Kategórie:

Yamaha PSR-E363

Poštovné zadarmo

Výrobca: YAMAHA
Katalógové číslo: HN173682
Záruka (mesiacov): 24

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Klávesy E363 sú obohatené o dynamickú klaviatúru, ktorá umožňuje expresívne hru a USB rozhranie pre pripojenie k počítaču alebo iOS zariadenia.
 
 

Zvuková banka ponúka 574 inšpiratívnych nástrojov vo vysokej kvalite, ktoré možno ďalej upravovať podľa aktuálnej potreby ekvalizérom a efekty ako sú reverb alebo chorus dodávajúce nástrojom dojem väčšej priestorovosti a hĺbky. 165 automatických doprovodov vám umožní hrať prakticky akýkoľvek predvolený štýl, ktorý sa prispôsobí vašej akordickej hre. 150 arpeggio fráz zjednodušia vašu hru. Stačí stlačiť jednu klávesu alebo akord a bohatým akordickým rozkladom tak prirodzene zaranžuje akúkoľvek skladbu.

Rýchlo a jednoducho sa môžete naučiť celé piesne pomocou výukového systému "Keys to Success" a dokonalú dynamickú hru vypilujú s programom "Touch Tutor". Ak si chcete zahrať s obľúbeným interpretom nie je nič jednoduchšie ako pripojiť váš prehrávač do audio vstupu a sprevádzať váš idol ako naživo. Klaviatúru možno virtuálne rozdeliť na dve rovnaké časti. Užijete si tak ešte viac zábavy pri hre s vašimi kamarátmi a podarenú skladbu si môžete nahrať priamo do kláves alebo do počítača, poprípade iOS zariadenia. Klávesy sú ľahko prenosné, a okrem adaptéra môžete využiť aj napájanie na batérie.

Vlastnosti

Počet klávesový: 61
Veľkosť klávesový: štandardné
Dynamika: Áno
Automatické sprievod: Áno
Výučbový systém: Áno
Prevádzka na batérie: Áno
Vstupy: Line Jack 3,5 mm TRS, Pedal
Výstupy: Headphone Jack 6,3 mm TRS
Farba: Čierna
Polyfónia: 48
Podsvietenie klávesový: Nie
Sekvencer: 2 stopa, 5 skladba, 10 000 not
Pamäťové médium: Výrobca neuvádza
Počet zvukov: 574
Podpora formátov: SMF 0, 1
Výkon reproduktorov: 5 W
USB to Host: Áno
USB to Device: Nie
USB Midi: Áno
Obsah balenie: Adaptér, notový stojan, manuál
Šírka: 945 mm
Hĺbka: 368 mm
Výška: 118 mm
Hmotnosť: 4,6 kg

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky