Kategórie:

Korg microKEY2-37

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: KORG
Katalógové číslo: KRMICRK237
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Kompaktná MIDI klávesnica
Príjemne zjednodušené ovládanie.

So všetkými tými nekonečnými nastaveniami, konfiguráciami a možnosťami voľby, ktoré dnešné technológie ponúkajú, je nakoniec často to najjednoduchšie riešenie tým najlepším.

Nekomplikovaný, prehľadný dizajn, kompaktná veľkosť a dobrá konektivita urobili z prvej generácie microKEY série predajný bestseller. Druhá generácia všetky tieto atribúty zachováva a pridáva k nim kompatibilitu s iPad a iPhone *, plus vstup pre damper pedál.

 
 ks
Vaša cena s DPH: 79 EUR
 

Podčiarknuté a sčítané - microKEY séria je ešte pohodlnejšia a univerzálnejšia ako kedykoľvek predtým, takže ju ocenia ako začiatočníci, tak aj skúsení hráči. Či už teda hráte na cestách alebo produkujete hudbu v štúdiu, microKEY vám pri tom ponúkne presne to, čo potrebujete a nebude vám naopak podsúvať nič, čo by ste nepotrebovali.

* cez Apple Lightning - USB camera adaptér predávaný zvlášť.

Kompaktná a napriek tomu komfortná klaviatúra

To je KORG Natural Touch mini keyboard. Bola navrhnutá tak, aby sa na nej aj napriek jej malým rozmerom skvele hralo, takže sa nemusíte báť ani akordov alebo rýchlych fráz.

Prepojenie jediným USB káblom - podporuje Mac, Win, iPad a iPhone

Pretože microKEY je možné napájať cez USB, stačí pre prepojenie s Mac alebo Windows iba jediný USB kábel. Nie je pritom potrebné inštalovať žiadne ovládače, proste len pripojíte a môžete začať hrať. Druhá generácia navyše prináša konektivitu s iPad a iPhone. K celému prepojenie s nimi potom stačí Apple Lightning - USB camera adaptér a jeden USB kábel, potom už môžete plne využívať šikovné aplikácie, ako sú KORG Gadget, KORG Module alebo GarageBand.

Možnosť pripojenia pedálu

Varianty modelu s 37, 49, a 61 klávesmi sú vybavené vstupom pre pripojenie damper pedálu. Verzia s 25 klávesmi namiesto toho ponúka sustain tlačidlo, ktorým je damper funkcia implementovaná. Na všetkých variantoch modelu je možné ďalej za súčasného využitia tlačidlá oktáv a funkcie transpozícia hrať kompletný rozsah MIDI tónov. Varianty s 37, 49 a 61 klávesami sú osadené pitch bend kolieskami a tiež kolieskami pre riadenie modulácie. Tieto funkcie je možné na 25-klávesovej verzii ovládať pomocou joysticku, rovnako ako funkciu arpeggiatora, takže napriek kompaktným rozmerom tohto modelu máte po ruke úplnú kontrolu nad všetkými týmito dôležitými parametrami.

Nabitý balíček hudobného softvéru úplne zadarmo

microKEY je dodávaný spolu s balíčkom hudobných programov, vrátane špeciálnej edície populárneho KORG Gadget a KORG Module plus KORG Legacy Collection, zahŕňajúce päť klasických KORG nástrojov vo forme plug-inov. Vďaka tomu už nemusíte k microKEY dokupovať žiadny ďalší softvér; môžete začať hneď robiť hudbu.

KORG balíček softvér

Softvér pre Mac / Windows

KORG Legacy Collection - M1 Le (zvukový syntetizátor modul)
UVI Digital Synsations (zvukový syntetizátor modul)
AAS Ultra Analog Session (zvukový syntetizátor modul)
AAS Strum Acoustic Session (zvukový modul akustické gitary)
AAS Lounge Lizard Session (zvukový model elektrického piana)
Propellerhead Reason Limited (DAW hudobný produkčný softvér)
Ableton Live $ 50 discount coupon (DAW hudobný produkčný softvér)

Viac informácií o balíku programov KORG Software Bundle a download: www.korg-license-center.com

Aplikácia pre iPad / iPhone

KORG Module Le for iPhone, KORG Module Le for iPad (piano / keyboard sound module app)

K dispozícii editačný softvér "KORG KONTROL Editor"

Pomocou špeciálneho editora KORG KONTROL Editor pre Mac / Windows si môžete microKEY prispôsobiť podľa svojich potrieb, vrátane nastavenia dynamiky kláves.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky