Kategórie:

Kemper Profiler Head (Black)

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: KEMPER
Katalógové číslo: KPH-BK
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Kemper Profiling Amplifier je úplne nový a revolučný koncept pre zosilnenie gitary pomocou digitálnej technológie. Veríme, že každý gitarista by mal byť schopný preniesť svoj obľúbený zvuk do jedného Lunchbox formátu zosilňovača.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 1 785 EUR
 

Kemper Profiling Amplifier digitálne zachytí zvukový odtlačok prakticky akéhokoľvek gitarového zosilňovača. Dni snaženia snaženia nájsť magické miesto mikrofónu pred reproduktorom, sú preč. Teraz môžete mať profil pre každú kombináciu tónov a nastavenie vášho zosilňovača. Kemper Profiling Amplifier ponúka pohodlný a presný A / B mód porovnania, takže si môžete byť istí, že všetky vaše profily sú rovnaké ako na pôvodnom zosilňovači.


Ak ste použili niektoré skvele znejúce, dobre udržiavané ročníky lampových zosilňovačov v štúdiu, môžete vytvoriť profily z týchto zosilňovačov a používať kdekoľvek sa vám páči, a to kedykoľvek. Profily môžu byť obohatené s profesionálnymi efektami ktoré sú súčasťou Kemper Profiling Amplifier, môžete ušetriť varianty nastavenia zosilňovačov a môžete vymieňať simuláciu v profile kedykoľvek.

Upozornenie pre obchodníkov: Popisy na stránke www.bigmusic.sk sú chránené autorskými právami a ich kópie sú neoddeliteľnou súčasťou notárskej zápisnice uloženej dňa 25. 3. 2011 v notárskom centrálnom registri listín pod č. N 179/2011, NZ 10841/2011, NCRls 11107/2011. V prípade, že na svojich internetových stránkach použijete popisy produktov zo stránky www.bigmusic.sk, je potrebné uviesť pôvodný zdroj s textom: Popis produktu pochádza zo stránky www.bigmusic.sk, pričom www.bigmusic.sk musí byť aktívny odkaz. V opačnom prípade ide o porušenie predpisov o pravidlách hospodárskej súťaže ako aj o porušenie autorského zákona.

 

 

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky