Kategórie:

Yamaha CGP-1000

Výrobca: YAMAHA
Katalógové číslo: HN109121
Záruka (mesiacov): 24

Produkt sa už nevyrába/nepredáva.
Radi Vám ponúkneme vhodnú alternatívu na tel. 0903 603 574.


CGP-1000 je skutočne unikátny akusticko/digitálny hybridný nástroj - kombinujúci presnú reprodukciu vzorkovacej technológie s bohato tvarovanými harmonickými nuanciami skutočného krídla. Grand Piano Design, farba: Black polished - čierna
 
 ks
Vaša cena s DPH: 0 EUR
 

  • Povrchová úprava vo farbe lešteného ebenu
  • Skutočná ozvučná doska klavíru pre produkciu kúzelne autentického zvuku krídla
  • Klaviatúra Natural Wood (NW) s bielymi klávesami z pravého dreva a potiahnutými na povrchu syntetickou slonovinou
  • Dynamické stereo vzorkovanie AWM v 4 dynamických vrstvách
  • USB Audio rekordér

CGP-1000 je skutočne unikátny akusticko/digitálny hybridný nástroj - kombinujúci presnú reprodukciu vzorkovacej technológie s bohato tvarovanými harmonickými nuanciami skutočného krídla. Yamaha CGP-1000 využíva skutočnú ozvučnicovú klavírnu dosku s dokonale vyrobeným krídlom pre perfektné obnovenie zvukových rezonancií a jemných harmónií koncertného krídla - a to všetko v úplne vybavenom, dômyselnom digitálnom piáne. Dokonalá zmes tradície a moderných možností, zlomový model CGP-1000 predstavuje vyvrcholenie mnohoročných skúseností Yamahy s výrobou nástrojov a technológií.

Krídlo v povrchovej úprave lešteného ebenu

151 cm dlhé krídlo s krásnou povrchovou úpravou vo farbe lešteného ebenu. Kryt klaviatúry je navrhnutý tak, že ovládací panel môže býť celkom skrytý - vďaka tomu môže nástroj vypadať ako skutočné akustické piáno!

Hybridný aktívny systém ozvučnicovej dosky

Jedným z tajomstiev až neuveriteľne autentického zvuku klavíru u CGP-1000 je skutočná ozvučnicová doska integrovaná priamo do nástroja, zatiaľ čo sa pomocou technológie "state-of-art" snímajú akustické vibrácie (pomocou snímačov túto technológiu vytvorila Acouve Laboratory, Inc. v Japonsku). V kombinácii s dômyselným iAFC efektom je výsledkom plný, rezonančný zvuk klavíru s bohatou harmóniou a ohromujúcou realistickosťou.

Instrumental Active Field Control (iAFC) - systém automatického prispôsobenia zvuku

Táto dômyselná technológia sníma zvuk pomocou vstavaných mikrofónov a mixuje ich spolu s interným zvukom Clavinovy a následne reprodukuje cez zadné reproduktory nástroja, čo umožňuje vytvoriť bohatší zvuk, ktorý nejlepšie zodpovedá akustickým vlastnostiam miestnosti, v ktorej hráte. Je tu použitá špeciálna technológia spracovania signálu pre autentickú reprodukciu efektu stlačeného damper pedálu. Pri stlačenom pedále sa tu objavujú samostatne vzorkované zvuky rezonancie strún, vyššie harmonické a ďalšie špeciálne efekty pre dotvorenie teplého a priestorového zvuku.

Klaviatúra Natural Wood (NW) s povrchom zo syntetickej slonoviny

Tento typ klaviatúry ponúka pocit skutočnej slonoviny. U špeciálnej klaviatúry Natural Wood sú biele klávesy tiež vyrobené z pravého dreva. Povrch kláves je jemný a mierne porózny, čo dodáva klávesám lepšiu priľnavosť a prirodzené trenie, čím sa eliminuje kĺzanie prstov z kláves a uľahčuje sa hra na nástroj. Autentický dotyk a pocit z kláves výrazne presahuje klaviatúry bežných elektronických klávesových nástrojov - máte pocit, ako keby ste hrali na skutočný klavír. Tento špeciálny typ klaviatúry vám tiež umožňuje poskytnúť herné techniky a expresívnu silu, ktorú ponúka iba skutočný klavír, ako napríklad repetície na jednom tóne s perfektnou artikuláciou aj pri veľmi rýchlej hre alebo aj iba pri čiastočnom uvolnení stlačenej klávesy s perfektnou artikuláciou bez neprirodzeného orezávania tónov.

Dynamické stereo vzorkovania Advanced Wave Memory (AWM)

AWM je vzorkovací systém, ktorý vytvára zvuky veľmi podobné originálnym akustickým zvukom za použitia digitálnej technológie záznamu zvuku nástrojov a aplikácií vysoko kvalitných digitálnych filtračných technológií na zaznamenané audio vzorky. Priebeh signálu klavírneho zvuku sa líši v závislosti na dynamike od pianissima až po Fortissimo. AWM dynamické vzorkovanie to umožňuje zohľadniť a vytvoriť tak niekoľko dynamických vzoriek v rôznych hrúbkach úderu. Čím viac týchto dynamických vzoriek sa uplatňuje, tým lepšia je kvalita expresivity výsledného zvuku.

Super Articulation zvuky

Predstavujeme kompletne novú úroveň zvukovej realistickosti a hudobnej expresivity. Pozoruhodne autentické zvuky ponúkajú unikátne zvukové výrazy konkrétnych nástrojov, ako napríklad expresívne "slajdy" na gitare, alebo legato frázovanie na saxofóne vrátane dychu saxofonistu. Nikdy predtým nezneli strunové, dychové a plechové nástroje hrané naživo na klávesy tak presvedčivo a skutočne!

Technológia MegaVoice

Táto technológia je založená na niekoľkých vzorkách pod jednotlivými klávesmi s dômyselným systémom prepínania medzi týmito vzorkami - pre neuveriteľne autentické zvuky nástrojov. Zahrnuté sú nielen základné vzorky nástroje, ale aj rôzne techniky hry na nástroj. U zvuku gitary napríklad bude počuť plný a tlmený tón, zvuk trsátka na strunách, efekty ako slide alebo harmonics a ďalej širokú škálu zvukov drnkání a klepania do tela gitary. Z technického hľadiska Mega zvuky rozširujú možnosti nástroja. Zo zvukového hľadiska dodávajú keyboardu ohromne realistické zvuky.

Zvuky kategórie Natural!

Tieto bohaté a atraktívne zvuky obsahujú zvuky klávesových nástrojov a sú prevažne určené pre hranie klavírnych a ďalších klávesových partov.

Zvuky kategórií Live!, Cool! a Sweet!

Obrovská paleta zvukov akustických a elekrofonických nástrojov. Zmes dlhých, stereo a viacvrstvových vzoriek ponúka prirodzený prednes, rezonanciu, expresivitu a vibrato skutočných nástrojov.

USB Audio rekordér

Vašu hru si môžete nahrať ako audio dáta na pripojené USB pamäťové zariadenie. Pripojte mikrofón alebo gitaru priamo do nástroja a užívajte si nahrávanie hry na gitaru a klávesy dohromady, alebo si nahrajte váš spev s obľúbenou pesničkou. Môžete tiež prehrávať súbory s príponou WAV z pripojeného USB pamäťového zariadenia (napríklad z USB flash disku, externého USB harddisku apod).

16-stopý sekvencer

Použite vstavaný sekvencer až so 16 stopami pre vytvorenie komplexných a viacpartových aranžmánov naraz na jednom nástroji. Po ukončení nahrávania si svoje dáta môžete uložiť do internej pamäte nástroja, ktorá uchová dáta aj po vypnutí nástroja, na USB flash disk alebo do počítača.

Funkcia Guide Lamps ("navádzanie pomocou svetiel")

LED diódy nad jednotlivými klávesmi vám ukazujú, ktoré tóny by mali byť zahrané a ako dlho by ste ich mali držať. Takto môžete precvičovať skladby aj vlastným tempom - pretože doprovod bude vždy čakať tak dlho, kým nestlačíte práve tú správnu klávesu. Môžete si vyskúšať vypnúť party pravej alebo ľavej ruky a nacvičovať ich pomocou funkcie Guide Lamps.

Tlačítko Piano Reset

Táto pohodlná a ľahko ovládateľná funkcia kompletne a automaticky optimálne prednastaví celú Yamahu CVP pre klavírnu hru. Bez ohľadu na to, aké ste mali aktuálne nastavenia na paneli nástrojov, si môžete stlačením jediného tlačidla vždy ľahko vyvolať klavírny zvuk.

LAN port

LAN port v nástroji je určený pre káblové pripojenie nástroja na Internet, rovnako ako LAN port vo vašom počítači. Zostaňte v spojení a pristupujte k špeciálnej službe Yamaha pomocou priameho pripojenia na Internet (IDC) bez počítača. Akonáhle ste pripojení pomocou IDC, potom môžete sťahovať váš obľúbený obsah priamo do vášho nástroja. A to je len začiatok - zábava a vzrušenie začína tu!

Port USB TO DEVICE

Pripojte USB flash disk do portu USB TO DEVICE vo vašom nástroji. Toto vám umožní ukladať registračné nastavenia a používateľské dáta (ako napríklad songy, štýly, atď), rovnako tak tieto dáta načítať z pripojeného zariadenia.

Port USB TO HOST

Ponorte sa do sveta hudobných počítačových programov a využívajte ich. Pripojenie a nastavenie je veľmi jednoduché. Môžete si potom prehrávať vaše nahrávky po jednotlivých partoch s rôznymi zvukmi - a to všetko z jedného nástroja.

Online, kedykoľvek dostupná hudba (IDC)

Prejdite s nástrojom online a napojte sa na celosvetovú hudobnú sieť! Yamaha vytvorila nové, online služby pre hudobníkov kdekoľvek: Internet Direct Connection (IDC) - teda priame pripojenie na Internet. IDC vám umožní pripojiť sa s nástrojom priamo na Internet, bez počítača. A umožní vám ponoriť sa do tisícov MIDI skladieb na našich webových stránkach a sťahovať si vašu obľúbenú hudbu pre prehrávanie priamo do nástroja.

Veľký LCD displej

Veľký LCD displej poskytuje atraktívnu grafiku a užitočné informácie pre rýchly prístup k požadovaným funkciám a nastaveniam a bezchybnú prevádzku. Ponúka komplexný a ľahko pochopiteľný systém ovládania. Na displeji si môžete zobraziť napríklad akordy, notácie, texty piesní, informácie o zvuku a štýle a mnoho ďalšieho.

Upozornenie pre obchodníkov: Popisy na stránke www.bigmusic.sk sú chránené autorskými právami a ich kópie sú neoddeliteľnou súčasťou notárskej zápisnice uloženej dňa 25. 3. 2011 v notárskom centrálnom registri listín pod č. N 179/2011, NZ 10841/2011, NCRls 11107/2011. V prípade, že na svojich internetových stránkach použijete popisy produktov zo stránky www.bigmusic.sk, je potrebné uviesť pôvodný zdroj s textom: Popis produktu pochádza zo stránky www.bigmusic.sk, pričom www.bigmusic.sk musí byť aktívny odkaz. V opačnom prípade ide o porušenie predpisov o pravidlách hospodárskej súťaže ako aj o porušenie autorského zákona.

Rozmery/Hmotnosť

RozmeryŠírka1,465mm (57-7/8") / Lid up 1,476mm (58-1/8")
Výška998mm (39-3/8") / Lid up 1,703mm (67-1/16")
Hĺbka1,511mm(59-1/2")
HmotnosťVáha187kg(412lbs., 4oz)

Ovládanie príslušenstva

KlaviatúraPočet kláves88
TypNatural Wood (NW) Keyboard with Synthetic Ivory Keytops
Nastavenie citlivostiHard2/Hard1/Normal/Soft1/Soft2
PedálPočet pedálov3
Polovičný pedálÁno
FunkcieVolume, Sustain, Sostenuto, Soft, Glide, Song Play/Pause, Style Start/Stop, etc.
DisplejTypFull Dot LCD
Rozmer640 x 480 dots
FarbaFarebný
KontrastÁno
Prehľad funkcií displejaÁno
Popis funkcií displejaÁno
Popis funkcií prehliadačaÁno
Wallpaper CustomizationMain / Lyrics
JazykAnglický, japonský, nemecký, frencúzsky, španielský, talianský
PanelJazykAnglický

Skrinka

Kryt klávesovŠtýl krytu klávesovFolding
Farba/Konečná úpravaLeštený eben
Opierka na notyÁno

Zvuky

Tvorba tónovTechnológia tvorby tónovAWM Dynamic Stereo Sampling
Počet dynamických úrovní4
Stereo Sustain SamplesÁno
Key-off SamplesÁno
Strunová rezonanciaÁno
PolyfóniaPočet hlasov polyfónie (Max.)128 + 128
PredvoľbyPočet zvukov590 + 480 XG19 Drum/SFX Kits + GM2 (+ GS Voices for GS Song playback)
Odporúčané hlasy38 S. Articulation Voices, 38 Natural! Voices, 23 Sweet! Voices, 39 Cool! Voices, 56 Live! Voices, 10 Organ Flutes!, 18 Mega Voices
Na objednávkuTvorba zvuku/Nadstavenie hlasuÁno
KompatibilitaXGÁno
GSÁno
GMÁno
GM2Áno
XFÁno

Efekty

TypyReverb34 Preset + 3 User
Chorus30 Preset + 3 User
DSPDSP 1: 191 Preset + 3 User, DSP2-6: 191 Preset + 10 User
iAFCÁno
Master Compressor5 Preset + 5 User
Master EQ5 Preset + 2 User
Part EQ27 Parts
FunkcieDuálny módÁno
SplitÁno
Mono/PolyÁno
Accompany Style RelatedVocal Harmony60 Preset + 10 User

Sprievodné štýly

PredvolenéPočet predvolených štýlov408
Odporúčané štýly316 Pro Styles, 34 Session Styles, 36 Pianist Styles, + MegaVoice Styles, S.Articulation Styles (used by preset styles)
PrstokladSingle Finger, Fingered, Fingered On Bass, Multi Finger, AI Fingered, Full Keyboard, AI Full Keyboard
Ovládače štýlovINTRO x 3, MAIN VARIATION x 4, FILL x 4, BREAK, ENDING x 3
ZákazníkUžívateľské štýlyÁno
Tvorca štýlovÁno
Ďalšie funkcieVyhľadávač hudbyÁno
One Touch Setting (OTS)4 pre každý štýl

Piesne

PrednadstaveniePočet prednadstavených piesní120
NahrávaniePočet piesníNeobmedzené (Závisí na kapacite pamäťového média)
Počet stôp16
Data Capacity3.2MB (for all User Data (Song, Voice, Style, Registration))
Recording FunctionÁno
Compatible Data FormatPlaybackSMF (Format 0 & 1), ESEQ, XF, Style File
NahrávanieSMF (Format 0)

Funkcie

ZáznamPočet tlačítok8
OvládanieRegist. Sequence/Freeze
Lekcie/SprievodcaLekcie/SprievodcaFollow Lights, Any Key, Karao-Key, Vocal CueTIME
Svetelné navádzanieÁno
Performance Assistant Technology (PAT)Áno
Demo/PomocPredvádzanieFunkcie, hlas, štýl
Iné ovládacie prvkyMetronómÁno
Rozsah rýchlostí5 - 500, Tap Tempo
TransponovanieÁno
LadenieÁno (1)
Druhy stupníc9 typov
RôzličnéPIANO tlačidláÁno
Priamy prístupÁno

Pamäť a pripojenie

PamäťInterná pamäť3.2MB
Externé zariadeniaOptional USB Flash Memory, USB Hard Disk Drive, etc. (via USB to DEVICE)
PripojenieSlúchadláx 2
MikrofónInput Volume, Mic./Line In
MIDIIn/Out/Thru
AUX INL/L+R, R
AUX OUT(L/L+R, R), LEVEL FIXED (L, R)
AUX PedalÁno
VIDEO OUTÁno
RGB OUTÁno
USB TO DEVICEx 2
USB TO HOSTÁno
LANÁno

Zosilňovač a reproduktory

Zosilňovač60W x 2 + 60W x 2
Reproduktory(16cm + 13cm + 2.5cm + 2.5cm) x 2 + Transducer x 2a

Pribalený softvér

CD-ROMÁno

Príslušenstvo

Zahrnuté príslušenstvoHáčik na zavesenie slúchadielÁno
Spevník"50 greats for the Piano"

Upozornenie pre obchodníkov: Popisy na stránke www.bigmusic.sk sú chránené autorskými právami a ich kópie sú neoddeliteľnou súčasťou notárskej zápisnice uloženej dňa 25. 3. 2011 v notárskom centrálnom registri listín pod č. N 179/2011, NZ 10841/2011, NCRls 11107/2011. V prípade, že na svojich internetových stránkach použijete popisy produktov zo stránky www.bigmusic.sk, je potrebné uviesť pôvodný zdroj s textom: Popis produktu pochádza zo stránky www.bigmusic.sk, pričom www.bigmusic.sk musí byť aktívny odkaz. V opačnom prípade ide o porušenie predpisov o pravidlách hospodárskej súťaže ako aj o porušenie autorského zákona.

 

 

Odporúčame

Kat.číslo Názov s DPH  
HN148342 Galileo GYP-300 HGB 1 974,49 EUR Pridať do košíka

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky