Kategórie:

Yamaha CLP-480 PE

Výrobca: YAMAHA
Katalógové číslo: CLP-480PE
Záruka (mesiacov): 24

Produkt sa už nevyrába/nepredáva.
Radi Vám ponúkneme vhodnú alternatívu na tel. 0903 603 574.


88 vyvážených klávesov z dreva ako u skutočného klavíra (klaviatúra Natural Wood s povrchom zo syntetickej slonoviny) verne reprodukujúcich rozdiely vo vyvážení a odskoku každého klávesu (lineárne vyvážená kladivková klaviatúra). Trojica zosilňovačov s tromi frekvenčne oddelenými reprosústavami. Zvuk ozvučnej dosky klavíra u Clavinovy napodobňuje reproduktor "The GP Soundboard Speaker". Farba: Polished Ebony - ebenová čierna, lak s vysokým leskom
Yamaha ponúka zdarma rozšírenú záruku na sériu AvantGrand a piána NU1digitálne piána Clavinova radu CLPCVP a Modus. Táto ponuka platí produkty zakúpené v čase od 1. apríla 2013 do 31. marca 2014.

Pre získanie rozšírenej záruky z 2 na 5 rokov si zaregistrujte svoj produkt na
http://cz.yamaha.com/cs/news_events/musical_instruments/hybrid_pianos_2plus3_years_extended_guarantee/
 
 

 

Nové tvorenie zvuku zvukovým jadrom RGE so zvukom uvoľnenia klávesu (Key-Off) a rezonancie strún ponúka výraznejšiu expresivitu, pedál sa chová úplne rovnako ako pedál klavíra (GP Response Damper Pedal). Skutočný výraz klavíra (Real Grand Expression) ako aj verný zvuk, reakcia klaviatúry a pedálov pri hre spolu dávajú pocit, ako pri hre na skutočnom klavíri.

Upozornenie pre obchodníkov: Popisy na stránke www.bigmusic.sk sú chránené autorskými právami a ich kópie sú v notárskej úschove od chvíle ich vytvorenia. V prípade, že na svojich internetových stránkach použijete popisy produktov zo stránky www.bigmusic.sk, je potrebné uviesť pôvodný zdroj s textom: Popis produktu pochádza zo stránky www.bigmusic.sk, pričom www.bigmusic.sk musí byť aktívny odkaz. V opačnom prípade ide o porušenie predpisov o pravidlách hospodárskej súťaže ako aj o porušenie autorského zákona.

 
Yamaha CLP-480R - ovládací panelYamaha CLP-480R - ovládací panel

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky