Kategórie:

Boss GT-001 Guitar Effects Processor

Poštovné zadarmo

Výrobca: BOSS
Katalógové číslo: 414351C32
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Gitarový procesor, 200 užívateľských patchov, 200 prednastavených patchov, Efekty: zosilňovače, Distortion, EQ, FX1/FX2, Delay, Chorus, Reverb, Pedal FX, LCD displej, Napájanie: 1/4" jack In/Out, XLR In, Aux In, slúchadlový výstup, 1/4" TRS, USB, DC In jack, Rozmery: 211mm x 135mm x 58mm, Hmotnosť: 500g
 
 ks
Vaša cena s DPH: 239 EUR
 

GT-001 od spoločnosti BOSS je gitarový desktopový procesor, vhodný pre domáce štúdiá. Vďaka svojim kompaktným rozmerom je ľahko prenosný a použiteľný prakticky kdekoľvek, kde budete potrebovať. Procesor obsahuje 200 prednastavených a 200 užívateľských patchov. Má v sebe zabudované simulácie rovnakých uznávaných zosilňovačov a efektov ako v obľúbenom efektovom procesore GT-100. Okrem zosilňovačov disponuje rôznymi typmi skreslení ako napríklad Mid Boost, Treble Boost, Crunch, Fat DS, Metal DS, OCT Fuzz, Metal Zone, Muff Face, ďalej FX1/FX2 efektmi ako napríklad Wah, Limiter, Tone Modify, Wave Synth, Octave, Pitch Shifter, Harmonist, Phaser, Flanger, Tremolo a iné. Okrem nich obsahuje aj klasické efekty ako Delay, Chorus, alebo Reverb. GT-001 je vybavený gitarovým 1/4" jack In konektorom, mikrofónovým XLR In konektorom, Aux In jack konektorom, dvoma 1/4" jack Out konektormi, 1/4" TRS konektorom USB výstupom a slúchadlovým výstupom.

Do nového GT-001 sme zbalili uznávané zosilňovače a efekty z vlajkového efektora GT-100. Vznikol tak štýlový desktopový procesor pre domáce štúdio aj prenosné aparáty. Vďaka malým rozmerom sa ľahko zmestí kamkoľvek. Na intuitívnom ovládacom paneli nie je problém rýchlo vyvolať parádny zvuk pre nahrávanie alebo cvičenie. Okrem vstupu pre gitaru je GT-001 vybavený aj vstupom pre vokál (mikrofón) alebo akustický nástroj . Vstavaný USB Audio/MIDI prevodník poskytuje priame prepojenie s počítačom a vašim DAw programom. Podobne ako GT-100, aj GT-001 má obrovský potenciál pre tvorbu zvukov, dvojitú signálovú cestu so zosilňovačmi a efektmi, ako aj flexibilné možnosti zapojenia efektov. Nová funkcia Guitar-To-MIDI umožňuje bez ďalšieho vybavenia konvertovať jednotlivo hrané noty na MIDI dáta, ktoré môžete zužitkovať v aplikácii Guitar Friend Jam a vašom DAW programe. S novou aplikáciou BOSS TONE STUDIO (bezplatne k stiahnutiu) môžete upravovať vaše zvuky v príjemnom grafickom prostredí na obrazovke počítača a naviac máte prístup k portálu BOSS TONE CENTRAL, ktorý obsahuje tonu Patchov od známych a uznávaných hudobníkov.

  • Špičkové zosilňovače a efekty v kompaktnom prístroji
  • Obsahuje najnovšie modely COSM zosilňovačov. MDP efekty, a ďalšie
  • Pokročilý multikanálový USB Audio/MIDI prevodní umožňuje praktické nahrávanie a efektívny re-amping
  • Kompatiblita s Patchmi procesora GT-100 ver.2.0
  • Panelové ovládače pre upravenie zvukov a samostatné ovládače pre vyvolanie obľúbených zvukov
  • BOSS TONE STUDIO program pre úpravy/archivovanie nastavení (Win/Mac)
  • XLR mikrofónový vstup s fantomovým napájaním; špeciálne efektové Patche pre vokály a akustické gitary
  • napájanie adaptérom alebo USB zbernicou


 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky