Kategórie:

V-MODA Forza In-Ear Headphones (White / Android)

Poštovné zadarmo

Výrobca: V-MODA
Katalógové číslo: FRZ-A-WHITE
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 5

Skvelý zvuk slúchadiel V-MODA s certifikátom Hi-Res Audio od Japan Audio Society (JAS) pre moderných, aktívnych audiofilov. Hnacou silou slúchadiel je ultra-ľahký 5,8 mikro driver špičkovej triedy s hranicou frekvenčného pásma až okolo 40 kHz. Patentovaný systém RemixRing umožňuje personalizáciu vašich slúchadiel prostredníctvom 3D tlače, v materiáloch od HD akrylu po platinu.

 
 ks
Vaša cena s DPH: 99,99 EUR
 

Forza v taliančine znamená “sila” a slúchadlá Forza vyhoveli armádnym testom. Slúchadlá majú zosilnený kábel DiamondBack, ktorý sa nezamotáva sa a je až 20 krát odolnejší ako bežné káble.

Vďaka mikrofónu s tromi tlačidlami je ovládanie hudby, hlasitosti, hovorov a hlasového ovládania praktickejšie ako kedykoľvek predtým a môžete ho využívať s produktmi Android/Apple a všetkými audio zariadeniami s 3,5mm audio výstupom.

Vďaka zvýšenej odolnosti voči potu a vode sú slúchadlá Forza skvelým spoločníkom pre vaše behanie a cvičenie. Patentované odnímateľné športové nástavce ActiveFlex (v 3 veľkostiach) zabezpečujú najlepšiu stabilitu, pohodlný pocit pri nosení a eliminujú hluk od kábla.

Súčasťou balenia sú ušnice BLISS 3.0 (Bass Level Isolating Soft Silicone) v štyroch veľkostiach. Na rozdiel od iných značiek sú vyladené do kónického tvaru. Prirodzene potláčajú ambientný hluk a poskytujú izoláciu od okolia. Majú tie najlepšie basy, presné rozmery a skvelý zvuk.

Objavte svet V-MODA so slúchadlami Forza a získajte 6-hviezdičkovú zákaznícku podporu, náš 50% Immortal Life Replacement Program a 2-ročnú prémiovú záruku.

  • In-Ear slúchadlá s 5,8mm micro driverom, skvelým odhlučnením a mikrofónom s tromi tlačidlami
  • Uznávaný zvuk V-MODA, teraz s certifikátom Hi-Res Audio od Japan Audio Society
  • Personalizácia - 3D tlač a RemixRing
  • Trvácny kábel DiamondBack, ktorý je odolný voči potu a počasiu, nezamotáva sa, plus mikrofón s tromi tlačidlami a ovládaním pre zariadenia Samsung/Android alebo Apple
  • Odnímateľné športové nástavce, športové háčiky  a prepravné púzdro v Milánskom dizajne

Prémiové in-ear slúchadlá určené pre počúvanie hudby vo vysokej kvalite. Slúchadlá sú obzvlášť vhodné pre šport. Slúchadlá zo série Forza sú navrhované v Taliansku a a tlačené pomocou 3D tlačiarne v New Yorku. Model Forza je osadený ultra ľahkými meničmi s priemerom 5,8 mm, ktoré produkujú zvuk vo frekvenčnom rozpätí od 20 Hz až po 40 kHz pri citlivosti 99 dB a impedancii 14 Ohm. Slúchadlá sú vybavené aj ovládaním pre smartphony s trojicou tlačidiel a vstavaným mikrofónom pre telefonické rozhovory. Dokonalé pohodlie pri akejkoľvek aktivite zaručí 8 párov nadstavcov Bliss 3.0 vo veľkostiach XS, S, M a L, tri páry športových nadstavcov ActiveFlex a jeden pár náušných háčikov pre športovcov ActiveFlex. Kábel prémiovej kvality je ukončený konektorom typu Jack 3,5 mm so sklonom 45 stupňov, ktorý je pozlátený 24K zlatom. Celková hmotnosť slúchadiel: 13,5 g

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky