Kategórie:

Tech 21 SansAmp RBI

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: TECH 21
Katalógové číslo: 202815
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

SansAmp RBI je racková verzia DI boxu SansAmp Bass Driver DI s pridaným ovládačom MID (ekvalizér pre stredové frekvencie), ovládačom úrovne signálu na výstupe XLR, sériovo-paralelnou efektovou slučkou a priamym výstupom XLR. Dokážete s ním nasimulovať slávne vintage zvuky elektrónkových basových zosilňovačov, moderné brilantné slapové zvuky, agresívne skreslenie a všetko medzi tým.
 
 ks
Doporučená cena s DPH: 514,80 EUR
Ušetríte 25 %
Vaša cena s DPH: 385 EUR
 

Tri rôzne výstupy - pre koncový zosilňovač, PA mix alebo nahrávanie v štúdiu. Ovládačom Presence pridáte konkrétnosť a vyššie harmonické zložky, Blend slúži na nastavenie pomeru čistého signálu a zvuku obvodov SansAmp, ovládačom Drive môžete pridať skreslenie. Aktívny 3-pásmový ekvalizér špeciálne naladený pre zvuk basgitary +12dB / -12dB.

Upozornenie pre obchodníkov: Popisy na stránke www.bigmusic.sk sú chránené autorskými právami a ich kópie sú v notárskej úschove od chvíle ich vytvorenia. V prípade, že na svojich internetových stránkach použijete popisy produktov zo stránky www.bigmusic.sk, je potrebné uviesť pôvodný zdroj s textom: Popis produktu pochádza zo stránky www.bigmusic.sk, pričom www.bigmusic.sk musí byť aktívny odkaz. V opačnom prípade ide o porušenie predpisov o pravidlách hospodárskej súťaže ako aj o porušenie autorského zákona.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky