-inu, získate renovovaný kanál od Avidu (predtým Euphonix) System 5, ktorý jeden z najvyhľadávanejších konzol používaných pre vytváranie najlepších mixov vôbec.

Žiadny externý nástroj nie je potrebný
Jednoduché vytváranie častí pre prakticky akýkoľvek hudobný nástroj s pomocou autenticky znejúcich virtuálnych nástrojov, MIDI klávesy/ovládač alebo vaša myš a vstavaný Pro Tools MIDI Editor. Začnite rýchlo pracovať so vstavanými virtuálnymi nástrojmi a audio slučkami a rozšírte tak svoj arzenál o virtuálne hudobné nástroje od Avid a third-party audio dizajnérov.

Súčasťou balenia je aj licenčný USB kľúč.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky