Kategórie:

Markbass CMD JB PLAYERS SCHOOL

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: MARKBASS
Katalógové číslo: MBC105015
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Basgitarové kombo vytvorené na obraz firemného hráča spoločnosti Markbass a zakladateľa floridskej hudobnej školy Players School of Music - Jeff Berlin. Solid-State zosilňovač disponuje silou 250W pri 4Ohm a 150W pri 8Ohmoch, kombo je osadené 1x 15“ reproduktorom s 200W RMS, frekvenčným rozsahom 40Hz až 5 kHz a citlivosťou 100dB SPL. Kombo má zadný Bass Reflex, špeciálny digitálny zdroj Markbass a hmotnosť len 15,7kg.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 625 EUR
 

Jeff Berlin je firemným hráčom značky Markbass tak isto aj zakladateľom a riaditeľom floridskej hudobnej školy Players School of Music. Školy, ktorá priniesla nový koncept hudobného vzdelávania, v ktorom učiteľ vyučuje len hudbu a nerobí so študentmi typické cvičenia s metronómom a iné bežné veci. Škola oddelila umenie od akademického prístupu a vytvoril prostredie, v ktorom takmer 100% hudobníkov zlepší svoje hráčske schopnosti.

Nové kombo CMD JB PLAYERS SCHOOL, pomenované po škole Jeffa Berlina, je skvelým výberom pre študujúcich hudobníkov na celom svete. Vedel, že hudobník potrebuje mať od začiatku dobrý a profesionálny zvuk, ale zároveň to všetko musí byť zabalené do praktického a ľahko prenosného aparátu. Nové kombo spĺňa všetky tieto požiadavky. Má profesionálny zvuk, váži len 15.7kg, disponuje kvalitným zosilňovačom a dostupnou cenou.

Jeff hovorí, "CMD JB Players School kombinuje skvelý zvuk značky Markbass s kvalitným zosilňovačom a kabinetom za dostupnú cenu. Zaujímajú ma len také aparáty, ktoré hrajú dobre. Tento hrá výborne! Môžem na ňom cvičiť a vziať si ho aj na koncert."

 
cmd_ps_gallery1.jpgcmd_ps_gallery1.jpg
cmd_ps_gallery2.jpgcmd_ps_gallery2.jpg
combo_head_zoom_r(4).jpgcombo_head_zoom_r(4).jpg

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky