Kategórie:

Yamaha CVP-709PE

Poštovné zadarmo

Výrobca: YAMAHA
Katalógové číslo: HN158771
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 10

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Digitálne piano, klaviatúra: NWX (Natural Wood X), typ klaviatúry: kladivková, drevená, povrch klaviatúry: syntetická slonovina, počet klávesov: 88, automatické sprievody: áno, výučbový systém: nie, výkon reproduktorov: 200 W, počet zvukov: 1787, vstupy: line jack 3,5 mm, balanced XLR, výstupy: 2x súchadlá jack 6,3 mm, 2x linkový výstup jack 6,3 mm, polyfónia: 256 hlasov, USB to HOST, USB to Device, USB MIDI, farba: čierna, lesklý lak - Polished Ebony, obsah balenia: zdroj, manuál, šírka: 1429 mm, hĺbka: 612 mm, výška: 872 mm, hmotnosť: 82 kg
 
 ks
Vaša cena s DPH: 7 190 EUR
 

Viac ako sto rokov skúseností s výrobou klavírov bolo využité v skutočne modernom nástroji.

Zažite čisté digitálne piano so srdcom zo skutočného klavíra. Rozdiel ucítite hneď od prvých tónov. Realistický úhoz a odozva spolu s bezchybným tónom z tých najlepších svetových koncertných krídel. Clavinova prináša expresívne schopnosti a dynamický rozsah, ktorý znovu definuje štandard dnešných digitálnych pián.

Vaše vysnívané klavírne štúdio čaká.

Vylepšený režim Piano Room obsahuje teraz popredné svetové koncertné krídla Yamaha CFX a Bösendorfer Imperial, plus navyše vintage elektrické piana. V novom režime Session Mode si môžete prizvať ďalších troch virtuálnych hudobníkov a "jamovať" s nimi pri nacvičovaní svojich vystúpení v jednom zo 40 rôznych hudobných štýlov. Títo session hudobníci budú nasledovať vaše harmónie a vďaka novej funkcii Dynamic Control sa hlasitosťou prispôsobia tiež vašej expresívne dynamike. Kedykoľvek môžete jednotlivých hudobníkov aktivovať alebo deaktivovať podľa vašich hudobných potrieb. Aj v tomto špeciálnom režime Piano Room si môžete dokonca nahrať svoju samostatnú hru alebo session stlačením jedného tlačidla.

Rozmanitosť je korením života.

CVP-705 ponúka stovky vysoko kvalitných zvukov rôznych nástrojov, vrátane extra verných zvukov kategórie "Natural!", "Sweet!" a "Cool!". Technológia zvukov Yamaha Super Articulation (SA) a Super Articulation 2 (SA2) sa ľahko používajú a vďaka nim môžete znieť ako profesionáli. Vďaka nim budete počuť najrealistickejšie reprodukciu herných techník legato a staccato, ktoré sú tak dôležité napríklad pri hre na sláčikové alebo dychové nástroje. Pridáva ďalšie typické zvukové atribúty konkrétnych hudobných nástrojov, ktoré potom vďaka tomu neznejú ako zvuky z klávesového nástroja, ale znejú ako by ste počuli hrať virtuóza na daný konkrétny nástroj so všetkými zvukovými nuansami pre daný nástroj tak typickými.
Nájdete tu napríklad zvuk strún cez pražce alebo klepanie na telo gitary, či nádychy a prefuky u dychových nástrojov. Máte k dispozícii mnoho herných techník a s použitím pedálov znejú SA zvuky ešte vernejšie.

Keď chcete hrať nielen na piano.

Jeden z typických čŕt nástrojov Clavinova radu CVP je množstvo rôznych štýlov, ktoré možno ovládať v reálnom čase hraním akordov na klaviatúre. Sprievodné štýly predstavujú súbory virtuálnych hudobníkov pre vašu hru v rôznych hudobných žánroch. Od malých džezových súborov až po veľké orchestre. Vašej hrou riadite, aké harmónie a akordy majú hrať a môžete ovplyvniť dokonca aj dynamiku celého súboru. Tieto štýly boli vytvárané profesionálnymi hudobníkmi z celého sveta, Vďaka tomu budú vaše vystúpenia autentické a so štúdiovou kvalitou sprievodov - aj keď budete hrať len sami. Vďaka rôznym častiam štýlu (ako sú predohry, prechody, hlavné frázy, závery) môžete dokonca aranžovať skladbu v reálnom čase.

Teraz môže každý zahrať hit, vďaka funkcii Guide.

Nástroje Clavinova radu CVP sú veľmi trpezlivé: dokážu čakať, kým nezahráte správny tón! Toto je možné vďaka unikátnej funkcii radu CVP s názvom Guide. Ide o najjednoduchší spôsob, ako sa naučiť hrať skladby a piesne. Režim Follow Lights vás naučí populárne melódie spôsobom, akým to vie iba Clavinova CVP. Stačí sledovať LED diódy nad klaviatúrou a stláčať kláves za klávesom a dokonale aranžované orchestrácie a arpeggia vás doprovodia. Tu nehráte vy s nahrávkou, ale tu hrá nahrávka s vami. Navštívte stránkyhttps://eu.yamahamusicsoft.com/songs/follow-lights a prejdite si celú knižnicu ešte dnes.

Navštívte stránky https://eu.yamahamusicsoft.com/songs/follow-lights

Pripojte a začnite spievať.

Môžete si pripojiť mikrofón a užiť si spev s vašou hrou na klávesy alebo využiť karaoke skladby zo stránok YamahaMusicSoft.com. Všetky vstupné porty sú umiestnené na nástroji vpredu pre ľahký prístup a pohodlné zapojenie. Prípadne si môžete pripojiť prenosný hudobný prehrávač, MP3 prehrávač alebo smart telefón a užiť si posluch cez vysoko kvalitné interné ozvučenie nástroje radu Clavinova.
* Vokálny harmonizér (funkcia Vocal Harmony) je dostupný len pri modeloch CVP709GP / 709/705.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky