Kategórie:

Yamaha YFL-311

Poštovné zadarmo

Výrobca: YAMAHA
Katalógové číslo: HN096822
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 10

Priečna flauta YFL-311 je kvalitná flauta s prvotriednym dizajnom, s vynikajúcou odozvou a intonáciou, hlavica je vyrobená zo striebra, stredný a spodný diel sú z odolnej alpaky s atraktívnym postriebreným povrchom. Uzavreté klapky, E-mechanika, predsunutá (offset) G-klapka.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 1 039 EUR
 

Hlavica CY
Konštrukcia hlavice s dvojitým kónickým hrdlom a podvŕtanie otvoru náustka poskytujú vynikajúcu odozvu a bohatý, teplý tón. To pomáha začiatočníkom rýchlo sa naučiť tvoriť krásny tón. Pokročilejší hráči ocenia i rýchlu odozvu vo všetkých polohách.

Stĺpiky - držiaky klapiek
Majú novú konštrukciu a sú zosilnené, čím dosahujú väčšiu trvanlivosť a stabilitu a chránia nastavenie klapiek.

Klapky
Ergonomický tvar a usporiadanie klapiek umožňuje pohodlnú a prirodzenú hru. Klapky sú montované ručne a sú nastavené tak, aby ponúkali dokonalé vyváženie a pocit z hry.

Nastavovacie skrutky
Sú uložené v jedinečných vložkách "screw resistance inserts", ktoré umožňujú hladké a plynulé nastavovanie a zároveň zabraňujú tomu, aby sa skrutky uvoľňovali. Poloha umiestnenia skrutiek bola zmenená tak, aby k skrutkám bol lepší prístup.

Značky pre zarovnanie dielov
Zarovnávacie značky v mieste pripojenia spodného dielu uľahčujú mladým hráčom správne zostavenie flauty.

Upozornenie pre obchodníkov: Popisy na stránke www.bigmusic.sk sú chránené autorskými právami a ich kópie sú neoddeliteľnou súčasťou notárskej zápisnice uloženej dňa 25. 3. 2011 v notárskom centrálnom registri listín pod č. N 179/2011, NZ 10841/2011, NCRls 11107/2011. V prípade, že na svojich internetových stránkach použijete popisy produktov zo stránky www.bigmusic.sk, je potrebné uviesť pôvodný zdroj s textom: Popis produktu pochádza zo stránky www.bigmusic.sk, pričom www.bigmusic.sk musí byť aktívny odkaz. V opačnom prípade ide o porušenie predpisov o pravidlách hospodárskej súťaže ako aj o porušenie autorského zákona.

 

Alternatívna ponuka

Kat.číslo Názov s DPH
HN096804 Yamaha YFL-211 599 EUR

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky