Kategórie:

Boss RC-10R

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: BOSS
Katalógové číslo: RC-10R
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

RC-10R je kombináciou loopovania skladieb a organických rytmov v kompaktnom zariadení. Prináša čerstvú inšpiráciu do živých vystúpení, komponovania skladieb a každodenného cvičenia. Pomocou tejto Loop Station novej generácie môžete spontánne v reálnom čase tvoriť hudbu, ktorá rozhýbe davy, vďaka dvom jedinečným sekciám skladieb, funkcii Intro/Ending a rytmickým prechodom. Integrované ovládače a vizuálne indikátory loopov umožňujú jednoduché a  intuitívne ovládanie. Po pripojení externých spínačov a MIDI sa možnosti ovládania ešte rozšíria. K dispozícii je obrovská knižnica rytmov, ktorá pokrýva takmer každý hudobný žáner. Máte však aj možnosť importovať vlastné rytmy a prispôsobiť RC-10R konkrétnej skladbe a štýlu.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 297 EUR
 

  • Nástroj novej generácie kombinuje loopovanie skladieb a dynamické rytmy v kompaktnom prevedení
  • S viac ako 280 rytmickými štýlmi, ktoré obsahujú dve jedinečné sekcie, prechody Intro/Ending a dva rytmické prechody, zahráte akýkoľvek štýl 
  • Šestnásť univerzálnych bicích súprav s kvalitnými zvukmi z knižníc rytmov BOSS a Roland
  • Stereo looper s možnosťou nahrávania až šiestich hodín záznamu, špičkovým 32-bitovým AD/AD prevodníkom a 32-bitovým floating-point spracovaním 
  • Sériové prehrávanie dvoch stôp pre vytváranie slučiek s dvoma nezávislými časťami skladby
  • Dva kruhové indikátory zobrazujúce stav prehrávania slučky a rytmu
  • Jednoduché ovládanie vďaka prehľadnému LCD displeju a intuitívnemu rozhraniu
  • Priestor pre 99 frázových pamätí a 50 používateľských rytmov
  • Voliteľný výstupný filter na optimalizáciu zvuku gitary a rytmov pre gitarový zosilňovač alebo zvukový systém
  • Podpora externého ovládania pomocou externých pedálových spínačov, Expression pedálu alebo MIDI
  • Kompletné MIDI rozhranie s kompaktnými mini TRS konektormi (káblový adaptér BMIDI-5-35 sa dodáva samostatne)
  • Možnosť stiahnutia ďalších rytmov a slučiek vo formáte WAV zo služby BOSS Tone Central
  • Softvér pre Mac/Windows na importovanie slučiek vo formáte WAV a používateľských rytmov vo formáte SMF  
  • Ďalší obsah na stiahnutie v BOSS Tone Central 

Loop Station novej generácie pre moderných umelcov
Slávne produkty BOSS Loop Station sú špičkové svetové loopery s celou paletou modelov, ktoré podporia jedinečné kreatívne potreby každého hudobníka. RC-10R prináša novú generáciu konceptu Loop Station - berie si inšpiráciu od obľúbených moderných umelcov, ktorí využívajú perkusné rytmy a loopovanie skladieb. Je stavaný na okamžitú tvorbu hudby pre gitaristov, spevákov aj skladateľov. Ide preto o jedinečný nástroj na rozvíjanie nápadov a vytvorenie zaujímavejších a dynamickejších hudobných vystúpení.

Looper skladieb a inteligentný drum machine v jednom
RC-10R spája slučky a rytmy novým sofistikovaným a interaktívym spôsobom. Na rozdiel od jednoduchších sprievodných rytmov, ktoré ponúkajú iné Loop Station, každý z rytmov nástroja RC-10R má kompletnú štruktúru skladby so samostatnými časťami. Dvojstopový procesor na vytváranie slučiek funguje v sériovom režime a je dokonale synchronizovaný s rytmom. Vďaka tomu môžete zaznamenávať nezávislé časti skladby s rôznymi rytmickými sprievodmi. Dve variácie prechodov poskytnú pri zmene častí prirodzenú energiu. Prechody Intro/Ending zasa zabezpečia organický začiatok a koniec skladby.

Špičkové rytmické zvuky a organické groovy  
S RC-10R zahráte akýkoľvek štýl, od rocku, popu a akustickej hudby až po latino, jazz, elektroniku a mnohé ďalšie. Na výber je viac ako 280 rytmických štýlov s prirodzenými organickými groovmi. Ak medzi nimi nenájdete ten pravý pre vás, môžete si jednoducho importovať vlastné SMF rytmy pomocou špeciálneho softvéru pre systém Mac/Windows a uložiť ich až do 50 vyhradených umiestnení. Bez ohľadu na vybraný štýl môžete jednoducho meniť charakter zvuku vďaka 16 súpravám, v okamihu zmeniť groove z tvrdého rocku na jemné perkusie a všetko ostatné medzi tým.

Prispôsobí sa vášmu kreatívnemu prístupu
Aj keď loopovací a rytmický procesor fungujú v dokonalej harmónii, dokážu skvelo fungovať aj samostatne. Môžete si vyskladať dve samostatné slučky bez rytmického pozadia, čo sa dokonale hodí na vytváranie jednoduchých skladieb a rozvíjajúcich sa ambientných zvukov. RC-10R sa dá používať aj ako nohou ovládaný drum machine a v reálnom čase ním môžete ovládať časti skladby a prechody. Stane sa tak skvelým partnerom pri živých koncertoch, na skúškach a pri cvičení. 

Väčšia kontrola pre náročných používateľov
Vďaka interaktívnym displejom a multifunkčným ovládačom je RC-10R sám o sebe špičkový nástroj. Niektorí používatelia však vyžadujú ešte väčšiu kontrolu. Aj tým však RC-10R dokáže vyhovieť. K dispozícii má konektor na pripojenie až dvoch pedálových spínačov alebo Expression pedálu, ktoré poskytujú väčšiu kontrolu nad funkciami Stop, Undo/Redo, hlasitosťou slučky a ďalšími funkciami. K dispozícii má aj kompletné MIDI rozhranie s kompaktnými mini TRS konektormi, vďaka ktorým získate množstvo funkcií s priamym prístupom a možností synchronizácie s ďalšími MIDI zariadeniami.

Špičkový loopovací procesor
Zariadenia BOSS Loop Station sú známe skvelou kvalitou zvuku a RC-10R ju ponúka doteraz najvyššiu. Jeho procesor na nahrávanie slučiek je vybavený 32-bitovým AD/DA prevodníkom a 32-bitovým spracovaním typu floating-point. Výsledkom je zvuk ktorý sa vyrovná najlepšiemu štúdiovému vybaveniu. Rovnako ako všetky Loop Station, aj RC-10R dokáže udržať pôvodný signál kompletne analógový a zachovať tak prirodzený hlavný tón.

Optimálny zvuk s akoukoľvek zostavou
Elektrická gitara a rytmická sekcia vyžadujú iné zosilnenie: gitaristi sa zvyčajne spoliehajú pri tvarovaní zvuku na svoj zosilňovač, kým rytmické nástroje znejú najlepšie na systéme s komplexným zvukom. RC-10R odosiela slučky a rytmy do samostatných výstupov a dokáže oddeliť ozvučovacie systémy, takže splní všetky vaše požiadavky. Aj v prípadoch, keď nemôžete použiť dva zosilňovače alebo keď potrebujete jednoduchšiu zostavu, má RC-10R k dispozícii šikovný trik. Vďaka množstvu jedinečných zvukových filtrov môžete optimalizovať zvuk gitár a rytmov na zosilnenie cez jeden systém, či už cez gitarový zosilňovač, PA systém alebo štúdiové monitory.



 
boss_rc10r-1boss_rc10r-1
boss_rc10r-2boss_rc10r-2
boss_rc10r-3boss_rc10r-3
boss_rc10r-4boss_rc10r-4
boss_rc10r-5boss_rc10r-5

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky