Kategórie:

BOSS ACS-LIVE

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: BOSS
Katalógové číslo: ACS-LIVE
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Acoustic Singer Live Live prináša novú úroveň kvality a kreatívnych možností na poli akustických zosilňovačov. S využitím najnovších poznatkov značky BOSS vo vývoji zosilňovačov tento kompaktný aparát vytvára bohatý a farbistý zvuk s úderným a jasným charakterom. Môžete využiť nezávislé kanály pre akustickú gitaru a vokály; každý kanál je vybavený samostatným analógovým obvodom a trojpásmovým EQ, čo vo výsledku znamená profesionálny zvuk štúdiovej kvality.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 595 EUR
 

Keď k tomu pridáte ďalšie funkcie, napr. Acoustic Resonance, Looper, automatický vokálny Harmonizér a efekty, ACS Pro poskytuje akustickým hudobníkom všetko, čo potrebujú pre inšpiratívne a pôsobivé hudobné vystúpenia.

  • Profesionálny akustický zosilňovač so špičkovým zvukom a funkciami
  • 60W bi-amp dizajn so špeciálnym 6,5" reproduktorom a kupolovým tweeterom
  • Dva kanály so samostatnou elektronikou a trojpásmovým EQ
  • Samostatný gitarový kanál s efektom Acoustic Resonance pre obnovenie prirodzeného zvuku gitár s piezo snímačmi
  • Mikrofónový kanál s fantomovým napájaním a 1/4" jack /XLR kombo vstupom pre pripojenie vokálneho/gitarového mikrofónu alebo druhého nástroja
  • Efekt Chorus na gitarovom kanáli, efekt Delay/Echo na mikrofónovom kanáli a samostatný efekt Reverb na oboch kanáloch
  • Funkcia Harmony v reálnom čase vytvára príjemné a presné vokálne harmónie na základe analýzy tóniny/akordov zo signálu gitary
  • Vstavaný Looper pre cvičenie, rozvíjanie nápadov a oživenie hudobných vystúpení
  • Samostatné ovládače pre potlačenie spätnej väzby na každom kanáli
  • Duálne XLR DI vstupné konektory s možnosťou výstupu jednotlivých kanálov samostatne (priamo alebo za efektmi) alebo zmiešane
  • USB výstup pre priame nahrávanie do počítača
  • Ovládanie Loopera, Harmonizéra a efektov doplnkovými pedálovými spínačmi

PRIRODZENÝ ZVUK, KTORÝ MÁ SILU, DEFINÍCIU A VÝRAZ

Ozvučenie vašej akustickej gitary s Acoustic Singer Live je skutočne inšpiratívny zážitok. Technici BOSS venovali obrovský dôraz na vernú reprodukciu rýchlych reakcií nástroja a jeho prirodzené trojrozmerné vnímanie - každý element zosilňovača rešpektuje tento cieľ. Výkonný zosilňovač s bi-amp dizajnom a zvýšenou výkonovou špičkou má pevný prejav s vynikajúcou definíciou a širokým frekvenčným pásmom. Reproduktory (woofer a tweeter) sú vyladené na mieru a vytvorené z inovatívnych materiálov s precíznym dizajnom. Vďaka tomu naplnia pódium bohatým a prirodzene rozptýleným zvukom. Jedinečná konštrukcia kabinetu eliminuje neželané rezonancie a vďaka integrovanému naklápaciemu mechanizmu dosiahnete optimálnu zvukovú projekciu.

GITAROVÝ KANÁL S AKUSTICKOU REZONANCIOU

Gitarový kanál zosilňovača Acoustic Singer Live je vybavený samostatným analógovým obvodom, ktorý poskytuje dostatočnú rezervu pre rýchly attack a široký dynamický rozsah, typický pre akustickú gitaru. Môžete využiť aj funkciu Acoustic Resonance, ktorá eliminuje suchý a sterilný zvuk, vytvorený piezo snímačmi vo väčšine elektroakustických gitár. Táto výkonná funkcia zmení zvukový charakter vášho snímača a obnoví komplexné prirodzené rezonancie, ktoré sa pri ozvučení akustickej gitary často stratia. Kanál je vybavený aj trojpásmovým EQ, plus spínačom fázy a ovládačom pre potlačenie spätnej väzby. Na doleštenie zvuku môžete využiť dva typy efektu Chorus a efekt Reverb, vyladený špeciálne pre gitaru.

MIKROFÓNOVÝ KANÁL PRE VOKÁLY A ĎALŠIE NÁSTROJE

Acoustic Singer Live je vybavený aj samostatným mikrofónovým kanálom a ponúka gitaristom kompaktné "all-in-one" riešenie pre ozvučenie. Diskrétny analógový obvod vytvára plný a jasný zvuk; pre kondenzátorové mikrofóny je pripravené fantomové napájanie. Kanál je vybavený aj trojpásmovým EQ, spínačom fázy a ovládačom pre potlačenie spätnej väzby, plus k tomu efekty Delay/Echo a Reverb pre obohatenie vokálneho zvuku. Ak chcete používať Acoustic Singer Live len pre gitaru, tento kanál môžete využiť na doplnkové snímanie vašej akustickej gitary mikrofónom. Pre hudobníkov s komplexnejším vybavením poskytuje možnosť pripojenia ďalšieho zdroja zvuku, nainštalovaného v gitare, napríklad druhý snímač alebo interný mikrofón.

AUTOMATICKÉ VOKÁLNE HARMÓNIE A LOOPER

Vynikajúcou novou funkciou Acoustic Singer Live je vokálny harmonizér, ktorý v reálnom čase vytvára harmónie na základe vášho spievania a hrania na gitaru. Celý proces je automatický a nie sú potrebné žiadne komplikované nastavenia. Harmonizér v reálnom čase sníma vaše akordy a vytvára vokálne harmónie, ktoré dokonale ladia s tóninou vašej skladby. Pri prechode na inú tóninu inteligentný procesor plynule a presne zmení aj harmónie. K dispozícii sú dva typy harmónií plus nastavenie Unison, ktoré zdvojí váš hlas a dodá mu silnejší výraz. Vstavaný Looper prináša ešte viac hudobnej zábavy - môžete si vytvoriť vlastný hudobný sprievod s gitarou, vokálmi a efektmi atď.

PROFESIONÁLNA KONEKTIVITA A OVLÁDANIE

Na zadnom paneli Acoustic Singer Live nájdete všetky konektory pre vaše pripojenia. Sú tu duálne výstupy DI/Line s konektormi typu XLR; každý je vybavený praktickým spínačom, ktorým môžete určiť, či sa oba kanály zmiešajú alebo pôjdu na výstup samostatne (pred alebo spracovaní efektmi). Môžte využiť aj AUX vstup s ovládaním hlasitosti a pripojiť si vaše mobilné zariadenie na prehrávanie sprievodnej hudby. USB konektor poskytuje priame pripojenie k DAW programu a konektor REC/PHONES poskytuje štandardný 1/4" stereo výstup pre tiché cvičenie alebo nahrávanie do prenosných zariadení. Nájdete tu aj niekoľko konektorov pre pripojenie pedálových spínačov, ktorými môžete ovládať Harmonizér, Looper, efekty a ďalšie funkcie.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky