Kategórie:

Hartke HA 2500

Poštovné zadarmo

Výrobca: HARTKE
Katalógové číslo: HA2500
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Basový zosilňovač, výkon: 250 W @ 4Ohm, 2 predzosilňovača: emulácia lampy / tranzistorový, 2 vstupy s rôznou citlivosťou, otočné potenciometre pre basy a výšky, 10-pásmový grafický EQ, nastaviteľný kompresor, symetrický XLR linkový výstup, efektová slučka, ochranný obvod s relé na výstupe.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 325 EUR
 

Hartke HA2500 je basgitarový zosilňovač, ktorý je určený ako do skúšobne tak stredne veľká pódia. Vyniká pomerom cena / výkon. Tento model je určený pre montáž do racku a jeho maximálny výkon je 250 W pri 4 Ohmovho zaťažení.

Ovládanie a funkcie:
Kombo disponuje dvomi vstupmi zvlášť pre aktívne a pasívne nástroje. Nasledujú dva potenciometre A / B v sekcii Preamp. Tými možno zvoliť úroveň signálu, ktorý pôjde cez tranzistorový predzosilňovač, či okruh simulujúce lampu. Je to veľmi univerzálne riešenie, ktoré umožňuje dodať zvuku trochu vintage nádychu pomocou simulácie elektrónky, či zostať pri čisto modernom tranzistorovom zvuku. Kombo disponuje integrovaným kompresorom. V nulovej pozícii nie je kompresia použitá, pri otáčaní potenciometra sa potom zvyšuje kompresný pomer od 2:1 do nekonečna (Limiting) a automaticky upravovaná hranica, od ktorej dochádza ku kompresii signálu (Treshold). Ekvalizácia je tu v podobe rozsiahleho vypínatelného 10pásmového grafického ekvalizéra, ktorý umožňuje zvýrazniť či potlačiť o 15 dB nasledujúce frekvencie: 30, 64, 125, 250, 500, 1000, 2000, 3000, 5000, 8000 Hz. Tento je ešte doplnený o dva ovládače Contour. Prvý s názvom Low Pass ovplyvňuje širšie pásmo basov okolo 100 Hz o + - 18 dB, High Pass naopak výškové frekvencia okolo 10 kHz. Nechýba ovládač celkovej hlasitosti Master Volume.

Možnosti pripojenia:
Na zadnej strane nájdeme dva jack výstupy do reproboxov. Impedancia zapojených reproduktorov nesmie byť nižšia ako 4 Ohmy. Ďalej tu nájdeme už len efektovou slučku s JACK konektormi Effect Send a Return. Výstup Send možno použiť ako Line Out.

Hartke HA2500 je stále ešte pomerne jednoduchý zosilňovač, ktorý však nechýba nič zásadné. Naopak široké možnosti nastavenia zvuku vďaka grafickému evkalizéru a dva rôzne predzosilňovače z neho robia univerzálny zosilňovač za veľmi príjemnú cenu.

Vlastnosti:

  • Výkon: 250W @ 4 Ohm, 180W @ 8 Ohm
  • Predzosilňovač: Tranzistor / Simulácia lampy
  • Ekvalizácia: 10 pásmový grafický ekvalizér, contour: basy, výšky
  • Výstup do reproboxov: 2 x jack
  • Kompresor
  • Efektová slučka

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky