Kategórie:

Tech 21 SansAmp Bass Driver DI

Poštovné zadarmo

Výrobca: TECH 21
Katalógové číslo: 313757
Záruka (mesiacov): 24

SansAmp Bass Driver DI je oveľa viac ako len obyčajný DI box, dokážete s ním nasimulovať slávne vintage zvuky elektrónkových basových zosilňovačov, moderné brilantné slapové zvuky, agresívne skreslenie a všetko medzi tým. Tri rôzne výstupy - pre koncový zosilňovač, PA mix alebo nahrávanie v štúdiu.
 
 

Ovládačom Presence pridáte konkrétnosť a vyššie harmonické zložky, Blend slúži na nastavenie pomeru čistého signálu a zvuku obvodov SansAmp. Aktívny 2-pásmový ekvalizér špeciálne naladený pre zvuk basgitary +12dB / -12dB. Výstupy 1/4" jack a XLR. Profesionálna kovová konštrukcia pre najnáročnejších hráčov. Napájanie 9V batériou alebo adaptérom (nie sú súčasťou balenia), možnosť tiež napájať fantómovým napájaním z mixu.

Upozornenie pre obchodníkov: Popisy na stránke www.bigmusic.sk sú chránené autorskými právami a ich kópie sú v notárskej úschove od chvíle ich vytvorenia. V prípade, že na svojich internetových stránkach použijete popisy produktov zo stránky www.bigmusic.sk, je potrebné uviesť pôvodný zdroj s textom: Popis produktu pochádza zo stránky www.bigmusic.sk, pričom www.bigmusic.sk musí byť aktívny odkaz. V opačnom prípade ide o porušenie predpisov o pravidlách hospodárskej súťaže ako aj o porušenie autorského zákona.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky