Kategórie:

Roland AC 33 Acoustic Chorus Guitar Amplifier

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: ROLAND
Katalógové číslo: 409561M32
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Plne a hlboko znejúci zvuk, ktorý si môžete vziať so sebou - to je AC-33, prvý zosilňovač pre akustickú gitaru, ktorý môžete napájať batériami.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 498 EUR
 

Prenosný, no zároveň výkonný, AC-33 poskytuje skutočný stereo zvuk, gitarové a mikrofónové kanály, na mieru ušité efekty, potlačenie spätnej väzby a Phrase Looper. Vďaka možnosti napájania batériami Vám AC-33 hrať s ním kdekoľvek - v lese, na uliciach, alebo kamkoľvek vás vaša predstavivosť zavedie.








? Napájanie z elektrickej siete alebo 8 batériami typu AA (resp. nabíjateľnými Ni-MHbatériami)
? dva kanály: nástrojový a mikrofónový
? efekty: Reverb, Chorus, Ambience, Phrase Looper s nahrávacím časom 40 sekúnd
? stereo AUX vstup (pre MP3/Cd prehrávače, atď.), výstup pre slúchadlá
? funkcia potlačenia spätnej väzby (Anti-Feedback)
? vstavaný naklápací stojan
? odnímateľný zásobník na batérie umožňuje jednoduchú výmenu
? prirodzený stereo zvuk

AC-33 je vybavený najnovšou DSP technológiou Roland, vďaka ktorej poskytuje čistý,plný akustický zvuk, ktorý ďaleko prevyšuje jeho rozmery. Skutočný stereo design(2x 15W) využíva brilantný stereo/viacpásmový chorus, ako aj dozvukové efekty Reverba 3D Ambience, šité na mieru pre akustickú gitaru.

AC-33 poskytuje 2 nezávislé kanály: Guitar a Mic/Line. Môžete si teda pripojiť akustickúgitaru aj mikrofón (alebo nástroj s linkovým signálom) a miešať oba kanály nezávisle.Každý kanál má svoje ovládanie hlasitosti, viacpásmový EQ a Chorus. Kanál Mic/Lineposkytuje XLR aj 1/4" pripojenie. K AC-33 môžete pripojiť aj MP3/Cd prehrávač (AUXvstup) s sprevádzať vaše cvičenie alebo vystúpenie. Nájdete tu tiež ovládanie hlavnejhlasitosti, efektov Reverb/Ambience a funkcie Anti-Feedback.

Funkcia Phrase Looper umožňuje nahranie/prehrávanie zvukových slučiek; môžete takjamovať s využitím vašej gitary alebo pripojeného signálu (AUX). Funkcia umož§ujenahranie/prehrávanie slučiek s max.dĺžkou 40s.



Externé linky

Produktová brožúra k AC-33 (v anglickom jazyku)



Interaktívna prezentácia AC-33 (v anglickom jazyku)

Upozornenie pre obchodníkov: Popisy na stránke www.bigmusic.sk sú chránené autorskými právami a ich kópie sú neoddeliteľnou súčasťou notárskej zápisnice uloženej dňa 25. 3. 2011 v notárskom centrálnom registri listín pod č. N 179/2011, NZ 10841/2011, NCRls 11107/2011. V prípade, že na svojich internetových stránkach použijete popisy produktov zo stránky www.bigmusic.sk, je potrebné uviesť pôvodný zdroj s textom: Popis produktu pochádza zo stránky www.bigmusic.sk, pričom www.bigmusic.sk musí byť aktívny odkaz. V opačnom prípade ide o porušenie predpisov o pravidlách hospodárskej súťaže ako aj o porušenie autorského zákona.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky