Kategórie:

Yamaha MONTAGE6

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: YAMAHA
Katalógové číslo: HN163354
Záruka (mesiacov): 36
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Hudba v pohybeVitajte v novej ére firmy, ktorá svetu priniesla syntetizátory radu DX a MOTIF.MONTAGE je ďalším míľnikom s prepracovaným dynamickým ovládaním, masívnymi možnosťami tvorby zvuku a efektívnym pracovným prostredím.

 
 ks
Vaša cena s DPH: 3 490 EUR
 

Jadro Motion Control Synthesis Engine
Motion Control Synthesis Engine zjednocuje a ovláda dve kultové zvukové jadrá: AWM2 (s vysoko kvalitnými priebehmi waveform a subtraktívnou syntézou) a FM-X (moderná podoba čistej frekvenčne modulačnej (FM) syntézy). Tieto dve jadrá možno v nástrojoch radu MONTAGE ľubovoľne zónovať a vrstviť do ôsmich partov v jednom nastavení Performance.
Ovládajte MONTAGE v režime Performance pomocou Motion Control: vysoko programovateľné ovládacie matice pre vytváranie hlbokých, dynamických a úžasne expresívnych zvukov. Vďaka Motion Control môžete vytvárať nové zvuky, ktoré by na predchádzajúcich hardvérových syntetizátoroch neboli možné.

Prepracované dynamické ovládanie
Hudba je expresívna. MONTAGE pridáva novú úroveň expresivity so svojím zvukovým jadrom Motion Control Synthesis Engine. Toto jadro má k dispozícii celý rad metód pre interaktívne smerovanie vašej kreativity pri hľadaní vášho vlastného unikátneho zvuku.

Ovládač Super Knob
Vytvárajte dynamické zmeny zvuku, od úplne radikálnych až po úplne jemné, vďaka ovládaču Super Knob. Super Knob dokáže riadiť niekoľko parametrov naraz, takže výsledkom môže byť úplne čokoľvek, čo si dokážete predstaviť.
Napríklad: zmeňte vašu pozíciu poslucháča od pozície priamo za nástrojom na pozíciu v zadnej rade koncertnej sály. Alebo úplne radikálne zmeňte charakter nastavenia Performance od jemného atmosférického až na výrazne rytmické.
Ovládač Super Knob možno priradiť aj k druhému pedálovému ovládačmi FC7, aby ste mohli ľahko manipulovať so zvukom, keď hráte oboma rukami.

motion SEQ
Motion Sequences sú v tempe synchronizované, kompletne programovateľné riadiace sekvencie, ktoré možno priradiť k prakticky akémukoľvek syntezátorovému parametru a objaviť tak úplne nový kreatívny spôsob programovania zvuku.
Pre Motion Sequences sú na ovládacom paneli tiež vyhradené špeciálne ovládače, vďaka čomu je zmena parametrov a manipulácia s nimi v reálnom čase veľmi jednoduchá a výsledkom je neuveriteľná interaktivita a expresivita.

Funkcia Envelope Follower
Funkcia Envelope Follower prevádza audio do riadeného zdroja pre ovládanie takmer akéhokoľvek syntezátorového parametra. Napríklad slučka bicích môže riadiť parametre efektu pre cool rytmy alebo nahrávka hlasu môže ovládať rôzne parametre pre hlasový vokodér a pod. Ako riadiaci audio signál možno použiť aj naživo v reálnom čase privádzaný signál na A / D vstup.

Masívne možnosti tvorby zvuku

MONTAGE ponúka dve legendárne zvuková jadrá, ktore bol izmodernizované pre úžasné prehrávanie a komplexnú tvorbu zvuku.

AWM2
Ide o vlastnú technológiu Yamaha pre kompresiu a prehrávanie zvuku. AWM2 umožňuje veľmi vysokú kompresiu bez straty zvukovej kvality pre bezkonkurenčne realistickú reprodukciu zvuku.

128-hlasová stereo polyfónia
Zažite bohatý stereo zvuk bez obáv z prekročenia dostupnej polyfónie

Waveform kapacita
MONTAGE je vybavený takmer 10x väčšou waveform kapacitou než MOTIF XF, vďaka čomu môže ponúknuť viac samplov na jednotlivé nástroje pre neuveriteľne realistický zvuk plný jemných nuáns.

Vstavaná Flash pamäť
MONTAGE obsahuje 1,75 GB užívateľskej flash pamäte s rýchlym prístupom pre čítanie / zápis pre vaše vlastné sample alebo knižnicu syntetických zvukov z webových stránok yamahasynth.com.

FM-X
Úžasne prepracované čisto syntezátorové jadro, ktoré dokáže produkovať klasické zvuky 80. rokov alebo špičkový EDM zvuk s neuveriteľným dynamickým rozsahom, silou a vernosťou. MONTAGE ponúka 8-operátorovú architektúru FM syntézy a 128-hlasovú polyfóniu pre masívny rad možností tvorby zvuku.

Každý nástroj potrebuje mať skvelý obsah, aby dokázal inšpirovať vašu kreativitu. MONTAGE ponúka širokú škálu úžasných zvukov, ako napríklad úplne nové prémiové koncertné krídlo Yamaha CFX, detailne spracované nové sláčikové a dychové nástroje a navyše aj obsah z rodiny zvukov DX a TX, to všetko zmodernizovanej pre plné využitie výhod zvukového jadra Motion Control Synthesis Engine.

kompatibilita
MONTAGE je priamo kompatibilný so zvukmi z radu Motif XF. Yamaha vyvíja FM konvertor, aby zabezpečila tiež kompatibilitu so zvukmi DX7.

Bösendorfer Piano
Ako súčasť zvukovej výbavy nástrojov radu MONTAGE Yamaha hrdo predstavuje úžasný zvuk prémiového koncertného krídla Bösendorfer Imperial.

Efekty
Od reverbov s vysokým rozlíšením až po neuveriteľne detailné Virtual Circuit Modeling (VCM) efekty - rad MONTAGE je vybavený výkonnými DSP inováciami zameranými na to najdôležitejšie - a to je zvuková kvalita. Použite efekty ako napríklad Beat Repeat, Vinyl Break alebo Bit Crusher a získajte moderný EDM zvuk. Pre moderný zvuk môžete pridať tiež kompresor. Alebo môžete ísť smerom retro zvuku s vintage efektami ako sú napríklad Analog Delay, VCM Phaser alebo rôzne simulácie zosilňovačov. Klaviristi iste ocenia špeciálne efekty zamerané na klavír, ako je Damper Resonance pre vysoko realistický zážitok z hry na piano a HD reverby, ktoré dodajú vystúpeniu priestor.

Pure Analog Circuit
MONTAGE ponúka profesionálne symetrické výstupy s funkciou "Pure Analog Circuit" (PAC) - čisto analógový obvod. PAC zlepšuje kvalitu signálu po prevode z digitálneho na analógový pre čistú harmonickú reprodukciu a lepšiu frekvenčnú odozvu. Výsledkom je výstup, ktorý dokáže reprodukovať interný obsah MONTAGE s lepším výrazom, s oveľa väčšou silou a jasnosťou.

Efektívnejšie pracovné prostredie
Ako chcete integrovať váš nástroj do vášho systému? Ako si chcete organizovať vstavaný obsah v nástroji? Ako chcete ovládať nástroj počas hrania? MONTAGE vám odpovie na tieto otázky so svojím efektívnejším pracovným prostredím.

USB Audio / MIDI konektivita
Pripojte MONTAGE k vášmu počítaču pomocou jedného USB kábla a zaznamenajte každú nuansu vašej kreativity do vášho DAW softvéru. Výkonný USB ovládač v nástroji MONTAGE dokáže ako digitálny audio signál posielať 16 kanálov a prijímať 3 kanály v stereu s rozlíšením 24 bit / 44,1 kHz. A to z / do vášho počítača alebo iOS zariadení (MONTAGE je plne kompatibilný, nie je potrebný žiadny špeciálny ovládač!). Nepotrebujete teda ani žiadne ďalšie hardvérové ??zariadenie pre prepojenie a nahrávanie!
USB prepojenie samozrejme ponúka aj kompletnú MIDI podporu na 16 kanáloch.

* MONTAGE podporuje vzorkovaciu frekvenciu až 192 kHz.

SSS (Seamless Sound Switching)
Seamless Sound Switching (SSS), teda plynulé prepínanie zvukov, vám umožní meniť nastavenia performance plynulo bez nežiadúcich skrátených efektov alebo obálok zvuku. Toto je skvelé pri živých vystúpeniach, kedy skončíte jednu skladbu a začínate hrať hneď ďalšiu bez prestávky.

* Táto funkcia je dostupná iba pri nastavení performance, ktoré majú maximálne 8 partov.

A / D vstup
Vďaka A / D vstupu môžete externé audio signál nechať prejsť cez internú efektovú jednotku DSP v nástroji. Vezmite mikrofón, gitaru alebo iný linkový zdroj signálu, pripojte ho a nechajte signál spracovať internými efektami.
Tento zdroj signálu môžete využiť dokonca k funkciám Envelope Follower alebo Sidechain pre skutočne unikátny zvuk.

fyzické ovládanie
dotykový displej

Osem otočných ovládačov a faderov s LED indikáciou
MONTAGE ponúka komplexnú sadu fyzických ovládačov pre intuitívnu tvorbu hudby a zvuku.

dotykový displej
Voľte a meňte parametre priamo pomocou nového farebného dotykového displeja.

Osem otočných ovládačov a faderov s LED indikáciou
Pozičné LED vedľa faderov ukazujú priamo ich pozíciu a uľahčujú tak ovládanie a nastavovanie mixu.

klaviatúra
MONTAGE je dostupný v troch rôznych konfiguráciách:
- MONTAGE6 a 7 ponúka prémiovú polovyváženú syntezátorovú klaviatúru FSX s tlakovou citlivosťou (aftertouch) a rozsahom 61, respektíve 76 kláves.
- MONTAGE8 ponúka plný klavírny rozsah 88 klávesov, s plne vyváženou klaviatúrou Balanced Hammer (BH) s tlakovou citlivosťou (aftertouch). Tá zabezpečuje prirodzený odpor pre každý kláves na klaviatúre a je ideálny pre hranie rôznymi zvukmi, od akustického piana, cez elektrické piano, syntetické zvuky až po organ a mnoho ďalších!

Funkcia LIVE SET
Funkcia Live Set vám umožní organizovať vaše nastavenia Performance tak, ako ich chcete mať - bez nutnosti ich kopírovať, meniť poradie alebo premenovávať. Ak je zvolené konkrétne nastavenie Performance, tak si ho môžete ľahko registrovať do režimu Live Set. Je to skvelá funkcia pre živé hranie na pódiu, alebo ak si chcete len jednoducho vytvoriť vašu vlastnú organizačnú schému pre rôzne nastavenia Performance.

Funkcia Direct Control Assignment
Funkcia Direct Control Assignment priradí ovládače dotykom na tlačidlo. Jednoducho si zvolíte parameter, stlačíte tlačidlo Direct Control Assignment a pohnete s ovládačom, ktorým chcete daný parameter nastavovať. Je to také jednoduché!

Cubase AI súčasťou balenia
MONTAGE prichádza v balení s programom Cubase AI, čo je profesionálny hudobný produkčný aplikácie od firmy Steinberg, ktorá ponúka integrované nahrávanie a editáciu.

Parametre

    Šírka: 1037 mm
    Hĺbka: 396 mm
    Výška: 131 mm
    Hmotnosť: 15 kg
    Software: Cubase AI
    Vstupy: 4x vstup pre pedál, linkový (L / R jack 6.3 TS), linkový (L / R Jack TS 6.3 mm)
    Výstupy: 4x Linkový (L / R Jack TS 6.3 mm), slúchadlový (Stereo Jack 6.3 mm), USB to device, USB to host, MIDI In / Out / Thru
    Počet kláves: 61
    Veľkosť kláves: Štandardné
    Typ klaviatúry: Dynamická  polovyvážená syntezátorová klaviatúra FSX s aftertouch
    Prevádzka na batérie: Nie
    Farba: Čierna
    Polyfónia: 128
    Ozvučenie: Nie
    Obsah balenia: Napájací kábel, manuál, Cubase AI (download)
    Klaviatúra: FSX Keyboard s initial touch a aftertouch

 

Odporúčame

Kat.číslo Názov s DPH  
HN114195 Yamaha FC 5 41 EUR Pridať do košíka

Alternatívna ponuka

Kat.číslo Názov s DPH
HN163017 Yamaha MONTAGE7 3 370 EUR
HN163016 Yamaha MONTAGE8 5 400 EUR

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky