Kategórie:

VOX AC4TV

Poštovné zadarmo

Výrobca: VOX
Katalógové číslo: VXAC4TV
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Pozrime sa do roku 1961 - VOX práve predstavuje nové kombo AC4. Teraz, o 50 rokov neskôr VOX predstavuje AC4TV - celolampové kombo s pozoruhodnou "schopnosťou sebaovládania".
 
 ks
Vaša cena s DPH: 299 EUR
 

Táto najnovšia špičková verzia obsahuje EL84 zosilňovaciu lampu, rovnako ako originál, a obsahuje 12AX7 lampu v predzosilňovači. Zvuk vychádza zo zákazkového 10" reproduktora Celestion. Sofistikovaný zvuk je nezameniteľne Vox, poskytujúci vám charakteristický britský tón.

  • Kvalitná a dostupná celolampa
  • Prepínateľný výstupný výkon 4, 1 a 1/4 Watt
  • Kvalitné vintage Vox spracovanie
  • Výstup na externý box

Jednoduché a sexy kombo AC4TV sa hrdo hlási k svojmu predchodcovi. Kabinet vyzerá podobne, ako "televízny" dizajn klasickej AC15 z roku 1958 a ktorý sa stále používa na dnešných AC15H1TV. Jednou z výziev, ktorej celolampa čelí, je zachovanie plného zvuku pri nižšej hlasitosti. Na vyriešenie tohto problému je v AC4TV vstavaný delič napätia s výstupným výkonom na 4, 1 a 1/4 Watty - ten vám zaručuje, že nikdy nestratíte ten klasický lampový zvuk aj pri tej najnižšej hlasitosti. Čo viac? AC4TV má navyše 16-ohmový výstup na externý box. Môžete pripojiť napríklad kabinet Vox 412BN a špecifikovať tak svoj vlastný zvukový prejav.

AC4TV je retro, sexy, celolampa a hlavne - je to VOX! Tak na čo čakáte?

Upozornenie pre obchodníkov: Popisy na stránke www.bigmusic.sk sú chránené autorskými právami a ich kópie sú v notárskej úschove od chvíle ich vytvorenia. V prípade, že na svojich internetových stránkach použijete popisy produktov zo stránky www.bigmusic.sk, je potrebné uviesť pôvodný zdroj s textom: Popis produktu pochádza zo stránky www.bigmusic.sk, pričom www.bigmusic.sk musí byť aktívny odkaz. V opačnom prípade ide o porušenie predpisov o pravidlách hospodárskej súťaže ako aj o porušenie autorského zákona.

VOX AC4TV Špecifikácia

Potenciometre tón, hlasitosť, OP Level - výstup (4,1 a 1/4 Watt)
Vstupy / výstupy vstup 1/4" jack, výstup 1/4" jack
Výkon 4 Watt / 16 ohm
Reproduktor 1 x 10 "16 ? CELESTION VX10
Elektónky / Lampy 1 x EL84, 1 x 12AX7
Rozmery (Š x H x V) 35 x 21,5 x 37,5 cm
Váha 10 kg
Vrátane sieťového kábla.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky