Kategórie:

Behringer MIC 100 TUBE ULTRAGAIN

Výrobca: BEHRINGER
Katalógové číslo: MIC 100
Záruka (mesiacov): 24

TUBE ULTRAGAIN Profesionálny 1-kanálový vacuum tube mikrofónny elektrónkový predzosilňovač 1/4" TRS a XLR, DI-box. Je osadený starostlivo vyberanou elektrónkou 12AX7 a pre dosiahnutie charakteristickej hrejivosti a minimalizácie šumu využíva technológiu UTC. MIC100 je možné využiť na oživenie "tupého" zvuku štandardných digitálnych rekordérov a zvukových kariet. Dokonale dopĺňa kondenzátorové mikrofóny štúdiovej kategórie.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 44 EUR
 

Lampový mikrofónový / linkový jednokanálový predzosilňovač malých rozmerov ULTRAGAIN MIC100  je určený pre štúdio, živú produkciu a záznam na pevný disk.
Je osadený starostlivo vyberanou elektrónkou 12AX7 a pre dosiahnutie charakteristickej hrejivosti a minimalizácie šumu využíva technológiu UTC. MIC100 je možné využiť na oživenie tupého zvuku štandardných digitálnych rekordérov a zvukových kariet. Dokonale dopĺňa kondenzátorové mikrofóny štúdiovej kategórie. Ak sa využíva ako DI-box najvyššej triedy, zaručuje vynikajúcu integritu signálu.

TUBE ULTRAGAIN MIC100 je vybavený tlačidlom obrátenia fázy, fantómovým napájaním +48 V a útlmovým článkom 20 dB. Výpočet dopĺňajú symetrické vstupy a výstupy. Rozmery: 135x135x64 mm. Hmotnosť 0,5 kg bez zdroja. Napájací zdroj je súčasťou balenia

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky