Kategórie:

BOSS VE-8 Acoustic Singer

Poštovné zadarmo

Výrobca: BOSS
Katalógové číslo: 417351A32
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 5

Kompletné riešenie pre spievajúcich gitaristov. Speváci a skladatelia hrajúci na akustickú gitaru to majú v okolitom hudobnom svete neľahké. VE-8 Acoustic Singer umožňuje vďaka profesionálnemu zvuku BOSS vynoriť sa a zažiariť pri každom vašom vystúpení. Používa sa úplne jednoducho a poskytuje vám kvalitné efekty pre vokál a gitaru, plus úžasné harmónie v reálnom čase a looper, to všetko v kompaktnom a praktickom balení. S takouto výbavou praktických a kreatívnych možností uvediete do varu každý podnik a klub, do ktorého prídete hrať.

 
 ks
Vaša cena s DPH: 449 EUR
 

Hrajte naživo s efektmi pre vokál a gitaru v štúdiovej kvalite, úžasnými vokálnymi harmóniami, looperom a ďalšími funkciami.


• Kompaktný all-in-one predzosilňovač a efektový procesor pre spevákov s akustickou gitarou
• Jednoduché ovládače umožňujú rýchle vytvorenie kvalitného zvuku BOSS 
• Vokálne efekty štúdiovej kvality poskytujú štyri typy dozvuku plus efekt Enhance, chromatickú korekciu intonácie a ďalšie možnosti
• Vytvorte v reálnom čase úžasné harmónie založené na vašich akordoch alebo manuálnom nastavení
• Môžete využiť aj vokálny "doubler" a efekty s dramatickým výrazom, napr. hard-tune elektronický hlas, skreslenie a rádiový efekt
• Samostatný kanál pre gitaru poskytuje efekty Acoustic Resonance, Reverb, Chorus a ďalšie efekty, plus otočenie fázy a notch filter pre potlačenie spätnej väzby
• Looper s 80 sekundovou pamäťou a možnosťou nezávisle loopovať gitaru a vokály
• Režim MEMORY pre uloženie a vyvolanie 50 obľúbených nastavení
• Flexibilné možnosti zapojenia pre integráciu s PA systémom a odposluchmi, plus USB rozhranie pre nahrávanie do počítača
• Napájanie 6 AA batériami alebo priloženým AC adaptérom




 

Spievanie

S VE-8 teraz môžete mať profesionálny zvuk štúdiovej kvality ihneď po zapnutí Stačí pripojiť váš mikrofón do XLR vstupu, nastaviť si príjemný dozvuk, zvýrazniť kontúru funkciou Enhance a už je hotovo. Môžete dokonca vytvoriť aj auto-tune elektronický hlas, skreslený efekt a rádiovo znejúce vokálne zvuky.
 

Hranie

So samostatným gitarovým kanálom bude vaša akustická gitara znieť rovnako dobre ako vaše vokály. Efekt Acoustic Resonance magicky "obnoví" prirodzený zvuk vašej gitary a odstráni sterilný "piezo efekt", ktorý je typický pre kobylkové snímače v akustických gitarách. Samozrejme sú tu aj efekty Chorus a Reverb plus ďalšie BOSS efekty ako Octave, Mod Delay a ďalšie. Neoddeliteľnou funkciou dobrého gitarového procesora je aj kvalitná ladička. S prepínačom fázy a "notch" filtrom môžete hravo potlačiť akúkoľvek spätnú väzbu ihneď, ako sa objaví. 
 

Harmónie

Pri sólovom vystúpení môžete schopnosťou vytvoriť krásne vokálne harmónie očariť publikum a dodať vášmu vystúpeniu novú hudobnú úroveň. S VE-8 je vytvorenie krásnych vokálnych harmónií hračkou. Automatický harmonizér sleduje tóninu a akordy hrané na pripojenej gitare a z vášho spevu vytvára správne harmónie. Môžete využiť aj ďalšie všestranné možnosti - hybridný alebo pevný režim a mať vždy správne nastavenie pre vašu situáciu. Dokonca je tu aj príjemný vokálny doubler, ktorý zdvojením pridá vášmu hlasu na plnosti a dôraze. 
 

Zapojenie

Na zadnom paneli VE-8 nájdete nástrojový vstup pre gitaru a XLR vstup pre mikrofón (s podporou fantomového napájania), plus AUX vstup pre pripojenie smartfónu alebo iného zvukového zariadenia. Stereo XLR vyvážené vstupy umožňujú priame pripojenie k PA systému a 1/4" výstupy umožňujú poslať samostatný signál do pódiového odposluchu alebo akustického zosilňovača. Vokálny aj gitarový kanál sú vybavené 3-pásmovým EQ a low-cut filtrom. Dokonca môžete poslať dva kanály von samostatnými výstupmi a získať tak lepšie možnosti pre mixáž. Prostredníctvom USB rozhrania môžete nahrávať z VE-8 priamo do počítača s vašim DAW programom. 
 

Ovládanie

Vďaka praktickým ovládačom na paneli VE-8 môžete ľahko upraviť nastavenia priamo pri hraní. Po vytvorení nastavení pre vaše vystúpenie alebo skladbu môžete uložiť vaše nastavenia do jednej z 50 pamäti a kedykoľvek ich opäť vyvolať. Tri vstavané pedálové spínače na VE-8 umožňujú ovládanie rôznych funkcií. Ak predsa potrebujete viac kontroly, môžete pripojiť ďalšie dva.

 
ve_8_back_gal_jpg.jpgve_8_back_gal_jpg.jpg

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky