Kategórie:

V-MODA Forza Metallo In-Ear Headphones (Rose Gold / Android)

Poštovné zadarmo

Výrobca: V-MODA
Katalógové číslo: FRZM-A-RGOLD
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 5

Skvelý zvuk slúchadiel V-MODA si vyslúžil ďalšie uznanie; tentokrát je to certifikát Hi-Res Audio od Japan Audio Society (JAS) pre moderných, aktívnych audiofilov. Hnacou silou slúchadiel je ultra-ľahký 5,8 mikro driver špičkovej triedy s hranicou frekvenčného pásma až okolo 40 kHz. Patentovaný systém RemixRing umožňuje personalizáciu vašich slúchadiel prostredníctvom 3D tlače, v materiáloch od HD akrylu po platinu.

 
 ks
Vaša cena s DPH: 129,99 EUR
 

Hliníková zliatina Forza Metallo je vytvorená CNC technológiou a má úžasný minimalistický dizajn v Milánskom štýle. Precízne vyladený kovový odliatok umožňuje dosiahnuť jedinečný, vyvážený zvuk a dokonalú akustiku s 3D zvukovým poľom.

Forza Metallo v taliančine znamená “sila kovu” a slúchadlá Forza vyhoveli armádnym testom. Zosilnený kábel DiamondBack je elegantný, nezamotáva sa a je až 20 krát odolnejší ako bežné káble.

Vďaka mikrofónu s tromi tlačidlami je ovládanie hudby, hlasitosti, hovorov a hlasového ovládania praktickejšie ako kedykoľvek predtým a môžete ho využívať s produktmi Apple a všetkými audio zariadeniami s 3,5mm audio výstupom.

Vďaka zvýšenej odolnosti voči potu a vode sú slúchadlá Forza skvelým spoločníkom pre vaše behanie a cvičenie. Patentované odnímateľné športové nástavce ActiveFlex (v 3 veľkostiach) zabezpečujú najlepšiu stabilitu, pohodlný pocit pri nosení a eliminujú hluk od kábla.

Súčasťou balenia sú ušnice BLISS 3.0 (Bass Level Isolating Soft Silicone) v štyroch veľkostiach. Na rozdiel od iných značiek sú vyladené do kónického tvaru. Prirodzene potláčajú ambientný hluk a poskytujú izoláciu od okolia. Majú tie najlepšie basy, presné rozmery a skvelý zvuk.

Objavte svet V-MODA so slúchadlami Forza Metallo a získajte 6-hviezdičkovú zákaznícku podporu, náš 50% Immortal Life Replacement Program a 2-ročnú prémiovú záruku.

  • In-Ear slúchadlá s 5,8mm micro driverom, skvelým odhlučnením a mikrofónom s tromi tlačidlami
  • Uznávaný zvuk V-MODA, teraz s certifikátom Hi-Res Audio od Japan Audio Society
  • Personalizácia - 3D tlač a RemixRing
  • Trvácny kábel DiamondBack, ktorý sa nezamotáva, plus mikrofón s tromi tlačidlami a ovládaním pre zariadenia Samsung/Android alebo Apple
  • Odnímateľné športové nástavce, športové háčiky  a prepravné púzdro v Milánskom dizajne

Prémiové in-ear slúchadlá určené pre počúvanie hudby vo vysokej kvalite osadené kovovými dizajnovými nádstavcami. Slúchadlá sú obzvlášť vhodné pre šport. Slúchadlá zo série Forza sú navrhované v Taliansku a a tlačené pomocou 3D tlačiarne v New Yorku. Model Forza je osadený ultra ľahkými meničmi s priemerom 5,8 mm, ktoré produkujú zvuk vo frekvenčnom rozpätí od 20 Hz až po 40 kHz pri citlivosti 99 dB a impedancii 14 Ohm. Slúchadlá sú vybavené aj ovládaním pre smartphony s trojicou tlačidiel a vstavaným mikrofónom pre telefonické hovory. Dokonalé pohodlie pri akejkoľvek aktivite zaručí 8 párov nadstavcov Bliss 3.0 vo veľkostiach XS, S, M a L, tri páry športových nadstavcov ActiveFlex a jeden pár náušných háčikov pre športovcov ActiveFlex. Kábel prémiovej kvality je ukončený konektorom typu Jack 3,5 mm so sklonom 45 stupňov, ktorý je pozlátený 24K zlatom. Súčasťou balenia sú aj dva páry RemixRing nádstavcov. Celková hmotnosť slúchadiel: 14g

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky