Kategórie:

Roland TD 30KV V-Drum V-Pro Set + stojan MDS-25

Poštovné zadarmo

Výrobca: ROLAND
Katalógové číslo: TD-30KV-Set
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Za posledných desať rokov sa elektronické bicie Roland V-Drums dostali na špičku vďaka vynikajúcej zvukovej kvalite a skutočnej hrateľnosti. S príchodom série V-Pro (TD-30KV/TD-30K) sa úroveň elektronických bicích opäť dvíha. Zvuky SuperNATURAL, technológia Behavior Modeling (analýza a modelovanie správania zostavy ako celku) a vynikajúce snímanie - táto kombinácia poskytuje vynikajúci zvuk a hrateľnosť. Vďaka tomu bicie autenticky reagujú na silné aj jemné hranie a dynamiku bubeníkovej techniky. Okrem pokroku vo zvuku a hraní sme rozšírili možnosti nástroja aj o USB audio prehrávač. Nová séria V-Pro je skutočným a prirodzeným bubeníckym zážitkom na pódiu (TD-30KV) aj v štúdiu (TD-30K).
 
 ks
Vaša cena s DPH: 5 999 EUR
 

  • Vlajková séria V-Drums so špičkovou technológiou snímania a zvukmi SuperNATURAL
  • Presné hranie s bohatými výrazovými možnosťami vďaka technológii Behavior Modeling
  • Profesionálny režim V-Edit pre úpravy zvukov
  • Špeciálny ovládač “Ambience” s novým dozvukovým efektom a simuláciou “Overhead” ozvučenia
  • Pevný stage set v kovovom šedom a čiernom chrómovom vyhotovení
  • Nový V-Hi-Hat (VH-13) s vylepšeným pohybovým senzorom
  • Nové V-Pady (PD-128S/-128/-108) s vylepšeným obručovým senzorom
  • Nové V-činely (CY-14C crash, CY-15R ride) s prirodzeným pohybom a presným snímaním
  • USB pamäťový Port na zálohovanie dát a prehrávanie zvuku (WAV/MP3)
  • Samostatný USB-MIDI na pripojenie k počítaču
  • *Stojan pre Hi-Hat a Kick pedál nie sú súčasťou balenia.

Modul TD-30
Srdcom novej série V-Pro je nový zvukový modul TD-30. Vďaka technológiám SuperNATURAL a Behavior Modeling je kvalita zvuku vynikajúca a modul prirodzene reaguje na rôzne techniky hrania a variácie v dynamike. Každý jeden úder je starostlivo snímaný a umožňuje dokonalé vyjadrenie aj tých najjemnejších drobnokresieb rovnako presne, ako aj silné údery. Špecializovaný ovládač dozvukového procesora (Ambience) poskytuje okamžitý prístup k realistickým priestorovým dozvukom a simulácii mikrofónov typu "overhead".

V-Pad PD-128S-BC / PD-128-BC
Tento Pad je vybavený novým obručovým senzorom, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre používanie s TD-30, a umožňuje presné snímanie dynamiky a intenzity úderu na obruč. Pady majú vymeniteľnú povrchovú úpravu . Môžete si vybrať z dvoch formátov: PD-128-BC je navrhnutý ako tom-pad a dodáva sa s dvojpolohovým úchytom. PD-128S-BC môžete umiestniť na stojan malého bubna.

Pad PD-108-BC
Tento 10-palcový sieťovinový Pad (mesh pad) je tiež vybavený novým obručovým senzorom s lepšou dynamikou. Pad má vymeniteľnú povrchovú úpravu a môžete ho uchytiť v dvoch rôznych polohách.

V-Hi-Hat VH-13-MG
Nový V-Hi-Hat (VH-13-MG) je vybavený vylepšeným pohybovým snímačom. Vďaka kombinácii s pokročilou technológiou snímania má prirodzenejšie reakcie a lepšie zvláda prechod medzi otvorenou a zatvorenou pozíciou. Povrch je v novom sivom kovovom vyhotovení, vďaka čomu sa výborne hodí k novej sérii V-činelov.

V-Kick KD-140-BC
Tento pevný a štýlový nový Kick Pad má nové vymeniteľné čierne chrómované vyhotovenie. Je dostatočne stabilný má presné snímanie a pri hraní sa reaguje s prirodzenosťou bežného akustického kopáku.

V-Cymbal CY-14C-MG / CY-15R-MG
Nové V-činely ((CY-14C-MG Crash, CY-15R-MG Ride) majú lákavé kovové šedé vyhotovenie, ktoré sa hodí k novému V-Hi-Hatu, novým V-Padom a nový stojan v chrómovanom vyhotovení. Vyznačujú sa autentickým hojdavým správaním, presným snímaním a vyrovnanou citlivosťou na celom povrchu.

V-Pad PDX-100
Kompaktný a ľahký. Tento nový 10-palcový sieťovinový Pad umožňuje uchytenie v dvoch polohách.

MDS-12V
Tento kompaktný a pevný stojan má špeciálne guľové úchyty pre malý bubon a tomy, rôzne možnosti nastavenia činelových držiakov a systém vedenia káblov vo vnútri, vďaka ktorému má uhladený a profesionálny vzhľad. Stojan je špeciálne navrhnutý pre sériu TD-30K V-Pro.



411531599 407500099

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky