Kategórie:

Boss ME-80 Guitar Multi Effect

Poštovné zadarmo

Výrobca: BOSS
Katalógové číslo: 414371C99
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

ME-80 je ideálny kompaktný multiefekt pre gitaristov: ľahko prenosný, s napájaním na batérie a vybavený výberom najlepších zosilňovačov a efektov BOSS. Vďaka dôverne známemu rozhraniu s otočnými ovládačmi a pedálmi je výber zvuku a nastavenie parametrov otázkou krátkej chvíle.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 369 EUR
 

Voliteľné režimy umožňujú zapínanie/vypínanie a ovládanie jednotlivých stomp-boxov (režim MANUAL) alebo priame vyvolanie komplexného nastavenia celého zariadenia (režim MEMORY). Jedinečné nové dvojité pedále umožňujú rýchle a intuitívne prepínanie efektov, voľbu Patchov a tvarovanie zvuku v reálnom čase. S aplikáciou BOSS TONE CENTRAL získate priamy prístup k ďalším Patchom, ktoré vytvorili profesionálni gitaristi.

  • Kompaktný a výkonný gitarový multiefekt s praktickým ovládaním
  • Možnosť využívať osem typov efektov súčasne
  • Jednoduché vyvolanie zvukov vašich obľúbených stompboxov
  • Veľký výber vynikajúcich efektov, od klasických BOSS stopmboxov po najnovšie MDP efekty
  • Vylepšené COSM zosilňovače prevzaté z GT-100
  • Osem multifunkčných pedálových spínačov a Expression pedál
  • Režim MANUAL umožňuje zapínani/vypínanie stompboxo, režim MEMORY umožňuje komplexné zmeny nastavení
  • Sekcia DELAY obsahuje Phrase Looper s dĺžkou nahrávania max 38. sekúnd
  • Napájanie na šesť AA batérií alebo adaptérom PSA
  • Vstavaný USB Audio/MIDI prevodník
  • Software BOSS TONE STUDIO (bezplatný) umožňuje upravovať a triediť zvuky v počítači, ako aj posluch a stiahnutie Patchov priamo z webovej stránky BOSS TONE CENTRAL




BOSS TONE CENTRAL: Patche zdarma, návody, tipy od známych hudobníkov a ďalšie materiály
BOSS TONE CENTRAL je spoločná základňa pre všetkých používateľov gitarových a basových efektov BOSS. Prvým produktom na tomto webovom portáli je práve ME-80, postupne však budú pribúdať aj ďalšie stompboxy a multiefekty BOSS. Máte tu prístup k väčšine obsahu ME-80, vrátane demo videí a Patchov, ktoré vytvorili slávi hudobníci, profesionáli aj príležitostní hráči. Navštevujte tento portál a sledujte, ako pribúdajú nové Patche, videá, rozhovory a ďalší obsah. Ak vás zaujímajú efekty BOSS, na BOSS TONE CENTRAL budete doma.

Obrovský výber efektov BOSS
Bez ohľadu na štýl, ktorý hráte, na ME-80 si ľahko vytvoríte svoje vlastný zvuk vďaka širokej palete efektov a možností nastavenia. V jednom zariadení máte poruke takmer celú históriu zvuku BOSS, celý reťazec efektov od Overdrive/Distortion cez Wah, modulačné efekty, Pich Shifter, Delay, Reverb, atď. Nová technológia BOSS Multi Dimensional Processing (MDP) je obsiahnutá v jedinečnom novom efekte Tera Echo a špeciálnych možnostiach tvarovania zvuku v Overtone. Nové modely COSM zosilňovačov obsahujú novinky ako Crunch a Metal a dokonca aj AC Preamp pre akustickú gitaru. Vstavaný Expression pedál môžete využiť na ovládanie hlasitosti aj pedálových efektov (napr. Wah, Octave, Freeze) a môžete ním ovládať aj parametre efektov (napr. stupeň modulácie, osciláciu a iné výrazové prostriedky).

Pohotové a praktické ovládanie
Na rozdiel od typických multiefektových procesorov, v ktorých sa úpravy vykonávajú v komplikovanom a neprehľadnom menu, je ovládanie ME-80 rovnako ľahké, ako pri stompboxoch. Efekty sú usporiadané do 8 logických kategórií, ktoré môžu byť aktívne všetky súčasne. Sedem kategórií obsahuje rôzne typy efektov, plus špeciálne ovládače pre výber typu a upravenie nastavení (také, ako nájdete aj v pedálovej verzii efektu). Kategória Pedal FX má svoj vlastný ovládač pre rýchle pridelenie typu efektu alebo ovládanie funkcie pridelenej k Expression pedálu. Vďaka tomuto známemu rozhraniu môžete zvoliť a ihneď hrať skvelé zvuky, ako keby ste hrali na veľký pedalboard so svojimi obľúbenými efektmi. Veľkou výhodou tohto pedalboardu však je, že si môžete uložiť všetky nastavenia do jednej z 36 používateľských pamätí a kedykoľvek ju vyvolať jedným stlačením pedálu.

Bezprostrednosť stompboxu alebo výkon multiefektu. Máte obe.
Vaše vlastné skúsenosti s ovládaním stompboxov sa vždy zídu pri vytvorení správneho nastavenia. Často je však potrebné rýchlo prepnúť celú skupinu nastavení a vytvoriť tak komplexnú zmenu zvuku. Flexibilný ME-80 podporuje oba spôsoby práce a poskytuje to najlepšie z oboch svetov. V režime MANUAL fungujú kategórie ako jednotlivé stompbox efekty a môžete priamo nastavovať parametre ovládačmi na paneli. Vstupom do režimu MEMORY môžete vykonať rozsiahle zmeny a meniť nastavenia prepnutím celého Patchu. Jeden spínač ME-80 je vyhradený práve na prepínanie režimov, takže môžete zmeniť režim MANUAL/MEMORY kedykoľvek je to potrebné, aj priamo pri hraní.

Nový dizajn pedálového spínača nahrádza dva ovládače
ME-80 môžete priamo pri hraní ovládať ôsmimi multifunkčnými spínačmi – priame zapnutie/vypnutie efektu, výber banky/patchu, prepnutie režimu, rýchly prístup k alternatívnym funkciám (tap tempo, ladička, looper). Špeciálnu ovládaciu funkciu (CTL) môžete priradiť k jednotlivým Patchom a zapnúť/vypnúť zoskupené efekty alebo upraviť priradený parameter. Nový typ pedálového spínača poskytuje oproti predchádzajúcemu modelu dvojnásobok spínačov. Preto sme mohli nový ME-80 vybaviť nebývalým množstvom ovládacích funkcií a pri tom zachovať kompaktné rozmery a praktickosť. Okrem 8 hlavných spínačov je tu aj Expression pedál, ktorý je vybavený integrovaným prepínačom na ovládanie hlasitosti a aktuálneho nastavenia Pedal FX.

Vstavaný USB audio/MIDI prevodník
Cez USB rozhranie môžete spojiť ME-80 s počítačom, pripojiť jeho výstup priamo do vášho DAW a využiť ho priamo vo vašej hudobnej produkcii. Môžete tiež počúvať zvuk efektov ME-80 a nahrať si nespracovaný signál na DAW stopu, potom pomocou funkcie USB Loopback vykonať „re-amping“ pôvodného signálu v ME-80 a ručne ovládačmi pri posluchu tento zvuk perfektne doladiť. ME-80 podporuje aj MIDI komunikáciu cez USB, takže môžete cez počítač vyberať Patche ME-80, vysielať Expression a riadiace dáta efektu do počítača a striedať Patche v programe BOSS TONE STUDIO.

Upravujte, usporiadajte svoje zvuky a pripojte sa na web s BOSS TONE STUDIO
Aplikáciu BOSS TONE STUDIO si môžete stiahnuť zdarma. Poskytuje príjemné grafické rozhranie pre úpravu efektov ME-80 priamo v počítači (Mac/Win). Zjednodušuje ukladanie, editáciu, usporiadanie Patchov a ich načítanie do ME-80. Ak máte prístup k internetu, program BOSS TONE STUDIO má integrované pripojenie na webovú stránku BOSS TONE CENTRAL, takže si môžete vypočuť a stiahnuť Patche vytvorené špičkovými hudobníkmi priamo do svojho ME-80. Okrem rozšírenia zvukovej palety môžete tieto Patche využiť aj ako základ pre vytvorenie vlastných zvukov.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky