Kategórie:

Korg Prologue-8

Poštovné zadarmo

Výrobca: KORG
Katalógové číslo: KRPROLOGUE8
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 5

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Prologue 8 je plne programovateľný, plnohodnotný profesionálny syntetizátor s klaviatúrou so 49 klávesami. Vďaka prémiovým analógovým obvodom z minulých verzii a novo vyvinutým digitálnym multi zvukovým jadrom a úžasnými DSP efektami, rozširuje prologue zvukové možnosti a dokonale sa tak prispôsobuje každému uživateľovi. Sériu tvoria dva modely, ktoré pokrývajú potreby hudobníkov nielen v rámci pódiového vystupovania, ale aj v štúdiu, doma alebo na cestách: 16-hlasý 61-klávesový prologue-16 a 8-hlasý 49-klávesový prologue-8. Tieto nástroje dokážu tvoriť zvuky, ktoré siahajú za hranicu možností existujúcich analógových syntetizátorov. Prologue 8 je polyfonický analógový syntetizátor s 8 hlasmi.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 1 499 EUR
 

Aj keď je prologue vlajkovou loďou, stále si ponecháva príťažlivosť a prístupnosť svojich predchodcov. S čisto analógovou signálovou cestou, dokonalou zvukovou kvalitou a tým istým prehľadným rozhraním ako minilogue a monologue, ponúka intuitívny prístup k bohatému svetu analógovej syntézy. Štruktúru modelu tvoria 2 VCO + MULTI ENGINE, 1 VCF, 2 EG, 1 VCA, a 1 LFO. Popri pôvodných charakteristických obvodoch, ako je waveshaping tvarujúci vyššie harmonické frekvencie oscilátora a prepínač sync/ring, má prologue aj dvojpolový dolnopriepustný filter so zvýšenou ostrosťou, drive pridávajúci výkonné skreslenie a prepínač low cut (high pass). Každý detail z minilogue a monologue bol vylepšený. Zvukové možnosti sú univerzálne a spoľahnúť sa môžete na hutné basy, silné sólové zvuky a nádherné plochy.

 
korg_prologue8-1korg_prologue8-1
korg_prologue8-2korg_prologue8-2
korg_prologue8-3korg_prologue8-3

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky