Kategórie:

Roland RD 700GX

Výrobca: ROLAND
Katalógové číslo: 701820


Archívny záznam, výroba ukončená
Vynikajúce piáno pre živé hranie - na pódiu si môžete užiť svetové najpôsobivejšie stage piána, so skvelými zvukmi pián a elektrických pián, s možnosťou prehrávať a ovládať doprovodný audio signál. RD séria digitálnych pián je vybavená nanovším zvukovým procesorom Roland s výnimočnou kvalitou zvuku. RD 700GX je vlajkovou loďou vďaka svojím SuperNATURAL nástrojom a PHA II "Ivory Feel" klaviatúre s funkciou Escapement.
 
 

  • Klaviatúra: 88 kláves (PHA II Ivory Feel Keyboard s technológiou Escapement)
  • Zvukový generátor: Vyhovuje systému General MIDI 2, viacvrstvé stereo sample zvuku Piana pre všetkých 88 kláves
  • Partov: 16
  • Maximálna polyfónia: 128 hlasov
  • Pamäť pre vzorky: 256MB (16-bitov, lineárnych)
  • Zvuky: Normálne zvuky: 242; SuperNATURAL E.Piano: 10; Tonewheel varhany: 10; General MIDI 2 zvuky: 256; Rytmické sady: 5; General MIDI 2 Rytmické sady: 9
  • Efekty: Multiefekty: 2 x 4 systémy, 124 typov; Reverb: 6 typov, Chorus: 3 typy, Ovládanie zvuku: 3-band kompresor 4-band digitálny ekvalizér; Prehrávač SMF/Audio súborov
  • Arpeggiator: 150 štýlov
  • Rytmický pattern: 200 patternov
  • Ovládače: Zone Level slider x 4 (priraditeľný), potenciometre EQ, Reverb, Chorus; Multi-Effects Control potenciometer x 2 (priraditeľný), joystick Pitch Bend/modulácia, priraditeľné prepínače (S1, S2)

Perfektný dotyk

Vaše prsty si zamilujú klaviatúru PHA II "Ivory Feel" Roland s funkciou Escapement. Táto technológia výroby kláves reprodukuje pocit reálneho povrchu kláves zo slonovej kosti, pianistom tak známeho svojou stabilitou a komfortom hry. Klávesy sú upravené tak, aby absorbovali vlhkosť a tak zabránili ukĺznutiu prstov.

SuperNATURAL EP

Ďalšou charakteristickou vlastnosťou RD-700GX je zvuková banka elektrických pián, ktorá vznikla vďaka jedinečnej technológii SuperNATURAL Roland. Užijte si realistický výraz a ovládanie ako nikdy predtým, s týmto špeciálnym výberom E-pián, ktorý ponúka autentickú a zvukovo organickú volbu.

USB Audio rozšírenie

Prehrajte si audio na RD-GX priamo z USB klúča. Univerzálna kompatibilita umožňuje prehrávať štadndardné MIDI súbory, WAV, AIFF a MP3 súbory. Naviac sa môžete cez USB pripojiť na Váš počítač a využiť Cakewalk SONAR LE softvér, ktorý je pribalený k RD-GX.




Externé linky

Interaktívna prehliadka RD-700GX

Upozornenie pre obchodníkov: Popisy na stránke www.bigmusic.sk sú chránené autorskými právami a ich kópie sú v notárskej úschove od chvíle ich vytvorenia. V prípade, že na svojich internetových stránkach použijete popisy produktov zo stránky www.bigmusic.sk, je potrebné uviesť pôvodný zdroj s textom: Popis produktu pochádza zo stránky www.bigmusic.sk, pričom www.bigmusic.sk musí byť aktívny odkaz. V opačnom prípade ide o porušenie predpisov o pravidlách hospodárskej súťaže ako aj o porušenie autorského zákona.

 

 

 

 

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky