Kategórie:

Alesis Elevate 4

Poštovné zadarmo

Výrobca: ALESIS
Katalógové číslo: AI ELEVATE4XEU
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Štúdiové reproduktory Alesis Elevate 4 poskytujú širokopásmový zvuk s pôsobivou čistotou a vrelosťou pre všetky vaše mixy, master nahrávky a multimediálny obsah. Reproduktory Elevate 4 prenesú každý detail zvuku, bez obmedzení a v krištáľovej čistote. Na rozdiel od bežných reproduktorov, ktoré používajú plastové skrine s náchylnosťou k vibráciám, skrinky Elevate 4 z dreva s vysokou hustotou potláčajú rezonancie, ktoré by mohli znižovať zrozumiteľnosť, čím dosahujú jasnejší zvuk a silnejšie basy.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 116,60 EUR
 

Štúdiové reproduktory Elevate 4 obsahujú silné, 4-palcové basové reproduktory a 1-palcové výškové tweetre, ktoré dodávajú plné basy, čisté výšky a presný stereofónny obraz. Zabudovaný zosilňovač je navrhnutý tak, aby dokonale fungoval s reproduktormi Elevate 4 pre pôsobivý výkon. Pre jednoduché ovládanie je vypínač / ovládač hlasitosti umiestnený na prednom paneli pravého reproduktora. Párovaný stereo set štúdiových reproduktorov Elevate 3 vám poskytne všetko, čo potrebujete.

TECHNOLÓGIA TESTOVANÁ ČASOM
Alesis vyrába štúdiové monitory už takmer štvrťstoročie. V tom čase sa už čo-to naučili o optimalizácii a čistote zvuku. Štúdiové reproduktory Elevate 4 sú vyhotovené s použitím technológie z našich ocenených monitorov Monitor One a profesionálnych štúdiových monitorov M1Active, a sú ideálnym spôsobom, ako vylepšiť zážitok zvuku z počítača alebo z mobilných zariadení. Reproduktory Elevate 4 využívajú skúsenosti Alesisu pri navrhovaní štúdiových reproduktorov pomocou vlastných komponentov, ktoré reprodukujú zvuk presne a prirodzene bez ohľadu na frekvenčný obsah alebo hlasitosť.

FLEXIBLE I / O
Na zadnom paneli je pár robustných konektorov RCA a pár jackov 1/4" TRS, ideálnych pre pripojenie mixpultov, zvukových kariet a iných zvukových zariadení. Konektor slúchadiel s rozmermi 1/8" umožňuje kedykoľvek prepnúť zvuk z reproduktorov na súkromné počúvanie cez slúchadlá. Pripojenie reproduktorov je jednoduché pomocou štandardného 1/8" kábla (je súčasťou dodávky). Štúdiové reproduktory Elevate 4 majú prirodzenú frekvenčnú odozvu, ale ak potrebujete trochu viac tlaku v spodkoch, je tu šikovný prepínač pre zvýraznenie basov. Ak potrebujete ešte väčší výkon a silnejšie basy, Elevate 4 sú vybavené výstupom pre subwoofer kompatibilným s prakticky akýmkoľvek vonkajším aktívnym subwooferom. Zverte svoj zvuk jasnosti, presnému dizajnu a vysokému výkonu štúdiových reproduktorov Alesis Elevate 4.

 

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky