Kategórie:

Yamaha MOXF6

Poštovné zadarmo

Výrobca: YAMAHA
Katalógové číslo: HN143177
Záruka (mesiacov): 24

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Workstation, syntezátor s 61 polo-vyváženými klávesmi (Initial Touch), zvukový generátor AWM2, 128-hlasá polyfónia, 741MB ROM, 1152 Normal Voices + 72 Drum Kits, GM: 128 Normal Voices + 1 Drum Kit, používateľ: 384 Normal Voices + 32 Drum Kits, 18 typov filtrov, 9x Reverb, 22x Chorus, 1x Vocoder, 9x Master Effect, Master EQ (5-pásmový), Part EQ (3-pásmový, stereo), kapacita 226000 nôt, možnosť nahrávania (Real time replace, Real time overdub, Real time punch in/out, Step), 7981 typov arpeggiatorových zvukov, ovládanie pomocou Pitch Bend, Modulation, 8x priraditelné gombíky, veľký podsvietený LCD display, súčasťou balenia sú aj adaptér, USB kábel, hmotnosť 7.1kg

 
 

Spoločnosť YAMAHA aktualizovala populárny Workstation série MOX, obohatila ho o najnovšiu technológiu, pridala ďalšie zaujímavé zvukovy, viac efektov a dokonca aj Flash Slot. Vzhľadom k tomu, že je kompatibilný s dátami z predošlých MOTIF a MOX syntetizátorov, MOXF teda disponuje obrovskou zbierkou zvukových vzoriek a knižníc, ktoré sú k dispozícii zo softvéru ihneď. Rozšíriteľný, prenosný, cenovo dostupný a kompatibilný s celým radom iných produktov. Syntetizátory z novej série MOXF prinášajú do hudobnej produkcie novú energiu, a to pre celú generáciu hudobníkov a producentov.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky