Kategórie:

Washburn WD7S

Akcia Poštovné zadarmo

Výrobca: WASHBURN
Katalógové číslo: HN131379
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Washburn WD7S je gitara zo základného radu akustických a elektroakustických nástrojov amerického výrobcu Washburn WD7. Táto séria ponúka gitary, ktoré tvarom tela vychádzajú z rokmi prevereného konceptu Dreadnought, čomu, samozrejme, zodpovedá aj ich zvuk, ktorý sa naozaj nikde nestratí. Farba Natural.
 
 ks
Doporučená cena s DPH: 229 EUR
Ušetríte 11 %
Vaša cena s DPH: 205 EUR
 

Telo a krk

Predná doska tejto gitary je zhotovená z masívneho smreku, luby a zadná doska sú vyrobené z mahagónu. Krk je vyrobený tiež z mahagónu, samozrejmosťou je nastaviteľná výstuha. Hmatník nástroja je z palisandera. Telo aj krk majú lemovku, okolo ozvučného otvoru je rozeta. Označenie polôh na hmatníku je vyhotovené klasicky bodkami.


Kobylka je, rovnako ako hmatník, palisandrová. Ladiace mechaniky sú typu Die-Cast v chrómovanom vyhotovení. Nultý a sedlový pražec sú z kosti, čo výrazne zlepšuje stabilitu ladenia a sustain. Struny D'Addario.


Washburn WD7S je nadštandardne vybavený nástroj, ktorý skvele padne do rúk a iste vás ohromí svojím úžasným zvukom. Za investované peniaze dostanete vskutku maximum.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky