Kategórie:

Roland BK-3 BK

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: ROLAND
Katalógové číslo: 074061E32
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


BK-3 prináša nové možnosti pre zabávačov a domácich hudobníkov, ktorí hľadajú nástroj s dobrým pomerom cena/výkon. Obsahuje množstvo vstavaných zvukov a rytmov, umožňuje prehrávať skladby z USB pamäte a má vlastné ozvučenie. Prináša k vašim prstom celú kapelu, s ktorou môžete zabaviť priateľov na domácej zábave v akomkoľvek hudobnom štýle, alebo si len tak hrať pre radosť.

 
 ks
Vaša cena s DPH: 530 EUR
 

  • ľahko prenosný klávesový nástroj so vstavaným ozvučením
  • výborné zvuky, rytmy a hudobný asistent
  • pohodlné a praktické ovládanie
  • kompatibilný s hudobnými rytmami sérií Roland BK, E, G a VA
  • prehrávanie rôznych sprievodných formátov (SMF, MP3, WAV a rytmy) a zaznamenanie vášho hrania na USB pamäť
  • podpora technológie Roland Wireless umožňuje bezdrôtovú komunikáciu s iPhone a iPad; bezplatné iOS aplikácie pre zdieľanie hudby, zobrazenie textov, atď.
  • čierne vyhotovenie
MNOŽSTVO VSTAVANÝCH RYTMOV A ZVUKOV
BK-3 je nabitý zvukmi a rytmami, s ktorými môžete zahrať hudobné štýly z celého sveta, z našej stredoeurópskej oblasti, ale aj latinskú alebo ázijskú hudbu. Viac ako 850 zvukov a 50 bicích sád poskytuje širokú zvukovú paletu pre vaše hranie aj sprievody. Vďaka kompatibilite s GM2, GS a XG Lite môžete bez obáv prehrávať vaše SMF skladby.

PREHRÁVANIE SPRIEVODNÝCH STÔP A RYTMOV Z USB PAMÄTE
BK-3 prehráva rôzne externé sprievodné formáty z USB pamäte (WAV a MP3 audio, SMF a Roland rytmy - série BK, E, G, VA). Môžete ľahko prispôsobiť tempo a tóninu prehrávaného obsahu vašim potrebám, dokonca aj v audio súboroch! Okrem toho môžete s využitím funkcie Center Cancel vybrať zo skladby (WAVC/MP3) vokály a pripraviť si tak skladby pre karaoke.

ĽAHKÉ NAHRÁVANIE ZVUKU
Priamo na hlavnom paneli BK-3 je umiestnené tlačidlo, s ktorým môžete na vaše hranie na BK-3 zaznamenať priamo do USB pamäte, vypočuť si vaše hranie alebo dať vaše skladby rodine, či priateľom. Vaša nahrávka sa uloží ako WAV súbor v CD kvalite, ktorý môžete napáliť na CD.

ROLAND WIRELESS CONNECT PRE IPHONE AND IPAD
Vďaka kompatibilite s Roland Wireless Connect môže váš BK-3 bezdrôtovo komunikovať s Apple iPhone alebo iPad (s využitím bezdrôtového adaptéra WNA1100-RL). Na svete už je množstvo zábavných aplikácií, napr. Air Recorder, s ktorým môžete zaznamenať vaše hranie na iPhone, alebo Lyrics Viewer na zobrazenie textov SMF súboru na vašom iPade. S aplikáciou Show Your Music môžete vytvárať videoklipy vášho hrania a zavesiť ich na vašu obľúbenú sociálnu sieť!



Externé linky

Produktová brožúra BK-3(v anglickom jazyku)

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky