Kategórie:

Roland CUBE 80X

Výrobca: ROLAND
Katalógové číslo: 709911


Archívny záznam, výroba ukončená

Kombo pre elektrickú gitaru - prepínateľné „clean“ a „lead“ kanály, 80 Watt výkon a 12-palcový reproduktor, znamenité vstavané efekty, modely klasických zosilňovačov a vstavaný Looper a ladička - CUBE-80X hrá skvele a nahlas.

 
 

● 80 Watt výkon a spoľahlivý 12-palcový reproduktor
● 10 COSM® modelov gitarových zosilňovačov, vrátane nového modelu DLX combo
● nový Looper a solo funkcia s podporou uloženia v pamäti
● 6 klasických vstavaných efektov Roland s nezávisle ovládateľnými efektami Delay a Reverb

Vysoký výkon

Je to CUBE, prenosný a štýlový, ale dokáže aj zvaliť dvere. V tomto cestovnom kombe je vysokovýkonný 12-palcový reproduktor a 80-wattový zosilňovač. Pohľad môže klamať, o čom sa iste presvedčíte, keď si zahráte na CUBE-80X !

Stroj na zvuky

Vytvorte si perfektný vlastný zvuk s pomocou 10 vstavaných COSM modelov zosilňovačov, EQ a olvádačov Presence, ako aj nezávisle nastaviteľných efektov Delay a Reverb. CUBE-80X má prepínateľný, dvojkanálový design, ktorý umožňuje prepínať medzi "clean" a "lead" zvukmi. Máte k dispozícii aj funkciu Solo, ktorú môžete uložiť a vyvolať nastavenia "lead" kanálu.

Praktické funkcie

CUBE-80X obsahuje príjemné extra funkcie, vrátane vstavanej ladičky, slúchadlového výstupu a externého vstupu. Pripojte si iPod alebo iné hudobné zariadenie a hrajte spolu s ním - skvelé pri cvičení a hraní.

Vstavaný Looper

CUBE-80X je vybavený špecializovaným efektom Delay/Looper, obsahujúcim funkcie Tap Tempo a Memory Recall. Zahrajte hudobnú frázu, zaznamenajte ju do slučky, všetko v reálnom čase na pódiu.

Možnosti zapojenia

Kliknutím na obrázok si môžete prezrieť možnosti prepojenia CUBE-80X s ostatným vybavením.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky