Kategórie:

Hartke KICKBACK 12

Akcia Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: HARTKE
Katalógové číslo: HM1212
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Basové kombo, výkon: 120W, reproduktor: 1x 12 "basový, hliníková membrána, 2x vstup, 3-pásmový ekvalizér, nastaviteľný obvod " Shape ", symetrický XLR linkový výstup, slúchadlový výstup, dvojpolohový box.
 
 ks
Doporučená cena s DPH: 474,80 EUR
Ušetríte 5 %
Vaša cena s DPH: 449 EUR
 

Hartke KickBack 12 je malé basgitarové kombo zo série KickBack určené do skúšobne a malá pódia a pre basgitaristu hrajúceho v tichých kapelách. Vhodné je tiež na domáce hranie a cvičenie. Vďaka konštrukcii umožňujúce náklon, podobne ako u odposluchov, je zvuk smerovaný bližšie k muzikantovi a je teda zreteľnejší.

Výkon a reproduktory:
Maximálny výkon je 120W pri 8 Ohmovom zaťažení (interný reproduktor). Kombo je osadené jedným 12" reproduktorom s hliníkovou membránou (Custom Hartke 12" Aluminum-Cone Driver).

Ovládanie a funkcie:
Kombo disponuje jedným vstupom spoločným pre aktívne i pasívne nástroje. Nasleduje potenciometer celkovej hlasitosti VOLUME. Pretože tu nie je použitý ovládač vstupnej citlivosti, odporúča výrobca posielať z nástroja čo najsilnejší signál. Trípásmovou ekvalizáciou možno ovplyvňovať basy (100Hz), stredy (300Hz) a výšky (5000Hz) o +-15dB. Posledná možnosť ako upraviť zvuk je funkcia Shape Control, ktorú možno potlačiť frekvencie v rozmedzí od 80Hz do 1kHz o 20dB. Voľba frekvencie prebieha otočným ovládačom a funkcia sa zapína tlačidlom.

Možnosti pripojenia:
Veľmi užitočný pre živé hranie je XLR linkový výstup, ktorý je tu zapojený ešte pred korekciami. Naopak, pre cvičenie doma je tu slúchadlový jack výstup. Na zadnej strane nájdeme jack výstup, na ktorý je pripojený interný reproduktor. Možno teda pripojiť iný reprobox a interný reproduktor nepoužívať. Avšak toto zapojenie sa v manuále neodporúča. Hartke KickBack 12 je jednoduché basgitarové kombo, vhodné na plnohodnotné domáce hranie a cvičenie. Využitie nájde aj v tichých kapelách.

Vlastnosti:

  • Výkon: 120W - Reproduktor: 1x 12 "hliníkový Hartke Custom
  • Ekvalizácia: basy, stredy, výšky
  • Funkcia Shape Control
  • Výstup na slúchadlá
  • XLR Line Out
  • Možnosť odpojenia interného reproduktora a pripojenie externého boxu (8 Ohm)
  • Rozmery: 48,3 x 39,4 x 40.7 cm
  • Hmotnosť: 19,1 kg

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky