Kategórie:

Hartke A100

Poštovné zadarmo

Výrobca: HARTKE
Katalógové číslo: HMA100
Záruka (mesiacov): 24

Basové kombo, výkon: 100W, reproduktor: 1 x 15 "basový, hliníková membrána, 2 vstupy s rôznou citlivosťou, otočné potenciometre pre basy a výšky, 7 pásmový grafický EQ, nastaviteľný limiter, symetrický XLR linkový výstup, efektová slučka, vstup pre CD , slúchadlový výstup, dvojpolohový box.
 
 

Hartke A100 je malé basgitarové kombo zo série "A" určené do skúšobne a malá pódia. Vďaka konštrukcii umožňujúcej náklon, podobne ako u odposluchov, je zvuk smerovaný bližšie k muzikantovi a je teda zreteľnejší.

Výkon a reproduktory:
Maximálny výkon je 100W pri 8 Ohmovom zaťažení (interný reproduktor). Kombo je osadené jedným 15" reproduktorom s hliníkovou membránou.

Ovládanie a funkcie:
Kombo disponuje dvomi vstupmi zvlášť pre aktívne a pasívne nástroje. Nasleduje potenciometer celkovej hlasitosti VOLUME. Pretože tu nie je použitý ovládač vstupnej citlivosti, odporúča výrobca posielať z nástroja čo najsilnejší signál. Kombo disponuje integrovaným limitérom / kompresorom. V nulovej pozícii nie je kompresie použitá, pri otáčaní potenciometra je potom zvyšuje kompresný pomer od 2:1 do nekonečna a automaticky upravovaná hranica, od ktorej dochádza ku kompresii signálu (Treshold). LED dióda signalizuje aktivitu kompresora. Pri zhasnutej ku kompresií nedochádza, pri blikaní zelenej je signál skomprimovaný nastaveným kompresným pomerom, pri blikaní červenej potom kompresný pomer dosahuje v špičkách nekonečna a pri kontinuálnom svietení červenej už je signál limitovaný. Ekvalizácia je tu v podobe potenciometrov basov a výšok, ktorými možno ovplyvňovať frekvenciu 100 Hz a 5 kHz o +-15dB, a 7 pásmového grafického ekvalizéra, ktorý umožňuje zvýrazniť či potlačiť taktiež o 15dB nasledujúce frekvencie: 80, 160, 315, 630, 1250, 2500, 6300 Hz.

Možnosti pripojenia:
Na zadnej strane nájdeme jack výstup, na ktorý je pripojený interný reproduktor. Dokonca tu nájdeme aj sériovo zapojenú efektovú slučku s JACK konektormi Preamp Out a Amp In. Veľmi užitočný pre nahrávanie a živé hranie je XLR linkový výstup, ktorý je tu zapojený ešte pred korekciami. Pre cvičenie je na prednom paneli slúchadlový jack výstup a stereo vstup napríklad z CD prehrávača v podobe dvoch konektorov CINCH.

Hartke A100 je jednoduché basgitarové kombo, vhodné pre nenáročných či začínajúcich muzikantov do skúšobne a menšie pódia, či kedykoľvek na plnohodnotné domáce hranie a cvičenie.

Vlastnosti:

  • Výkon: 100W
  • Reproduktor: 1x 15 "hliníkový
  • Ekvalizácia: basy, výšky, 7-pásmový grafický ekvalizér
  • Kompresor / limiter
  • Výstup na slúchadlá
  • XLR Line Out
  • CD In
  • Rozmery: 55,2 x 46,4 x 40,6 cm
  • Hmotnosť: 21,8 kg

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky