Kategórie:

Roland RD-64

Poštovné zadarmo

Výrobca: ROLAND
Katalógové číslo: 412361D32
Záruka (mesiacov): 24

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


RD-64 je prenosný 64 klávesový digitálny klavír, vybavený klaviatúrou Ivory Feel-G a zvukovým modulom SuperNATURAL Piano. Poskytuje zvuk a hrateľnosť 88-klávesových stage pián Roland v menšom a kompaktnejšom formáte (hmotnosť len 13kg).

 
 

Doteraz bolo možné priniesť na pódium dobrý zvuk klavíra a poctivú mechaniku len vo veľkých a ťažkých stage pianach. Teraz prichádza RD-64, najmenší z rodiny stage pián Roland. V malom formáte prináša všetko to, čo máme radi na nástrojoch série RD - parádne zvuky, kladivkovú mechaniku a praktické ovládanie. Zvuková výbava poskytuje štyri základné skupiny nástrojov - klavír, e-piano, clav a organy. Klaviatúra je rovnaká ako vo veľkých modeloch (Ivory Feel-G), ale v menšom rozsahu 64 klávesov. Vďaka tomu je RD-64 spratnejší a ľahší, čo ocenia všetci muzikanti, ktorí nepotrebujú plný rozsah klavírnej mechaniky, ale radi si zahrajú na kladivká. V režime Controller pokytuje RD-4 všetky potrebné funkcie master keyboardu a dokáže užitočne ovládať modul Integra-7, alebo rozšíriť ovládacie možnosti syntetizátorov Jupiter-80/50. RD-64 sa skvele hodí na koncerty, komponovanie na cestách, prácu v projektových štúdiách a podobne.

Základné funkcie

  • Prenosný 64 klávesový nástroj s klaviatúrou Ivory Feel-G a autentickým zvukom klavíra
  • 12 vstavaných zvukov (SuperNATURAL Piano, EP, Clav, a tonewheel organy)
  • Stereo audio vstup (typ RCA phono) pre pripojenie a hranie v sprievode audio prehrávača
  • Efekty, Reverb a 2-pásmový ekvalizér
  • Páka Pitch Bend a ovládač D-Beam
  • Kompatibilita s iPadom (cez Camera Connection Kit)




 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky