Kategórie:

M-Audio Fast Track

Výrobca: M-AUDIO
Katalógové číslo: 8250-30001-01

Archívny záznam, výroba ukončená
M-Audio FastTrack II - 2x2-kanálový USB Audio prevodník s mikrofónovým a nástrojovým predzosilňovačom
 
 

Premeňte svoj počítač v silné nahrávacie štúdio pre hudobnú produkciu s M-Audio Fast Track ® ® s najlepšie predávaným záznamovým rozhraním vo svojej kategórii. Obsahuje jednoduché "plug-and-play" pripojenie cez USB. Fast Track je najjednoduchší spôsob, ako zaznamenať gitaru, spev a iné na vašom PC alebo Mac. Jednoducho pripojte nástroj a ste pripravení. Fast Track ponúka dokonca fantomové napájanie, takže môžete použiť profesionálne štúdiové kondenzátorové mikrofóny, ako M-Audio Nova ®. M-Audio Fast Track je kompatibilný s najobľúbenejšími aplikáciami sko GarageBand ® , Pro Tools M-Powered ™ , Cubase. Balenie obsahuje Pro Tools SE - jednoduchý ale výkonný softvér, vďaka ktorému ôžete okamžite začať nahrávať vokály, nástroje atď. Balenie je tak kompletným riešením pre tých, ktorí chcú zaznamenávať produkciu jednoducho a lacno.

M-Audio Fast Track nadväzuje na úspech populárneho Fast Track USB - jedeného z produktov ktorý spôsobil revolúciu v home recording-u. Pozorne sme sledovali našich užívateľov a pridali sme niektoré naozaj skvelé vylepšenia ako napríklad zjednodušený systém priameho monitoringu alebo zvrchu osadené regulačné ovládače, ktoré poskytujú ľahší prístup k dôležitým funkciám. Dokonca teraz má slúchadlový výstup silnejšiu úroveň než predtým. S elegantným, prepracovaným vonkajším designom, nová verzia Fast Track vyzerá lepšie ako pôvodný model.

Všetky digitálne audio záznamové systémy spôsobujú malé oneskorenie medzi nástrojovým vstupom a výstupom vychádzajúcim z počítača. Toto "oneskorenie" môže byť rušivé a môže spôsobiť rôzne časové posuvy pri nahrávaní. Fast Track rieši tento problém latencie s prepínačom na priamym monitoring, ktorý Vám umožňuje počuť svoje nástroje priamo cez Fast Track rozhranie už pred tým ako signál vstupuje do počítača.

Okrem toho, Fast Track II spolupracuje s GarageBand, Cubase, Live, Logic, SONAR, Reason a inými hudobnými produkčnými softvére, taktiež spolupracuje s Pro Tools M-Powered 8 - rovnakou platformou záznamu použitú v nespočetných profesionálnych štúdiách z celého sveta použitou pri produkovaí profesionálnych albumov a filmového zvuku.

Chcete nahrávať gitaru s počítačom? A čo tak basu alebo kláves? Fast Track je odpoveď. Stačí ho pripojiť cez USB k PC alebo Mac, zapojíte nástroj do 1 / 4 " vstupu a môžete začať. Môžete tiež použiť priložený Pro Tools M-Powered nahrávací softvér a vytvárať profesionálne-znejúce skladby.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky