Kategórie:

Roland TD 25K V Drum + stojan MDS-9V

Poštovné zadarmo

Výrobca: ROLAND
Katalógové číslo: 416381D32
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Dynamika, hrateľnosť a praktickosť.

TD-25K je nový V-Drums Kit strednej triedy, ktorý prináša možnosti najvyššej triedy do vašej domácnosti alebo štúdia. TD-25K obsahuje zvukovú technológiu z vlajkového modelu TD-30 a poskytuje všetky možnosti a funkcie špičkových bicích Roland V-Drums, na ktoré sa spoliehajú špičkoví profesionálni bubeníci. Vďaka optimalizovanému ovládaciemu rozhraniu si môžete ľahko vytvoriť vlastné Kity a s funkciou Audio Recording môžete zaznamenať vaše hranie a zhodnotiť vlastný pokrok. Okrem špičkového zvukového modulu sa môžete tešiť aj na bubny s mesh-padmi, rytmičák so snímaním pozície úderu a hi-hat VH11 umožňujúci hranie všetkými bežnými bubeníckymi technikami. 

 
 ks
Vaša cena s DPH: 1 939 EUR
 



• SuperNATURAL zvukový generátor z modulu TD-30
• Zvuková kvalita a výrazové možnosti na špičkovej úrovni V-Drums
• Jednoduché a logické ovládanie umožňuje rýchlu výmenu zvukov a upravenie nastavení
• PDX-100 - 10" mesh-pad rytmičák s podporou snímania pozície úderu a hrania na obruč a cross-stick
• Tri mesh-pad Tomy: 2x PDX-6 (6,5" Pady) + 1x kotol PDX-8 (8" Pad)
• VH-11 V-Hi-Hat sa montuje na štandardný stojan pre akustický hi-hat a umožňuje realistické hranie s prirodzeným pocitom
• CY-12C - 12" Crash činel s prirodzeným hojdavým pohybom, snímanie hrania na plochu a okraj a stlmenie rukou; CY-13R - 13" ride činel s prirodzeným hojdavým pohybom, snímanie hrania na okraj, plochu a zvonec
• KD-9 - Kopákový Pad s látkovou blanou pre autentický pocit pri hraní
• Hranie v sprievode WAV/MP3 a zaznamenanie hrania do audio nahrávky (uloženie v pripojenie USB pamäti)
• Cvičenie a zlepšovanie techniky s funkciou COACH
• Praktický a ľahko dostupný metronóm so samostatnou obrazovkou, ON/OFF tlačidlom a ovládaním tempa
• USB host port pre Audio/MIDI komunikáciu s počítačom
 

Neprekonaný zvuk a výrazové možnosti

TD-25KV prináša najlepší zážitok z hrania, podporený technológiami SuperNATURAL a Behavior Modeling z vlajkového modelu TD-30. Zvukový modul reaguje prirodzene a organicky na všetky spôsoby vášho hrania. Umožňuje dynamické a interaktívne hranie, ktoré je nevyhnutné pre správne vyjadrenie vášho hudobného cítenia. Techniky ako Rim shot, Roll, Flam a Ghost note, dramatické údery na Crash a dlhotrvajúce chvenie činelov, každý jeden zvuk je skutočný. 
 

Špičkový prejav a hrateľnosť

Keď si sadnete za TD-25K, môžete si vychutnať úžasnú hrateľnosť, ktorú prevyšujú len najvyššie Kity V-Drums. Plná výbava mesh-padov dokonale využije potenciál modulu V-Drums a snímanie pozície úderu na rytmičáku umožňuje vyjadriť aj tie najjemnejšie tonálne variácie umiestnením úderu na bubon. Činely majú prirodzený hojdavý pohyb a podporujú tlmenie rukou, hranie na plochu/okraj (Crash) alebo hranie na plochu/okraj/zvonec (Ride). Hi-hat VH-11 sa montuje na štandardný stojan hi-hatu a podporuje všetky štandardné techniky - hranie otvorením/zatvorením, hranie na plochu/okraj a ďalšie. Kopák KD-9 má látkovú blanu pre prirodzený charakter a znenie aj to najtvrdšie hranie. 




 

Vyberte si zvuk a začnite hrať

S TD-25KV si vďaka praktickému a rozumnému ovládaniu môžete užívať hranie ihneď po zapnutí. S veľkým ovládačom sa dobre pracuje aj s paličkami v ruke a môžete si rýchlo zvoliť Kity rôznych štýlov. Po zvolení štýlu môžete stlačením ovládača prepínať variácie zvoleného Kitu. Ďalší krok? Začnite hrať! 
 

Upravte si Kity podľa vašich predstáv

TD-25KV umožňuje ľahko upraviť zvuky podľa vašich predstáv, špecifického štýlu alebo hudby. Úderom na Pad vyvolajte zvuk priradený k príslušnému Padu a ovládačmi na paneli upravte ladenie, tlmenie a úrovne. Vďaka praktickým skratkám môžete rýchlo vykonať úpravy, priradiť zvuky a upraviť parametre všetkých tomov naraz. Vaše zmeny sa uložia automaticky po vykonaní a nie je potrebné ich ukladať. Ak sa vám vykonané úpravy nepáčia, môžete ich ľahko vrátiť a do stavu, ako znel Kit po zvolení.




 

Hranie v sprievode skladby a zaznamenanie vášho hrania

Chcete si zajamovať v sprievody obľúbenej skladby? Stačí nahrať do USB pamäte vše obľúbené WAV/MP3 skladby a môžete hrať. Okrem bežného prehrávania si môžete opakovane prehrávať úseky, v ktorých chcete cvičiť alebo v náročných úsekoch spomaliť rýchlosť prehrávania, aby sa vám ľahšie cvičilo. Môžete tiež pripojiť smartfón k linkovému vstupu a hrať s vašimi obľúbenými skladbami. Môžete tiež zaznamenať vaše hranie na bicie (spolu s prehrávanou hudbou) do zvukovej nahrávky a uložiť tento záznam v pamäti. Tento záznam si kedykoľvek môžete vypočuť a zhodnotiť vaše hranie alebo sa pochváliť kamarátom. Zvukový modul je vybavený aj USB Portom, ktorý poskytuje pohodlné pripojenie na nahrávanie zvukových a MIDI dát priamo do vášho DAW programu. 
 

Konfigurácia Kitu

Drum Sound Module - TD-25 x 1
V-Pad (Snare) - PDX-100 x 1
V-Pad (Tom1, Tom2) - PDX-6 x 2
V-Pad (Tom3) - PDX-8 x 1
V-Hi-Hat - VH-11 x 1
V-Cymbal Crash - CY-12C x 2
V-Cymbal Ride - CY-13R x 1
Kick Pad - KD-9 x 1
Drum Stand - MDS-9V x 1

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky