Kategórie:

Korg C1 AIR-BR

Poštovné zadarmo

Výrobca: KORG
Katalógové číslo: KRC1AIRBR
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 5

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Digitálne piano zo série Concert, ktoré vychádza z jedinečnej histórie dizajnu a audio technológie hudobných nástrojov KORG, a ponúka stupeň hrateľnosti a všestrannosti, ktorý naplní očakávania aj tých najnáročnejších pianistov. Jeho 88-klávesová, presne skonštruovaná klaviatúra bola navrhnutá tak, aby študentom pomohla zdokonaliť techniku hry a zároveň zodpovedá požiadavkám skúsenejších hráčov.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 1 035 EUR
 

Jej vyvážená kladivková mechanika RH3 (real weighted hammer action 3) presne simuluje zážitok z hrania na grand piane, s ťažšou reakciou v nižších polohách, postupne prechádzajúcou do ľahšej, ako sa pohybujete nahor po klaviatúre. Je extrémne citlivá aj pri rýchlo sa opakujúcich notách, pričom je verne reprodukovaná expresívna dynamika hráča aj v najkomplexnejších pasážach. Tiež je k dispozícii ovládanie odozvy klávesov s výberom z piatich úrovní citlivosti (light, normal, heavy, stable, fixed), ktoré určujú, akým spôsobom sa vaša dynamika hry odrazí v zahranom zvuku. Piano simuluje zážitok z hrania buď na nemecké alebo japonské grand piano, odrážajúc široké hudobné spektrum od verného napodobenia temnej, jemnej a intenzívnej klasickej hudby, až po jasný a úderný jazz a pop music. Tiež realisticky napodobňuje efekt „damper rezonancie", produkovaný spoločnou rezonanciou strún v akustickom piane pri držaní stlačeného damper pedála, a simuláciu key-off pre vytvorenie zvuku, ktorý je produkovaný, keď hráč zodvihne prsty z klávesov. Piano ďalej ponúka podporu Bluetooth audio prehrávania, špeciálne navrhnutý reproduktorový systém a 30 bohatých expresívnych zvukov vrátane zvukov elektrických pián, organu, klavinetu, vibrafónu, akustickej gitary, sláčikov a mnohých ďalších. Tiež sú k dispozícii tri vysoko kvalitné efekty: brilliance, reverb, a chorus. Piano je vybavené všetkými tromi pedálmi, ktoré nájdete na grand piane: damper, soft a sostenuto, a ponúka množstvo možností rozvrhnutia klaviatúry plus 10 demo skladieb a 40 skladieb pre piano. Ihneď je k dispozícii aj dvojstopové digitálne nahrávanie a stereo zvukový optimalizátor, ktorý dodáva zvuku prezenciu pri použití slúchadiel. Stojan a sieťový adaptér sú súčasťou balenia. Rozmery: 1346 x 347 x 770 mm. Hmotnosť: 35 kg (vrátane stojanu). Hnedé farebné prevedenie (drevený povrch).

 
korg_rc1airbr-1korg_rc1airbr-1

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky