Kategórie:

Boss SY-300

Poštovné zadarmo

Výrobca: BOSS
Katalógové číslo: 416261C32
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Nové zvukové dimenzie s akoukoľvek gitarou
Vezmite svoju obľúbenú gitaru a skočte do obrovského sveta zvukov s novým gitarovým syntetizátorom SY-300. Môžete ho používať s akoukoľvek gitarou a ihneď. Nie je potrebný špeciálny snímač - stačí pripojiť štandardný gitarov7 kábel a začať hrať. Vďaka revolučnej technológii BOSS si môžete užiť tučné analógové polyfonické zvuky s nulovou latenciou a značne tak rozšíriť výrazové a zvukové možnosti vašej gitary. Okrem toho môžete ďalej pracovať so zvukom vašej gitary - prehnať ho cez filtre, zosilňovače a LFO syntetizátora. Od jednoduchých Lead zvukov až po komplexné zvukové plochy, SY-300 prináša nové dimenzie zvukov a kreativity pre vašu hudbu.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 699 EUR
 

• Pripojte štandardný 1/4" kábel a hrajte s akoukoľvek gitarou úžasné zvuky syntetizátora
• Vďaka nulovej latencii ste v úžasnom spojení s hudbou a vašou gitarou
• Tri sekcie syntetizátora a štyri efekty pre bohatý, dynamický a nápaditý zvuk
• Tvarujte zvuk vašej gitary filtrami, zosilňovačmi a LFO oscilátormi
• Grafický LCD displej, tri pedálové spínače s voliteľnou funkciou a jeden ON/OFF spínač
• 70 hotových továrenských zvukov a 99 používateľských pamätí pre uloženie vlastných zvukov
• Vytvorte a uložte zvuky vo vašom počítači s aplikáciou BOSS Tone Studio Editor/Librarian a získajte ďalšie zvuky na BOSS Tone Central
• Funguje aj s basou a ďalšími elektronickými nástrojmi

Množstvo nových zvukov bez špeciálneho snímača
S novým SY-300 máte pod palcom úžasnú technológiu gitarových syntetizátorov Roland/BOSS. Pre hranie na naše ostatné gitarové syntetizátory je potrebné mať na gitare nainštalovaný GK snímač. SY-300 však môžete používať s akoukoľvek gitarou cez bežný 1/4" nástrojový kábel. SY-300 využíva v súčasnosti najrýchlejší DSP systém a najnovšie inovácie z dielne BOSS. Je to úžasný syntetizátor, ktorý hrá bez akéhokoľvek omeškania. Vďaka tomu môžete rozšíriť zvukový a výrazový potenciál vášho hrania o nové zvuky a nie je potrebné učiť za nové techniky hrania - všetko môžete hrať tak, ako doteraz.

Syntetizátor v analógovom štýle pre vašu gitaru
SY-300 má výkonný polyfonický syntetizátor s tromi samostatnými sekciami, ktorý rozšíri váš zvukový arzenál o množstvo úžasných zvukov. Podobne ako klávesák s analógovou klasikou, aj vy máte teraz úplnú slobodu v tvorbe zvukov a veľkú paletu parametrov - zvoľte s niektorý z rôznych vlnových priebehov, upravte ho filtrom a zosilňovačom, modulujte ho LFO oscilátorom a navrstvite jednotlivé zvuky na seba. Môžete využiť aj krokový sekvencer (s tap tempo ovládaním) a vytvoriť dynamické melódie alebo arpeggiá zahraním jednej noty na gitare! S frajerskou funkciou Blender môžete ihneď zmiešať a upraviť nastavenia syntetizátora podľa iných Patchov a rýchlo vytvoriť inšpiratívne nové zvuky.

Upravte zvuk vašej gitary funkciami syntetizátora
SY-300 dokáže okrem hrania úžasných vlastných zvukov spracovať aj zvuk vašej gitary rôznymi zaujímavými spôsobmi. Zvuk gitary môžete upraviť filtrom a prostredníctvom zosilňovača môžete zmeniť jeho priebeh v čase (Attack/Decay). Takto upravený zvuk môžete ešte modulovať LFO sekciou, alebo "rozchodiť" krokovým sekvencerom. Všetky tieto nové funkcie vám umožňujú obohatiť zvuk vašej gitary o možnosti a zvukové textúry, ktoré by sa nedali vytvoriť bežným hraním.

K novým zvukom patria aj úžasné efekty
Efekty majú dôležitú úlohu v zvukovom dizajne syntetizátora. Nový SY-300 je nabitý efektmi, ktoré vystrelia váš zvuk do stratosféry. Môžete využiť 4 efektové procesory súčasne. Každý z nich poskytuje rôzne typy efektov, napr. Overdrive a Distortion, Slow Gear, Isolator, Slicer a mnohé ďalšie. Niektoré typy dokonca obsahujú dva typy efektov, napr. Chorus+Delay alebo Delay+Reverb. Efekty môžete aplikovať na zvuk syntetizátora, zvuk vašej gitary alebo na oba - záleží len na vás.

Veľké možnosti ovládania a všestranná konektivita
Ovládanie SY-300 popri hraní je veľmi jednoduché. Prostredníctvom štyroch vstavaných pedálových spínačov môžete zapnúť/vypnúť Bypass, prepínať Patche a ovládať tri rôzne parametre (určené v nastavení Patchu). Ak potrebujete viac možností, môžete pripojiť ďalšie dva externé pedálové spínače alebo Expression pedál. Výstup THRU umožňuje premostenie pôvodného zvuku vašej gitary priamo k zosilňovaču alebo využitie efektovej slučky v spojení s konektorom RETURN. Dva páry výstupných konektorov (MAIN a SUB) umožňujú konfiguráciu výstupov pre akékoľvek použitie. Konektory MIDI IN a OUT/THRU umožňujú prepojenie so Switchermi, automatickými bubeníkmi a ďalšími MIDI zariadeniami.

USB Interface pre počítače
SY-300 je vybavený USB audio prevodníkom, s ktorým môžete zaznamenať vaše hranie do DAW programu vo vašom počítači. Môžete nahrať zvuk syntetizátora a efektov SY-300, alebo zaznamenať "čistý" pôvodný signál gitary. Potom môžete poslať tento signál späť do SY-300, spracovať ho syntetizátorom a vytvoriť dokonalý zvuk. Do SY-300 môžete poslať aj iné stopy z vášho SY-300, spracovať ich syntetizátorom+efektmi a vytvoriť nové úžasné zvuky. USB pripojenie SY-300 umožňuje aj uložiť a spravovať vaše Patche v špeciálnej aplikácii BOSS Tone Studio editor, ako aj získanie nových Patchov z webovej stránky BOSS Tone Central.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky