Kategórie:

Markbass Nano Mark II

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: MARKBASS
Katalógové číslo: NANO-MARK-II
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Nano Mark II sa vyvinul zo zosilňovača Nano Mark 300 pridaním mnohých užitočných funkcií. Zachováva si rovnako silný zvuk v ultra kompaktných rozmeroch a rovnako ľahkom balení ako jeho slávny predchodca (iba 1.45 kg). Nový dvojpásmový limitér v tomto zosilňovači reaguje rýchlejšie a dynamickejšie na vašu hru, čo tvorí prirodzenejší zvuk. Navyše vďaka voliteľnému nožnému spínaču máte ľahký prístup k nastaveniu scooped-mid ekvalizéra, čím rýchlo získate pevný tón pre slap alebo hru trsátkom!
 
 ks
Vaša cena s DPH: 395 EUR
 

Pomer výkon-hmotnosť / ultra-prenosný zosilňovač

Nano Mark II je profesionálny zosilňovač vážiaci iba 1.45 kg, a má neuveriteľný pomer výkonu ku hmotnosti s jeho 300 W výkonovým zosilňovačom MPT v pozoruhodne malom a ľahkom balení. Tento zosilňovač sa dokonale hodí pre basistov, ktorí hľadajú prenosnosť bez toho, aby obetovali bohatý a teplý zvuk, unikátny pre Markbass.

Jednoduchý dizajn

Zosilňovač je ideálny pre tých, ktorí potrebujú mať poruke veľa možností tvarovania zvuku. Vďaka jeho jednoduchým a efektívnym ovládačom môžete dostať čistý, hlasný, presný ekvalizér, ktorého výsledkom je autentická reprodukcia zvuku vašej basovej gitary. Scooped-mid ekvalizér ideálny pre zvuky slap a hru trsátkom je k dispozícii s použitím voliteľného nožného spínača pripojeného do vstupu na zadnom paneli.

Dvojpásmový limitér

Náš nový dvojpásmový limitér reaguje rýchlejšie a dynamickejšie na vašu hru ako tradičné limitéry, a dovoľuje vyšším pásmam „dýchať“, čo vytvára prirodzenejší zvuk. Tým robí naše hlavy tou najlepšou voľbou pre kohokoľvek, kto si rád užíva rýchly, prierazný attack pri vysokých hlasitostiach.

MPT - Mark Proprietary Technology

Mnohé iné basové zosilňovače na trhu používajú výkonové zosilňovače, ktoré nie sú navrhnuté špeciálne pre basu. V Markbass investoval Marco De Virgiliis do výskumu a vývoja, aby vyvinul vo vlastnú technológiu výkonového zosilňovača. Náš výkonový zosilňovač MPT bol postavený od základu s tým, aby rešpektoval a pozdvihol vlastný zvuk vášho nástroja.

XLR výstup, Pre/Post EQ, FX send/return, nožný spínač

Symetrický linkový XLR výstup s prepínačmi Pre/Post EQ a GND Lift, efektový send a return, vstup pre nožný spínač a kombo výstup speakon/1/4“ pre reproduktory - naozaj slušná výbava - aj keď je to ťažké uveriť, že to všetko nájdete na takej ultra-malej hlave.



 
markbass_nano_mark_ii-01markbass_nano_mark_ii-01
markbass_nano_mark_ii-02markbass_nano_mark_ii-02
markbass_nano_mark_ii-03markbass_nano_mark_ii-03
markbass_nano_mark_ii-04markbass_nano_mark_ii-04
markbass_nano_mark_ii-05markbass_nano_mark_ii-05

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky