Kategórie:

Alesis Nitro Max Mesh Kit

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: ALESIS
Katalógové číslo: NITROMAXKITXEUK
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Elektronické bicie Alesis Nitro Max Mesh Kit ponúkajú vysokokvalitný a realistický zážitok z hry vďaka sieťovaným hlavovým mechom na tom a snare bubnoch. Mesh hlavy sú obľúbené pre svoj autentický pocit a možnosť tichého cvičenia, vďaka čomu sú ideálne pre bubeníkov všetkých úrovní a zručností. Súprava je tiež vybavená modulom Nitro, ktorý používateľom poskytuje pôsobivú knižnicu 385 zvukov, umožňuje personalizáciu z 25 prednastavených súprav a ponúka priestor na uloženie až 15 vlastných súprav.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 465 EUR
 

Bicia súprava Alesis Nitro Max Mesh predstavuje širokú škálu funkcií a vlastností, ako napríklad 60 stôp a zabudovaný metronóm, ktorý umožňuje bubeníkom rozvíjať svoje rytmické a časovacie schopnosti. Pripojenie k externým zariadeniam je jednoduché a všestranné vďaka 6,3 mm mono jack výstupom na pripojenie k reproduktorom alebo mixážnym pultom a 3,5 mm stereo jack vstupu na mixovanie, ktorý umožňuje pripojenie MP3 alebo CD prehrávača. Výstup pre slúchadlá so 6,3 mm stereo jackom ponúka osobné počúvanie bez rušenia okolia.

Na pohľad zaujme konfigurácia sady, ktorá obsahuje 1x 10" dvojzónový snare pad (hlava/obruba), 3x 8" jednozónové tom pady, 3x 10" jednozónové činelové pady (jeden s funkciou stop), 1x basový pad vrátane pedálu a 1x hi-hat kontrolér. Celá súprava je ukotvená na pevnom stojane na bicie, ktorý poskytuje stabilnú a bezpečnú platformu, a obsahuje aj všetku potrebnú kabeláž na jednoduchú inštaláciu a prípravu na hranie.

V neposlednom rade možnosti pripojenia zahŕňajú 2x 6,3 mm stereo jack vstupy pre pridanie ďalšieho tom a činelového padu a USB-MIDI rozhranie pre priame pripojenie k Mac alebo PC. Toto rozšírenie zvyšuje flexibilitu súpravy, umožňuje jednoduchú integráciu do digitálnych pracovných staníc a výučbového softvéru a otvára nové možnosti hudobnej tvorby a cvičenia. Plocha potrebná pre súpravu je približne 120 x 80 cm, čo z nej robí kompaktnú možnosť, ideálnu pre domáce štúdiá a cvičebne.

Technické parametre:

  • Počet zvukov: 385
  • Počet predvolieb: 40
  • Počet skladieb: 60
  • Metronóm: Áno
  • MIDI: Áno
  • USB: Áno
  • Pedál: Áno
  • Paličky: Áno


 
alesis-nitro-max-mesh-kit-01alesis-nitro-max-mesh-kit-01
alesis-nitro-max-mesh-kit-02alesis-nitro-max-mesh-kit-02
alesis-nitro-max-mesh-kit-03alesis-nitro-max-mesh-kit-03
alesis-nitro-max-mesh-kit-04alesis-nitro-max-mesh-kit-04
alesis-nitro-max-mesh-kit-05alesis-nitro-max-mesh-kit-05
alesis-nitro-max-mesh-kit-06alesis-nitro-max-mesh-kit-06
alesis-nitro-max-mesh-kit-07alesis-nitro-max-mesh-kit-07
alesis-nitro-max-mesh-kit-08alesis-nitro-max-mesh-kit-08
alesis-nitro-max-mesh-kit-09alesis-nitro-max-mesh-kit-09
alesis-nitro-max-mesh-kit-10alesis-nitro-max-mesh-kit-10
alesis-nitro-max-mesh-kit-11alesis-nitro-max-mesh-kit-11
alesis-nitro-max-mesh-kit-12alesis-nitro-max-mesh-kit-12

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky