Kategórie:

ENGL E412SSB STANDARD CABINET SLANTED B - stock

Poštovné zadarmo

Výrobca: ENGL
Katalógové číslo: HN101697
Záruka (mesiacov): 24

Engl E412SSB: Gitarový reprobox, skosený, zo série Standard s reproduktormi 4x 12“ Celestion Vintage 60 disponujúci výkonom 2x 120W/2x 16Ohm stereo a 240W/8Ohm mono, svojim výkonom a krásnym teplým tónom Vám zaručene prinesie to, po čom Vaše ucho baží, robustná konštrukcia s kovovými ochrannými rohmi, pevné madlo a kovovou mriežkou chránený reproduktor zabezpečia jeho trvácnosť, hmotnosť 50kg.


Pri vývoji reproboxov tohto známeho nemeckého výrobcu sa dbá o to, aby bola reprodukcia čo najčistejšia a bez akýchkoľvek nežiadúcich skreslení a dokázali tak premeniť v čo najvernejší zvuk signál, ktorým sú zásobované zo zosilňovača. Pri výrobe konštrukcie reproboxov sa nedbá len o ich akustickú dokonalosť, ale aj o dlhodobú životonosť a maximálnu spoľahlivosť. Všetky prvky sú starostlivo testované a dotiahnuté do absolútnych detailov. Môžete si byť istý, že reproboxy Engl Vám budú slúžiť spoľahlivo a tak dlho, ako si len budete priať.


Konštrukcia reproboxov Engl je vyrobená zo 14-vrstvovej preglejky zo sibírskej brezy, ktorá má skvelé akustické vlastnosti. Výstuž a rebrovanie je vytvorené tak, aby reprobox zvládol aj to najväčšie akustické zaťaženie. Pri všetkých reproboxoch sú používané legendárne reproduktory firmy Celestion, poväčšinou zo série Vintage alebo Greenback. Všetky reproboxy Engl Vám poskytnú zvuk založený na prierazných stredoch, pevných basových frekvenciách, čistých a zreteľných výškach.


Technické špecifikácie:

• výkon: 240 W/mono – 2x 120W/stereo

• impedancia: 8 Ohmov/mono – 2x 16 Ohmov/stereo

• reproduktory: 4x 12“ Celestion Vintage 60

• 74 x 75 x 36 cm

• 50 kg

 
 

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky