Kategórie:

Yamaha MX61 BU V2

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: YAMAHA
Katalógové číslo: HN167003
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Syntetizátor / workstation, 61 klávesov, 1106 zvukov + 61 sád bicích, GM: 128 zvukov + 1 sada bicích, používateľské zvuky: 128 zvukov + 8 sád bicích,  polyfónia: 128 hlasov.
Efekty:  reverb 9 typov, chorus 17 typov, insertion efekty 48 typov, 5-pásmový master equalizér. 208 patternov, 999 typov arpeggia.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 749 EUR
 

Výstupy: výstup  [L / MONO] 6,3 mm jack, slúchadlá 6,3 mm stereo jack
Vstupy:  nožný ovládač, sustain pedál, MIDI IN/OUT, USB TO HOST, USB TO DEVICE, Aux IN, napájanie
Napájanie adaptérom (je súčasťou balenia)
Rozmery: š x h x v 984 x 299 x 112 mm
Hmotnosť: 3,8 kg

 

 

Viac ako 1000 zvukov zo série MOTIF

Séria MX obsahuje viac ako 1000 zvukov prevzatých zo svetoznámej série Yamaha MOTIF XS. Od realistických akustických zvukov, ako napríklad piano, cez elektrické piano alebo sláčiky a bicie až po komplexné syntetické zvuky zložené až z ôsmich prvkov, vďaka sérii MX máte tie najobľúbenejšie zvuky MOTIF XS na dosah. Modely MX majú dokonca aj zjednodušené rozhranie pre priamy prístup ku všetkým týmto skvelým zvukom. Vďaka novonavrhnutým sekciám kategórií je vyhľadanie toho správneho zvuku, ktorý chcete, oveľa jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Dokonca si môžete zvuky upravovať a ukladať vlastné zvuky priamo na paneli.


Plug and Play, "FM Essential"

Aplikácia FM Essential pre iPhone / iPad vám umožní ovládať syntezátor a jeho rôzne parametre vrátane modifikácie zvukov v reálnom čase.


Ľahký prístup do režimu Split / Layer pre okamžitú inšpiráciu

Režim Performance u nástrojov radu MOTIF bol vždy miestom pre rýchle nájdenie inšpirácie a v prípade nástrojov MX tomu nie je inak. Ľahko môžete kombinovať dva zvuky pre živú hru na klaviatúre pomocou samostatných tlačidiel pre nastavenie funkcií SPLIT (rozdelenie klaviatúry na 2 zóny) a LAYER (navrstvenie dvoch zvukov na seba), pričom každá z nich má svoj vlastný inteligentný arpeggiátor a samostatný part pre biciu stopu pre tvorbu performancií, ktoré znejú, ako by hrala celá kapela. 128 performancií na MX je plne užívateľsky editovateľných a sú predprogramované s najnovšími klubovými groovmi.


16-partový multitimbral a 128-hlasová polyfónia

Každá performance obsahuje nielen trojicu zvukov, pripravených pomocou opisu vyššie (režimy SPLIT a LAYER), ale aj nastavenie pre kompletné 16-partové nastavenie pre hranie. Môžete ľubovoľne prepínať medzi týmito 16 partmi bez nežiaduceho odseknutia zvuku. Vďaka polyfónii 128 hlasov je tu dostatok priestoru aj pre bohaté sekvencie prehrávané z vášho DAW. Preto je tiež MX rad skvelým tónovým generátorom pre živé hranie a prehrávanie DAW MIDI stôp.


Obojsmerné USB Audio / MIDI rozhranie

Avšak rad MX nefunguje len ako ovládač pre DAW a VST, je tu tiež audio rozhranie. Stačí pripojiť USB kábel do vášho počítača a môžete prehrávať všetky zvuky z vášho počítača cez slúchadlový výstup na nástroji MX, alebo počúvať vaše DAW stopy pripojením MX k externým štúdiovým monitorom alebo PA ozvučeniu. Audio prevodníky v nástroji MX sú vytvorené pre profesionálne hudobné aplikácie, takže všetko na vašom počítači - dokonca aj hry - budú znieť lepšie pri použití MX ako zvukového výstupu. Rozhranie MX je obojsmerné, takže môžete nahrávať interné zvuky MX priamo do vášho počítača, bez nutnosti prevodu do analógu pre najvyššiu možnú kvalitu.


Rozšírené možnosti riadenia pre VST a DAW aplikácie

Nástroje MX obsahujú tiež masívne ovládače a tlačidlá pre ovládanie interných zvukov, DAW parametrov a VST nástrojov. Zdanlivo jednoduché rozhranie je kombinované s editorom šablón na vzdialené ovládanie na vašom počítači, takže akékoľvek VST vlastníte alebo akékoľvek nové VST si zakúpite, možno ich ľahko nastaviť pre riadenie pomocou MX. K dispozícii sú rôzne pokročilé integračné šablóny pre použitie s rôznymi DAW aplikáciami. Pri použití programu Cubase je tu navyše ovládač AI, pomocou ktorého možno ľubovoľný parameter ovládať veľkým otočným ovládačom len tým, že naň ukážete myšou. Nikdy nebolo plné ovládanie Cubase rýchlejšie.

Obsahuje kompletnú sadu hudobného produkčného softvéru

Nástroje rady MX sú jediné hardvérové ??syntetizátory vo svojej cenovej triede, ktoré prichádzajú s kompletnou sadou hudobných produkčných softvérových nástrojov. Program Steinberg Cubase AI, ktorý je už v cene, ponúka 48 audio stôp a 64 MIDI stôp, notáciu, vstavané VST efekty, takže pre kompletnú hudobnú produkciu vám stačí nástroj MX a software Cubase AI. Ale tým ešte nekončíme, súčasťou balenia sú tiež je tiež softvérový syntezátor Steinberg Prologue a emulátor organov Yamaha YC-3B, takže máte k dispozícii presvedčivé VST pre začiatok.
Navyše sú tu editory Remote Template pre nastavenie ovládačov rôznych VST. Yamaha spolupracuje tiež s vývojármi iných firiem, aby zabezpečila, že tu bude plná podpora funkcionality naprieč rôznymi platformami.

Cubasis LE

Okrem počítačového programu Cubase AI, MX BK / BU série ponúka hudobnú produkčnú aplikáciu pre iPad "Cubasis LE".
Pri pripojení MX BK / BU série k iPadu si môžete odomknúť plne funkčnú verziu Cubasis LE.
Vďaka obojsmernému audio / MIDI rozhraniu a USB pripojeniu bez potreby inštalácie ovládačov (class compliant) sú možnosti novej MX série s hudobnou produkčnou aplikáciou Cubasis LE ešte lepšie.

Kompletná analógová aj digitálna konektivita

Okrem USB audio / MIDI portu je rad MX vybavený aj portom USB TO DEVICE pre pripojenie USB pamäťového zariadenia (USB flash disku) pre ukladanie dát na externú pamäť a prehrávanie audio súborov vo formáte WAV priamo z USB flash disku. Ak chcete pridať tablet alebo MP3 prehrávač do vášho systému, stačí ich len pripojiť do vstupu AUX pomocou malého stereo jacku a ste pripravení prehrávať audio súbory z vášho externého zariadenia.

Ľahká konštrukcia s kvalitnou klaviatúrou Yamaha

Zatiaľ čo takmer všetky ostatné klávesové kontroléry používajú lacné OEM klaviatúry, rad MX prináša vynikajúco navrhnutú, kvalitnú klaviatúru, ktorú môže ponúknuť iba Yamaha ako najväčší svetový výrobca klávesových nástrojov. Vďaka hmotnosti iba 3,7kg (MX49) alebo 4,7kg (MX61) môžete tento syntezátor ľahko prenášať v jednej ruke. Syntetizátory rady MX majú kompaktný dizajn, takže nielen že sa ľahko prenášajú na vystúpenie, ale dokonale zapadnú aj do dnes veľmi obľúbených kompaktných domácich štúdií pre hudobnú produkciu.

VCM efekty

Syntetizátory MX prichádzajú vybavené VCM efektmi, ktoré simulujú obvody a správanie sa klasických efektov. Zvuky zo 70. rokov sa prebúdzajú opäť k životu pomocou verných simulácií efektov ako ekvalizér, flanger, phaser a wah, ktorými boli vybavené klávesové legendy tejto doby. 

USB Class Compliant

MX BK / BU séria podporuje USB Class Compliant (to znamená, že pre komunikáciu s ďalšími zariadeniami nie je potrebné inštalovať žiadne špeciálne ovládače).
Vďaka tomu môžete pracovať so širokou škálou iOS hudobných aplikácií, ako je napríklad FM Essential a Cubasis LE.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky