Kategórie:

BOSS FRV 1 Legend Series Fender Reverb

Poštovné zadarmo

Výrobca: BOSS
Katalógové číslo: 408981C99
Záruka (mesiacov): 24

Znovuzrodenie klasiky - legendárny zvuk pružinového Reverbu "1963 Fender Spring Reverb" sa vracia vo forme moderného stompboxu.
 
 

BOSS a Fender USA v spolupráci vytvorili FRV-1, fantastickú reinkarnáciu legendárneho Reverbu ’63 Fender Reverb (prostredníctvom technológie COSM). FRV-1 dodáva nadčasový lampový Reverb priamo k vašim nohám vo forme spoľahlivého a kompaktného pedálu.

Nadčasová klasika - Fender Spring Reverb je zvuk, ktorý stál pri zrode fenoménu surf-music, patrí medzi základné kamene štýlov rockabilly, country a blues. Neskôr si našiel svoje miesto v grunge a ostatných moderných žánroch. Teraz môžete zaradiť tento efekt do vášho vybavenia ako dostupný a nezničiteľný kompaktný pedál.

  • prostredníctvom technológie COSM vytvára legendárny zvuk pružinového Reverbu "1963 Fender Reverb"
  • jednoduché ovládanie prostredníctvom troch klasických ovládačov (Dwell, Tone, Mix)
  • štýlový retro vzhľad
  • robustná kovová konštrukcia BOSS

Upozornenie pre obchodníkov: Popisy na stránke www.bigmusic.sk sú chránené autorskými právami a ich kópie sú neoddeliteľnou súčasťou notárskej zápisnice uloženej dňa 25. 3. 2011 v notárskom centrálnom registri listín pod č. N 179/2011, NZ 10841/2011, NCRls 11107/2011. V prípade, že na svojich internetových stránkach použijete popisy produktov zo stránky www.bigmusic.sk, je potrebné uviesť pôvodný zdroj s textom: Popis produktu pochádza zo stránky www.bigmusic.sk, pričom www.bigmusic.sk musí byť aktívny odkaz. V opačnom prípade ide o porušenie predpisov o pravidlách hospodárskej súťaže ako aj o porušenie autorského zákona.

 

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky