Kategórie:

Korg Pa4X-76

Poštovné zadarmo

Výrobca: KORG
Katalógové číslo: KRPA4X76
Záruka (mesiacov): 24

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Vyberte si toho správneho pomocníka, ktorý vám pomôže dosiahnuť špičkové hudobné výsledky.

KORG sa už po desaťročia na hudobnom poli plne venuje vývoju inovatívnych technológií,čo najlepšie dokladujú jeho modely od legendárneho Donca-matic až po celosvetovonajlepšie hudobné pracovné stanice súčasnosti. Vlajková loď značky, teda model Pa4XProfessional Arranger, v tejto tradícii pokračuje a prináša množstvo vylepšení vkaždom smere. Aj preto je Pa4X Professional Arranger oveľa viac než len keyboard.Je to vlastne kompletná kapela, ktorú máte za chrbtom, sú to súčasne vaše sprievodnéspevy alebo váš zvukový či efektový inžinier, skrátka všetko v jednom - a vždy súpo ruke!

 
 

Pa4X je ideálny nástroj pre komponovanie alebo nahrávanie hudby, pod rukami hráčaje to vskutku živý hudobný organizmus. A nikde inde nie je špičkový zvuk a plynuléovládanie takou prioritou ako tu. Skutočne každý detail bol u tohto profesionálnehoarranger keyboardu prepracovaný a vylepšený, takže nový Pa4X nemá konkurenciu. Úplnenový EDS-X (Enhanced Definition Synthesis - Expanded) zvukový engine ponúkne neprekonateľnýrealizmus a neuveriteľne detailné zvuky, využívajúc k tomu masívnu zásobu PCM dát,ktorá je mimochodom 10 krát väčšia ako u predchádzajúcich modelov. Technológia DNC(Defined Nuance Control) s doteraz nebývalou presnosťou rozozvučí sólové nástroje.Výsledkom spolupráce so spoločnosťami Waves Audio a TC Helicon je bezchybné spracovanieaudio dát a profesionálne vokálne efekty. Plus tu samozrejme nájdete tony novýchzvukov, bicích sád alebo štýlov, ktoré vám pomôžu realizovať sa bez obmedzenia vakomkoľvek hudobnom žánri.

Nový Pa4X

Arranžer keyboardy zn. KORG, počnúc pôvodným SAS-20; cez i, iS a iX série až povysoko oceňovanú Pa sériu, používajú stovky tisícov profesionálnych muzikantov pocelom svete. Pa4X sa teda pýši bohatou históriou, ktorú dopĺňa o úplne nové technológiea progresívne myšlienky, prevzaté od špičkových hudobných profesionálov. Výsledkomje kombinácia nekompromisnej zvukovej kvality, intuitívneho ovládania a inovatívnychfunkcií - to všetko zabalené v modernom, odolnom a pritom štýlovom hliníkovom nástroji.

Parádny zvuk


Pa4X sa spolieha na vylepšený KORG EDS-X (Enhanced Definition Synthesis-Expanded)zvukový engine a hneď od začiatku k okamžitému hraniu ponúkne viac než 1500* zvukov.Táto realistická kolekcia obsahuje nespočetné množstvo zvukov klasických a modernýchkeyboardov, elektronických a akustických nástrojov najrôznejších žánrov od technaaž po folk. Medzi týmito zvukmi nájdete napríklad aj nové multi layer stereo koncertnépiano (vrátane rezonancie damper pedálu), ako aj zvuky elektrických pián prevzatéz vyhláseného piána KORG SV-1. Nový Pa4X bol ďalej vybavený aj početnými dychovými,sláčikovými a basovými nástrojmi  - vrátane akustických a elektrických gitár.Jednotlivé zvuky boli starostlivo nahrávané pomocou najmodernejších metód, tak abynásledne reprodukovaný zvuk bol presný do najmenších detailov.

Pomocou ovládacích prvkov, ako sú tri prepínače s priraditeľnou funkciou alebo štvorcestnýjoystick, je možné za prispenia pokročilej technológie DNC (Defined Nuance Control)reprodukovať všetky, aj tie najdrobnejšie nuansy pri artikulácii tónu akustickýchnástrojov a vytvárať tak ultrarealistické, expresívne vystúpenia - to všetko pritomaj v reálnom čase. Oživte svoje sóla napríklad nezameniteľným saxofónom, trúbkoualebo klarinetom; autentickejšie bude vďaka tejto technológii napríklad aj pizzicatov sekcii sláčikových nástrojov a pod.

Viac ako 90* autentických bicích sád - vrátane Ambient Drum - vdýchne život každejrytmickej pasáži; funkcia Drum Family Easy Editing pritom ponúka komplexnú kontroluhlasitosti, výšky tónu, EQ, a iných parametrov. Ďalších 400 MB* užívateľskej pamäteumožňuje rýchlo a ľahko dopĺňať nové zvuky alebo využívať KORG, WAV, AIFF, a SoundFontformáty. U Pa4X si navyše môžete vychutnať aj úplne komplexné možnosti nahrávaniaa editácie samplov.

Plynulé ovládanie; intuitívny design; fantastický feel

Klávesy Pa4X 76 sú vybavené prirodzene reagujúcou, polovyváženouklaviatúrou s dynamikou a funkciou aftertouch. Dotykovú citlivosť (dynamiku) pritommožno nastaviť podľa hernej techniky a ďalších potrieb každého hráča - či už ideo začínajúceho muzikanta alebo náročného profesionála.

Hlavný panel bol optimalizovaný tak, aby všetky ovládacie prvky boli umiestnenéúplne ergonomicky a ich ovládanie tak bolo maximálne intuitívne a prehľadné. Veľký,jasne podsvietený a úplne nový kapacitný TouchView displej sa môže pochváliť prepracovanýmgrafickým rozhraním, ktoré je ešte lepšie čitateľné aj v horších svetelných podmienkach.Celú obrazovku možno pritom nakloniť dopredu či dozadu tak, aby ste v každej situáciidosiahli ideálny pozorovací uhol! Potrebujete nájsť tú skladbu, štýl alebo súbor,ktorý chcete použiť? Viacúčelová funkcia vyhľadávania Search ho nájde za vás - ato rýchlo! Štýly a Keyboard Sety možno načítať priamo z USB disku - nie je potrebatieto dáta ukladať do vnútornej pamäte nástroja.

Pre tých, ktorí hľadajú riešenie "všetko v jednom" čiže all-in-one, je tu voliteľnépríslušenstvo vo forme PaAS Speaker System. Tento jednoducho použiteľný doplnokumožňuje vychutnať si úžasný zvuk nástroja ako doma, tak vonku pri vystúpeniach.Jedná sa o ozvučovací systém s dvoma zosilňovačmi a piatimi reproduktormi, ktorý saprikladá priamo k vašej Pa4X. Najlepšie na tom však je to, že inštalácia tohto dodatočnéhoozvučenia je otázkou pár sekúnd, nepotrebujete k nej žiadne nástroje, káble aninapájanie.

Je to štýlové

Každý štýl je vlastne kompletné hudobné prostredie, určené na prehrávanie konkrétnehohudobného žánru - a v Pa4X nájdete viac ako 500* týchto štýlov. Vyskúšajte si hrus týmito štýlmi, ktoré pokrývajú najrôznejšie hudobné žánre od minulosti až po najhorúcejšiusúčasnosť. Tieto štýly boli vytvorené medzinárodným tímom hudobných profesionálovtak, aby mohli ponúknuť nebývalé herné zážitky. V ponuke sú úplne nové štýly, zatiaľčo mnoho existujúcich bolo prepracovaných či doplnených o nové zvuky, vylepšenéefekty alebo upravené zmixovánie zvukov. Okrem bicích, perkusií a basov môže každýzo štýlov ďalej ponúknuť inštrumentálne party, ktoré sa rozvíjajú podľa vašich akordovalebo vokálov, prípadne tiež tempa. V režime Guitar Mode 2 sú gitarové stopy jednotlivýchštýlov oveľa autentickejšie ako kedykoľvek predtým. Navyše každý zo štýlov možnorozšíriť pomocou štyroch padov. Každý pad pritom môže obsiahnuť jednorazový aleboopakovaný riff, perkusný part, akcentované tóny alebo dokonca zvukový efekt. Dotýchto padov si navyše môžete priamo naprogramovať vlastné riffy a frázy. A samozrejmekaždý štýl je vybavený tradičnými prvkami, ako sú Intro, Variation, Break, Fill-In,Endings - a to dokonca s odpočítavaním (count-in). Navyše je možné vytvárať vlastné,úplne nové štýly, alebo upravovať existujúce štýly.

Veľmi užitočná funkcia Chord Sequencer dokáže v režime Style Play rýchlo nahrávaťa zaslučkovať (loopovať) vaše akordické postupy; to sa hodí nielen pri cvičení,ale môžete si tak uvoľniť ľavú ruku pri živom vystupovaní. Takto nahraté Chord Sequenceje možné navyše ukladať ako štýl alebo ako položku do databázy SongBook.

Tie najnovšie štýly kedykoľvek po ruke!

Vďaka novej možnosti konvertovať SMF (Standard MIDI File) súbory na štýl si môžetejednoducho a rýchlo vytvárať štýly z najnovších skladieb! Stačí len opatriť si príslušnýStandard MIDI File súbor, nahrať ho do Pa4X a vstavaný konvertor ho rýchlo premenína komplexný štýl, ktorý už môžete ukladať a ďalej s ním pracovať kedykoľvek podľapotreby. Túto kombináciu najmodernejších štýlov s neuveriteľnými zvukmi KORG musíoceniť každý hudobný fanúšik!

Efekty v štúdiovej kvalite

KORG je vyhlásený svojimi efektmi štúdiovej kvality a Pa4X obsahuje skutočne tonajlepšie z kolekcie týchto efektov. U sprievodných (Accompaniment) stôp je možnévyužívať 4 Insert a 3 Master efekty, zatiaľ čo pre real-time klávesové stopy použijete1 Insert a 2 Master efekty. Na výber je cez 140 typov efektov, vrátane rôznych druhovreverbu, delay, vintage stomp box simulácií, simulácií zosilňovačov alebo reproboxov,a mnoho ďalšieho. Každá zo stôp ďalej ponúka EQ s možnosťou nastavenia pre Low,Mid a High, v režime Song Play možno uložiť používateľskú EQ stopu - takže vašeskladby budú znieť skvelo v každom akustickom prostredí. Finalizačné efekty sú výsledkomdlhodobej spolupráce medzi značkou KORG a spoločností Waves Audio, celosvetovýmlídrom v oblasti štúdiových mastering efektov. Priložená aplikácie Waves MAXX AUDIOponúka čistejší a silnejší zvuk, ktorý tak ľahko môžete prispôsobiť vašim potrebámalebo s jej pomocou korigovať niekedy problematické živé vystúpenia.

TC Helicon Voice Processor

Dlhoročná spolupráca medzi značkou KORG a svetovou špičkou v spracovaní vokálovspoločnosťou TC Helicon, pokračuje aj pri modeli Pa4X. Technológia TC Helicon VoiceProcessor zaručuje, že spracovávané vokály budú v najvyššej možnej zvukovej kvalite:k dispozícii sú až 4 realistické hlasy, všetky je pritom možné kontrolovať pomocoukeyboard alebo MIDI eventov. Dostupné efekty pre vokál zahŕňajú aj Double, µMod,Reverb, Delay, Filter, HardTune, Pitch Correction plus Compressor, EQ, Gate, a pod.Na čelný panel boli pridané otočné tlačidlá (3) a tlačidlá (3) špeciálne pre rýchlea jednoduché riadenie najdôležitejších parametrov Voice Processora. Ďalšiou exkluzívnoufunkciou je adaptívne nastavenie vstupu mikrofónu, ktorý tak monitoruje vstupnýsignál a automaticky koriguje parametre ako sú Adaptive Gate, EQ, Compression athe De-Esser tak, aby vytvárané vokály boli čisté a v štúdiovej kvalite. Len zapniteváš mikrofón na symetrický XLR vstup (podporuje phantom power) a nechajte Pa4X,aby sa postaral o všetko ostatné!

Prehrávač / Sekvencer

Duálny prehrávač a rekordér čiže XDS Dual Player & Recorder je vybavený crossfaderompre non-stop zábavu, zatiaľ čo jeden hrá, môžete nahrať druhý a potom prelínať jedendo druhého - alebo vytvárať playlisty pre automatický playback. Súčasne je možnéprehrávať dva rôzne MP3 alebo MIDI súbory. MIDI súbory a dokonca aj MP3 súbory možnotransponovať, spomaľovať alebo zrýchľovať. S pomocou funkcie Marker sa môžete okamžitepresúvať na vybrané miesta v skladbe alebo vytvárať slučky medzi časťami skladieb.Podporované sú "MP3 + G" (tiež známy ako MP3 + Graphics) formát a ďalšie obľúbenéformáty zobrazovania textov piesní. Táto funkcia tiež umožňuje zobrazovať textya grafiku počas prehrávania MP3 súborov buď na displeji, alebo na externom monitore- alebo na oboch. Prostredníctvom funkcie Vocal Remover možno z prehrávaných MP3súborov "odstrániť spev" - ideálne pre karaoke! 16-stopý rekordér ponúka vyspelémožnosti sekvencovania a editácie, rovnako ako rýchlu a jednoduchú tvorbu skladiebvďaka funkciám Backing Sequence a Štýl. Pa4X vie nahrať celé vaše živé vystúpenie,môžete na ňom prehrávať skladby, hrať na klávesy, spievať spolu s prehrávaním skladieb,a to všetko sa nahrá a uloží ako MP3 súbor. Tento MP3 súbor potom možno znovu aznovu prehrávať a postupne k nemu pridávať ďalšie klávesové stopy alebo spev, použitímznámej techniky "sound on sound". Využitím dát, ukladaných v MIDI súboroch, môžePa4X zobraziť tradičný hudobný zápis s notami  a/alebo akordami, spolu s textamipiesní a akordovými značkami. Tento vyspelý zobrazovač zápisu možno pritom sledovaťako na internom displeji TouchView, alebo na externom video monitore. Názvy akordovmožné zobrazovať v angličtine alebo taliančine.

Funkcie SongBook

Obzvlášť pri živom vystupovaní je užitočná plne programovateľná a ľahko ovládateľnáhudobná databáza SongBook. Každý záznam tejto databázy obsahuje všetky nastavenia,potrebné na hranie konkrétnej skladby. Do SongBook možno tiež ukladať a pristupovaťk štýlom, MIDI súborom alebo MP3 skladbám, okamžite z nej vyvolať nastavenia akoje názov skladby, žáner, autora, tempo, hlasitosť, zvuky, vypnuté stopy, nastaveniaefektov, 4 keyboard sety, 4 pady, presety TC Helicon a mnoho, mnoho ďalšieho. Všetko,čo potrebujete k bezchybnému prehraniu tej ktorej skladby, nájdete v databáze SongBook.Táto schopnosť je ďalšou z tých, ktoré nájdete výlučne u značky KORG. Vylepšenýfilter umožňuje vyhľadávanie kombinácie rôznych kritérií, ako napr. všetky piesneso slovom "love" v názve označené ako "ballad". SongBook obsahujeaj vynovenú funkciu Set List s pohodlným priradením tlačidla pre okamžité vyvolanie,pre uľahčenie živých vystúpení. Pomocou SongBook Editora môžete jednoducho zobraziť,vytvárať a editovať jednotlivé záznamy funkcie SongBook a ďalej tiež Set Listy napočítači so systémom Windows. Databázu možno synchronizovať aj s tabletmi iOS aAndroid (vyžaduje ďalší softvér).

Konektivita, ukladanie dát a aktualizácia

Okrem výstupov Main Left a Right disponuje Pa4X ďalšími dvoma priraditeľnými výstupmi.To sa môže hodiť na izolovanie niektorého partu pre dodatočné spracovanie signálualebo pre výstup na externý mix. Výstup na slúchadlá je umiestnený pohodlne na prednompaneli. Mikrofónu sa pripája do XLR vstupu, k dispozícii je aj fantómové napájanie.Ako vstupy ponúka Pa4X pár symetrických 1/4" vstupov (Line 1) a stereo 1/8"jack (Line 2) pre použitie so smartfónmi, mobilnými zariadeniami a pod. K dispozíciisú konektory MIDI In, Out, a Thru, rovnako ako aj USB port pre pripojenie počítača(Device). Kompozitný RCA video výstup prenáša na externý monitor notový zápis atext piesne alebo jednoducho to, čo je práve na vnútornom displeji.

Pa4X 76 obsahuje vnútorný pevný disk,aby ste svoje dáta mali k dispozícii na vystúpení, pripravené na hranie. Na zadnompaneli je v pohodlnom dosahu umiestnený slot (s ochranným plastovým krytom) na microSD karty, aby ste mali ďalšie miesto na ukladanie dát a/alebo na ochranu dát v lokalizovanýchdátových sádách, ktoré predávajú iní dodávatelia. Dva USB Host porty - jeden naprednom paneli, druhý na zadnom - umožňujú jednoducho prehrávať štýly, MIDI súborya MP3 skladby priamo z USB kľúča, alebo v budúcnosti vykonávať aktualizácie systému.

Technické údaje

Klaviatúra
76 klávesov (E1 - G7)
polovyvážené klávesy s Velocity a Aftertouch

Systém
Upgradovateľný operačný systém
Multitasking, naťahovanie skladby do pamäti počas hry

Zvukový generátor
EDS-X (Enhanced Definition Synthesis-Expanded)
Filtre s rezonanciou - trojpásmový EQ pre každú stopu

Polyfónia

128 hlasov, 128 oscilátorov

Efekty

Doprovod / Skladba:
4 Insert efekty; 3 Master efekty (142 typov)
Keyboard Track
1 Insert efekt; 2 Master efekty (142 typov)
Mastrovacie efekty:
Waves Audio Ltd. MAXX Suite:
vrátane MaxxEQ, MaxxBass, MaxxTreble, MaxxStereo, MaxxVolume

Voice Processor technológie od TC Helicon
Štvor-partový Harmonizer, Double, µMod, Reverb, Delay, Filter, HardTune, Pitch Correction;
plus Compressor, EQ, Gate (adaptívne nastavenie mikrofónu na vstupe pre mikrofón Mic)

Zvuky / bicie sady
Továrenské:
viac ako 1,500 továrenských zvukov vrátane nového Multilayer Stereo Piano s rezonanciou damper pedálu a skrine klavíra, sady GM / XG zvukov a viac než 90 bicích sád * vrátane Ambient Drums
Užívateľská oblasť:
512 zvukov, 128 bicích sád
Digitálne ťahy:
9 Footages, Percussion, Key On / Off, Leakage (efektová sekcia zahŕňa rotary speaker)
Technológia Defined Nuance Control (DNC)
Prirodzený zvuk Ambience Drums
Plná editácia zvukov / bicích sád


Samplovanie
Užívateľská PCM RAM pamäť: 400 MB
Nahrávanie do pamäte - KORG, Wav, AIFF a SoundFont formáty
Ukladanie - KORG, Wav a AIFF formáty
Úplné editovanie, Time Slice, Sampling

Štýly
Továrenské:
Viac ako 500 prednastavených štýlov, voľne konfigurovateľné sety
Používateľské:
1872 pozícií vrátane bánk User, Favorit a Direct.
8 doprovodných stôp, 4 Keyboard Sety, 4 Pady na jeden štýl; nastavenie štýlu pre každý štýl - parametre zvukov a aranžéra
Guitar Mode 2, Parallel a Fixed NTT - tabuľka notovej transpozície
Nahrávanie štýlu s krokovým nahrávaním, editovanie Tracku a Eventu
Ovládanie štýlu: 3 Intros, 4 Variations, 4 Fills, Break, 3 Endings, Synchro Start, Synchro Stop, Tap Tempo/Reset, Bass Inversion, Auto Fill, Manual Bass, Memory, Accompaniment Mute, Drum Mapping, Snare & Kick Designation, Style to KBD Set Mode

Akordový sekvencer
Nahrávanie akordického postupu v režime Style Play
Akordické postupy je možné uložiť do záznamov v štýle alebo do SongBook-u
Editačné funkcie: delete, kopírovanie zo štýlu / SongBook-u, import / export z / do SMF

Keyboard Set Library
Zapamätanie nastavení zvukov keyboardu
Továrenské:
vyše 340 klávesových sád, voľne konfigurovateľných
Užívateľské:
1056 pozícií vrátane banky User a Direct
Špeciálny Keyboard Set "My Setting"

Song Play
Patentovaný XDS Crossfade Dual Sequencer Player s ovládačom X-Fader Balance
Podporované formáty: MID, KAR, MP3 + lyrics, MP3+G
2 prehrávače so samostatnými ovládačmi Select, Start / Stop, Home, Rewind a Fast Forward
Dáta Lyrics, Score, a Chord je možné zobraziť na displeji alebo na externom video monitore
Označovače / Markers s funkciami Add, Delete, Edit a Loop
Jukebox funkcie

MP3 Player / Recorder
dvojitý MP3 Player a MP3 rekordér
Transpozícia (+ 6 / -5 poltónov)
Zmena tempa (± 30%)
Odstraňovač vokálov
Nahráva MP3 súbory vrátane štýlov, MIDI skladieb, MP3 skladieb, zvukov keyboardu, padov, mikrofónu a efektov

Sekvencer
Funkcie Quick Record (Backing Sequence), multitrack a Step Record -
plne vybavený sekvencer, 16 stôp, až 200,000 eventov, natívny formát SMF (MID)

SongBook
Plne programovateľná hudobná databáza založená na štýloch, MIDI skladbách (súbory MID a KAR), MP3 skladbách s automatickou voľbou režimov Style Play a Song Play
Užívateľsky definovateľné Set Listy s výberom záznamov z ovládacieho panela
Možnosť filtrovania a triedenia

Kompatibilita
"i-Series" modely: štýly
 "Pa-Series" modely: štýly, Performance, programy/zvuky, skladby, záznamy v SongBook, pady

Pady

4 priraditeľné pady + Stop tlačidlá
funkcia nahrávania Pad-u

Všeobecné ovládače
Master Volume; Fade In/Out; Keyboard-Acc/Song Balance Volume; Ensemble; Octave Transpose; Master Transpose; Quarter Tone a Arabic Scale uložené v Keyboard Setoch; Joystick (pitch + modulation); Ribbon; Mic Volume; Harmony/Double; Delay/Reverb; Mic Preset; Mic On/Off; Harmony On/Off; Double On/Off; 8 Assignable Sliders; Slider Mode; MP3 Volume; 3 priraditeľné prepínače; Tempo +/-; Tempo Lock; Metronome On/Off; Dial; Up/+; Down/-; Search; Shift; Chord Scan (Lower, Upper); Split; Keyboard Tracks Sound Select a On/Off; Record

Vstupy pre ovládače
Damper pedál (s podporou half-pedaling v prípade dokúpenia pedálu DS-1H)
Priraditeľný pedál/prepínač
Pedál EC5 multiprepínač

Mikrofónové / linkové vstupy
Mic: combo XLR symetrický s ovládaním úrovne Gain a fantómovým napájaním
Line 1: Left / Right Jack (1/4") linkový vstup, symetrický
Line 2: Stereo Mini-jack (1/8") linkový vstup, nesymetrický

Výstupy
Audio výstup: Left/Right, Out 1, Out 2; (1/4" jack) symetrický
Slúchadlový výstup x 1 (1/4" jack)
Video výstup (RCA konektor)

MIDI
IN, OUT, THRU štandardné MIDI konektory
USB to MIDI pri použití portu USB Device
8 užívateľských MIDI nastavení

Ukladanie dát
Pevný disk:
dodávaný štandardne

Micro SD karta: (karta nie je súčasťou dodávky)
- Slot na zadnom paneli, vrátane plastového krytu

USB Flash disk: (disk nie je súčasťou dodávky)
- 1 port na prednom  paneli
- 1 port na zadnom paneli

USB
Typ A (Host) x 2 (vpredu/vzadu)
Typ B (Device) x 1 (vzadu)
2.0 Hi-Speed ??pripojenie

Displej
7" širokouhlý kapacitatívny farebný dotykový TouchView TFT displej

Hodiny
Vnútorné systémové hodiny

Napájanie, spotreba

100-240 Voltov, 50/60 Hz
0,5 Watt v režime standby /16 Watt normal / 38 Watt s pripojeným PaAS

Rozmery (bez notového stojanu, Š x H x V)
1192 x 364,4 x 125,56 mm (displej úplne sklopený)
1192 x 364,4 x 207,43 mm (displej úplne zdvihnutý)

Hmotnosť

16,3 kg

Dodávané príslušenstvo
AC napájací kábel, notový stojan, užívateľská príručka
DVD-ROM: obsahuje návod vo formáte pdf, Video Manuály, a KORG USB-MIDI ovládač

Voliteľné príslušenstvo
PaAS Amplification System - ozvučovací systém
ST-SV1 Keyboard Stand - klávesový stojan
EC-5 External controller - nožný multiprepínač
EXP-2 Foot Controller - nožný ovládač
XVP-10 Expression/Volume Pedal
DS-1H Damper Pedal (s podporou half-pedaling)
PS-1 Pedal Switch
PS-3 Pedal Switch

 

Alternatívna ponuka

Kat.číslo Názov s DPH
KRPA4X61 Korg Pa4X-61 4 100 EUR

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky