Kategórie:

BOSS RC 3 Loop Station

Poštovné zadarmo

Výrobca: BOSS
Katalógové číslo: 411011C99
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

RC-3 je vybavený pamäťou umožňujúcou nahranie stereo dát v dĺžke až 3 hodiny! Teraz môžete nahrávať dlhé frázy bez obáv o dostatok pamäte. Svoje kreácie môžete uložiť a opäť použiť v 99 pamäťových pozíciách, Tí, ktorí chcú pri loopovaní využívať stereo nástroje a zariadenia, určite ocenia možnosť stereo záznamu a prehrávania v RC-3. Pri tvorbe loopov môžete využiť vstavané Patterny bicích nástrojov, ktoré vám pomôžu dodržať správnu rytmiku. Po vytvorení základnej štruktúry môžete RC-3 pohodlne pripojiť k počítaču prostredníctvom USB 2.0 Portu a prakticky uložiť nahrané dáta. Loopovanie ešte nikdy nebolo také praktické, výkonné a zábavné!
 
 ks
Vaša cena s DPH: 144 EUR
 

Určuje nový štandard pre Loop stationy

BOSS oslavuje 10. výročie uvedenia svôjho prvného Loop Stationu, novou dynamickou sériou RC Looper. Uvedenie RC-3 a RC-30. Prenosný, výkonný pedál s neuvreiteľnou veľkosťou internej pamäte, ktorý dokáže uložiť až tri hodiny stereo slučiek! RC-3 je jednostopý stereo Looper, umiestneý do kompaktného pedálu; RC-30 je dvojstopá verzia, ve formáte dvojitého pedálu. Nezáleží na tom, na aký nástroj hráte, alebo aký šum vytvárate, nová séria RC uloží do slučiek úplne všetko.

Zapojte ľubovoľný nástroj podľa potreby, dokonce aj mikrofón; RC-30 má i XLR vstup, vrátene fantómové napájania. Obidva pedály sú vybavené USB 2.0 porty, ktoré umožňujú ukladať slučky do externej pamäte, ale tiež importovať a exportovať súbory WAV.

● Reálny stereo Loop station; dve stereo stopy
● Obrovská interná pamäť pre tri hodiny stereo záznamu!
● 99 pamätí pre ukladanie frázových slučiek
● Viacnásobné vstupy: 1/4" A a B vstupné jacky, stereo 1/8" mini AUX vstupný jack
● XLR vstup s fantómovým napájaním
● USB 2.0 port umožňuje zapojit PC a importovať/ exportovať WAV audio záznam
● Rytmický doprovod s reálnym zvukom bicích
● Pracuje na batérie alebo voliteľný AC adaptér
● Pripravené efekty pre spracovanie slučiek

RC-3 ponúka tri hodiny(!) kapacity pre stereo záznam, priamo do internej pamäte. Teraz môžete nahrávať naozaj dlhé frázy a nemusíte sa obávať o nedostatok pamäte. Pre uloženie a okamžité vyvolanie vašich kreácií slúži devädesiat devät pamätí. Tí, ktorí chcú pripojiť stereo nástroje a zariadenia, určite ocenia skutočný stereo I/O pri RC-3. Pripravené doprovodné bicie patterny využijete pri tvorbe perfektných slučiek. A akonáhle vytvoríte podstatnú časť svojej práce, pomocou portu USB 2.0 u RC-3 jednoducho uložíte slučky do externej pamäti. Doteraz nebol looper nikdy tak jednoducho prenosný, a súčasne výkonný aj zábavný!

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky