Kategórie:

Roland KC 110 Keyboard Amplifier

Poštovné zadarmo

Výrobca: ROLAND
Katalógové číslo: 409571N32
Záruka (mesiacov): 24

KC-110 je ďalší z produktov spoločnosti Roland, ktorý sa môže pýšiť prívlastkom „prvý svojho druhu“. Je to plne stereofónny klávesový zosilňovač, ktorý môžete napájať 8 AA batériami. Vezmite si tento zosilňovač kamkoľvek a užite si skvelý priestorový zvuk, charakteristický pre Roland. Výkonné 30W (15+15) stereo kombo s dvomi 6,5" (16cm) reproduktormi a dvomi tweetermi. Kvalitné stereofónne digitálne efekty: Reverb, Chorus/Wide Chorus, EQ; zapnutie/vypnutie efektu môžete olvádať prostredníctvom pedálového spínača (nie je súčasťou balenia). Tri nezávislé kanály s ovládaním hlasitosti, mikrofónový/nástrojový vstup, dva stereo vstupy, stereo AUX vstup, stereo linkové výstupy a konektor pre slúchadlá. Montáž na reproduktorový stojan, vstavaný naklápací stojan (tilt-back), vymeniteľný zásobník na batérie umožňuje praktickú výmenu. Skutočný stereo zvuk KC-110 poskytuje čistý a plne znejúci stereo zvuk, s priesorovým vyžiarením do celej miestnosti. Jeho dvojitý výkon (15+15W) umožňuje využiť brilantný stereo/viacpásmový efekt Chorus v režime "Wide", ako aj vynikajúci dozvukový efekt (Reverb), ktorý obohatí akýkoľvek nástroj alebo hlas. Máte k dispozícii 3 kanály s nezávislým ovládaním hlasitosti. Kanál 1 (XLR) je určený pre mikrofón, kanály 2 a3 posyktujú stereofónne linkové vstupy. Okrem toho môžete do vstupu AUX pripojiť MP3/CD prehrávač a sprevádzať svoje cvičenie alebo vystúpenie.
 
 

Prvý stereo klávesový zosilňovač s napájaním na batérie

KC-110 je ďalší z produktov spoločnosti Roland, ktorý sa môže pýšiť prívlastkom „prvý svojho druhu“. Je to plne stereofónny klávesový zosilňovač, ktorý môžete napájať 8 AA batériami. Vezmite si tento zosilňovač kamkoľvek a užite si skvelý priestorový zvuk, charakteristický pre Roland.

  • napájanie: 8xbatéria typu AA; napájací zdroj (je súčasťou balenia)
  • výkonné 30W (15+15) stereo kombo s dvomi 6,5" (16cm) reproduktormi a dvomi tweetermi
  • kvalitné stereofónne digitálne efekty: Reverb, Chorus/Wide Chorus, EQ; zapnutie/vypnutie efektu môžete olvádať prostredníctvom pedálového spínača (nie e jučasťou balenia)
  • tri nezávislé kanály s ovládaním hlasitosti
  • mikrofónny/nástrojový vstup, dva stereo vstupy, stereo AUX vstup, stereo linkové výstupy a konektor pre slúchadlá
  • montáž na reproduktorový stojan
  • vstavaný naklápací stojan (tilt-back)
  • vymeniteľný zásobník na batérie umožňuje praktickú výmenu
  • skutočný stereo zvuk

KC-110 poskytuje čistý a plne znejúci stereo zvuk, s priesorovým vyžiarením do celej miestnosti. Jeho dvojitý výkon (15+15W) umožňuje využiť brilantný stereo/viacpásmový efekt Chorus v režime "Wide", ako aj vynikajúci dozvukový efekt (Reverb), ktorý obohat akýkoľvek nástroj alebo hlas. Vstavaný výklopkný stojan umožňuje optimálne umiestnenie a natočenie.

Zvuk nástroja aj hlasu môžete obohatiť už spomenutými efektmi Chorus a Reverb a EQ. Ak chcete mať pri hraní voľnejšie ruky, môžete efekty zapnúť/vypnúť dodatočným pedálovým spínačom.

Či už potrebujete ozvučiť jeden nástroj, alebo trio, KC-110 je pripravené poslúžiť vám v rôznych situáciách. Máte k dispozícii 3 kanály s nezávislým ovládaním hlasitosti. Kanál 1 (XLR) je určený pre mikrofón, kanály 2 a3 posyktujú stereofónne linkové vstupy. Okrem toho môžete do vstupu AUX pripojiť MP3/CD prehrávač a sprevádzať svoje cvičenie alebo vystúpenie. Prístroj je vybavený Mastere stereo výstupom a slúchadlovým výstupom.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky