Kategórie:

Korg Pa900

Poštovné zadarmo

Výrobca: KORG
Katalógové číslo: KRPA900

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Profesionálny aranžér, 61 kláves, 7" LCD, micro SD karta, efekty, vocal procesor, TC Helicon Voice Processor, Sekvencer, Song Book, 125 efektov, MIDI kompatibilný, 192 MB PCM dát, tenký a odľahčený dizajn, Multijazyková znaková sada, vylepšený zvukový engine Real eXperience.

 
 

Zvukový engine Pa900 ponúka dvakrát tak veľkú PCM pamäť akú má doteraz najpredávanejší model PA600, a napríklad kapacitu u užívateľskej (User) PCM pamäti o obsahu 192MB. Podobne bol zväčšený počet pozícií uživatelkých Štýlov, a to na maximum až 1200 štýlov. Vylepšenia sa dotkla aj vstavaného ozvučného systému, ktorý sa tak môže pochváliť silným a bohatým zvukom. V ponuke ďalej nájdete funkcie TC Helicon Vocal Harmonizer, MP3 prehrávač a Dual Crossfade Sequencer, ale napríklad aj video výstup - takže vaše publikum môže spievať podľa zobrazovaného textu. To všetko potom u Pa900 završuje vydarený dexing nástroje a vysoko kvalitné prevedenie, vďaka ktorým nový model vynikne na každom pódiu!

Vďaka zvýšenému výkonu a mnohým novým funkciám predstavuje Pa900 úplne nový štandard v triede arranger keyboardov, keď prináša početné vylepšenia oproti predchádzajúcemu Pa800, ktorý bol sám o sebe pojmom tejto kategórie nástrojov. Korg tak teraz ponúka úplne novú úroveň funkčnosti a dizajnu, a to všetko pritom za priaznivú cenu.

  • Vylepšený zvukový engine RX (Real eXperience).
  • Rozsiahla pamäťová kapacita - plus až 192 MB uživatelských PCM dat – zaručuje nejlepšiu možnu kvalitu zvuku.
  • Tri prepínače s priraditelnou funkciou a štvorcestný joystick umožňujú dokonalú kontrolu zvuku (DNC – Defined Nuance Control).
  • 61 klávies s dynamikou a aftertouch.
  • Tenký a kompaktný, odľahčený design.
  • Veľký dotykový TouchView™ 7” TFT displej.
  • Intuitivné ovládání prostrednictvom grafického rozhrania, s novou funkciou Search pre rychlé vyhľadávanie.
  • Zlepšený systém reproduktorov garantujúcí silný a čistý zvuk.
  • Vylepšenie výberu u Štýlov a Performance; viac ako 400 prednastavených štýlov, každý se 4 variaciami a 4 Fill In + Break, plus 15 užívateľských bánk pre uloženie obľúbených alebo upravených štýlov a nastavení.
  • Prepracovaný režim Guitar Mode 2 pre ešte realistickejšie gitarové party.
  • Funkcia Chord Sequencer pre okamžité nahrávanie akordov.
  • 4 Stereo Master efekty (125 FX typů) + 2 Global efekty (Limiter, EQ).
  • TC Helicon 3-hlasý Vocal Processor s 4 efektami.
  • Duální MP3/MIDI prehrávač s funkciou nahrávania, tiež funkcia Vocal Remover (ztíšenie vokálov).
  • Vylepšená kompatibilita s textami (+G) u MP3.
  • Vylepšená zvuková kompatibilita pre skladby formátu GM a GS.
  • Plne programovateĹná SongBook databáza zahrňujúca Styly, SMF, Karaoke, MP3 s okamžitým obnovením ktoréhokoľvek nastavenia skladby.
  • Multijazyková znaková sada. Texty piesní tak možno zobrazovat v ich pôvodnom jazyku (s výjimkou orientálních a arabských písmen*).
  • Nová funkcia importu SoundFont.
  • Hromadné ukladánie dat na Micro SD.

Nový model Pa900

Korg je pôvodcom väčšiny najlepších a najúspešnejších výrobkov z kategórie arranger keyboardov, ktoré používajú desiatky tisíc profesionálnych muzikantov po celom svete. Tí pritom dlhodobo oceňujú hlavne magickú kombináciu špičkovej zvukovej kvality a bohatej ponuky funkcií. Unikátny systém Korg RX (Real eXperience) teraz dokonale prepojil túto bohatú históriu s novými technológiami, a vznikol tak úplne nový štandard arranger keyboardov, vybavený naviac aj báječne jednoduchým ovládaním - to je Korg Pa900.


Klaviatúra s prirodzenou odozvou

61 kláves ponúka bezchybnú, úplne prirodzenou herné odozvu, dynamiku a funkciu aftertouch, vďaka čomu vyhovie každému hráčovi.


Kompaktný, výkonný a ľahko ovládateľný

Model Pa900 bol navrhnutý tak, aby aj Napriek neveľkým rozmerom vyzeralo reprezentatívne. O jeho kvalitách však každého nepochybne presvedčí najmä zvukový výkon, zaistený ozvučným systémom 2x20 wattových zosilňovačov a štyroch reproduktorov v bassreflexovou usporiadaní. Hlavný panel bol prepracovaný a optimalizovaný tak, aby usporiadanie tlačidiel a ovládacích prvkov bolo úplne prirodzené. Grafické užívateľské rozhranie na veľkom dotykovom displeji je tiež upravené a je prehľadnejšia, s detailnejšími ikonami a ďalšími zobrazovanými objektmi. Aby si každý muzikant mohol prispôsobiť ovládanie nástroja úplne podľa svojho, sú tu ďalej dva rôzne režimy ovládania: Easy a Expert. V režime Easy sa zobrazí len tie najdôležitejšie funkcie, čo sa hodí najmä začiatočníkom alebo pri hraní naživo. Režim Expert je potom určený na komplexnú editáciu zvuku prostredníctvom všetkých dostupných funkcií. Keď si nepamätáte, kde ste si uložili súbor, skladbu alebo štýl, k ich nájdeniu môžete použiť úplne novú vyhľadávaciu funkciu Search.


Bezkonkurenčná kvalita zvuku

Vďaka sofistikovanému zvukovému engine ponúka Korg Pa900 dychberúci zvuk. Vysoko kvalitný engine je navyše doplnený funkciami RX (Real eXperience) a DNC (Defined Nuance Control), ktoré pomáhajú detailne dotvárať aj tie najjemnejšie nuansy zvukov, ktoré hráte. Ovládanie joystickom bolo rozšírené o prepínače s možnosťou priradenia funkcie, takže ovládanie je teraz ešte komplexnejší. Vďaka DNC môžete tiež verne napodobniť jemné zmeny v artikuláciu, typické pre väčšinu akustických nástrojov - napríklad zmena tónu podľa nádychu hráčov u saxofónu, klarinetu a ďalších dychových nástrojov, alebo špecifické zmeny tónov hraných sláčikom na rôzne strunové nástroje. Veľa nahrávacích hodín strávených s tými najlepšími muzikantmi sa odrazila v celkovej kvalite urobených zvukov, ktoré sú lepšie ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je teda viac ako 1100 zvukov, vrátane nového stereo grand piana (s napodobením rezonancie strún a realistickými efektmi pedála) a nového elektrického piana prevzatého zo slávneho stage piána KORG SV-1; ďalej nové dychové nástroje, basgitary a gitary; plus mnoho ďalších . Bicie stopy môžete vytvárať presne podľa svojich potrieb vďaka viac než 70 sadám bicích zvukov, pomôže vám pritom aj funkcia Drum Family Easy Editing, ktorá ponúka úplnú kontrolu pri nastavení hlasitosti, ladenie, EQ a ďalších parametrov. Využiť ďalej môžete až 192 MB (PCM User memory) pamäte, takže si môžete jednoducho pridávať aj vlastné zvuky. Zvuková banka General MIDI (GM) bola upravená a je tak kompatibilnejší so súbormi formátu GM. Model Pa900 navyše vie nahrať formát Korg, WAV, AIFF, SoundFont a exportovať vo formátoch WAV alebo AIFF. Zvuky možno plne editovať, a navyše u každého tónu teraz môžete použiť až 24 oscilátorov!


Novinka, ktorá má Štýl

Kvalitné efekty nie sú už len zaujímavú hudobnú ozdobou, ale práve ony do značne miery určujú moderné muziku! Značka Korg je pritom známa tým, že používa efekty v špičkovej štúdiovej kvalite, a model Pa900 potom ponúka to najlepšie z našich efektov. U každej skladby je možné použiť až 4 stereo digitálny multiefektový procesory. Vyberať môžete zo 125 typov efektov, počnúc štandardnými typy ako je reverb a delay, cez klasické efekty až po tie moderné a neobvyklé. K tomu naviac každá zo stôp ponúka EQ s možnosťou nastavenia basov, stredov a výšok (Low, Mid a High). Pre režim Song Play možno vytvoriť a uložiť vlastné nezávislé nastavenie EQ, vďaka čomu môžete presne podľa svojich potrieb přizpůsobt prehrávanie ktoréhokoľvek MIDI súboru. Potrebujete ľahší basy? Uložte si potrebné nastavenia ekvalizéra, a basy sa príslušným spôsobom zoslabí u každej skladby. Zvukový výstup Pa900 navyše môžete upraviť pomocou limitéru a finálneho, 4-pásmového parametrického EQ. Tým si môžete upravovať podľa ľubovôle celkový výsledný zvuk, čo sa hodí napríklad na rýchlu a účinnú korekciu zvuku pri živých vystúpeniach.


TC Helicon ® Voice Processor

Dlhodobá spolupráca medzi značkou Korg a celosvetovým lídrom v oblasti úprav a spracovania vokálov, značkou TC Helicon ®, pokračuje tiež u Pa900. Nové funkcie a algoritmy združené v TC Helicon Voice Processor zaistí najlepšiu možnú kvalitu vašich vokálov. K dispozícii sú 3 realistické hlasy, ktoré možno ovládať cez klaviatúru alebo prostredníctvom MIDI. Ďalej možno využiť 4 bloky efektov, vrátane Reverb, Delay, EQ a Dynamics. Aby výsledné vokály boli skutočne profesionálny a ich ovládanie ľahšie, boli na čelný panel pridané tlačidlá, ktorými sa kontrolujú najdôležitejšie funkcie vokálov.


Prehrávač / Sekvencer

Známy prehrávač Korg XDS Crossfade Dual Sequencer Player teraz ponúka podporu pre "MP3 + G" (známe tiež aké MP3 + Graphics, čiže hudba a text) u MP3 súborov, a to pre väčšinu používaných formátov textu. Táto nová funkcia umožňuje simultánne zobrazovanie piesňových textov na vstavanom TFT displeji, alebo na externom monitore. Ďalej je tu tiež funkcia Marker Function, dovoľujúci presunúť sa priamo na vopred určené miesto v skladbe. Možno prehrávať súčasne dva rôzne MP3 alebo MIDI súbory, a tieto MP3 a MIDI súbory možno tiež transponovať, zrýchľovať alebo spomaľovať. Pomocou funkcie Vocal Remover možno u MP3 súborov stlmiť spev. 16-stopý sekvencer ponúka pokročilé možnosti sekvencovania, ale navyše aj rýchlu a jednoduchú tvorbu piesní prostredníctvom funkcie Backing Sequence. A pretože Pa900 je naozaj na úrovni, vie toto všetko súčasne i nahrávať! Môžete teda začať prehrávať nejakú pesničku, k tomu hrať na klávesy, alebo spievať - ??a to všetko sa nahrá vo formáte MP3 a uloží buď do vnútornej pamäte, alebo na externý USB disk. K dispozícii je ďalej tiež aplikácia Score Viewer pre zobrazenie prehrávanej skladby vo forme notového záznamu, vrátane textov a akordických značiek. Začiatočníci určite tiež ocenia možnosť zobrazenia názvu tónu vedľa príslušné noty.


SongBook

Funkcia zvlášť užitočná pre živé vystúpenia, to je SongBook - čiže plne programovateľná hudobné databázy s možnosťou vyhľadávania. Každá pozícia v zozname tejto funkcie pritom obsahuje všetky nastavenia potrebné k prehranie príslušnej skladby. SongBook vie tiež používať štýly, MIDI súbory alebo MP3 skladby, okamžite k tomu zobrazí aj doplnkové informácie ako sú názov skladby, žáner, autor, tempo, FX nastavenia a veľa ďalších. Skrátka všetko, čo potrebujete na prehrávanie skladieb, nájdete práve v SongBook, jedinečnej funkcii pre prehrávanie hudby ktorú ponúka iba Korg.


(* STS - Single Touch Settings je pamäť, ktorá vyvolá zvuky pre všetky stopy v reálnom čase.)

 

Alternatívna ponuka

Kat.číslo Názov s DPH
KRPA600 Korg Pa600 995 EUR
KRPA300 Korg Pa300 745 EUR

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky