Kategórie:

Focusrite Scarlett Solo Studio 2i2 4th Gen

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: FOCUSRITE
Katalógové číslo: SCARLETT2I2ST-4G
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Uvoľnite svoj kreatívny potenciál so zariadením Focusrite Scarlett 2i2 Studio, vašim dokonalým nahrávacím riešením navrhnutým na zlepšenie každého aspektu vašej hudobnej produkcie. Tento štúdiový balík, ktorý obsahuje množstvo špičkových funkcií a nástrojov, poskytuje dokonalú kombináciu inovácií a profesionálnej kvality a umožňuje vám dosiahnuť výnimočné nahrávky ako nikdy predtým.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 339 EUR
 

Zachyťte okamih s bezprecedentnou čistotou:
Srdcom štúdia Scarlett 2i2 sú mikrofónové predzosilňovače 4. generácie, ktoré sa môžu pochváliť pôsobivým rozsahom zosilnenia 69 dB. Tieto mikrofónové predzosilňovače nanovo definujú čistotu a detaily, čím zabezpečujú, že vaše nahrávky budú čo najčistejšie a najživšie.

Všestrannosť sa stretáva s dokonalosťou:
Pripojte svoju elektrickú gitaru k nástrojovým vstupom Hi-Z, ktoré imitujú pocit klasického zosilňovača. Okrem toho sú vysokokvalitné linkové vstupy ideálne pre klávesy, syntetizátory a grooveboxy a poskytujú bezkonkurenčnú vernosť zvuku.

Bezkonkurenčný dynamický rozsah:
Využívajte rozsiahly dynamický rozsah 120 dB s použitím prevodníkov štúdiovej triedy podobných tým, ktoré sa nachádzajú v prestížnych rozhraniach Rednet používaných v špičkových štúdiách na celom svete.

Režim Air pre zvukovú brilantnosť:
Vďaka funkcii Air Mode môžete svoje nahrávky ponoriť do charakteru špičkovej štúdiovej konzoly. Zažite bohatý harmonický drive a zvýšenú prítomnosť, ktoré vdýchnu život vašim vokálom a nástrojom.

Ovládanie úrovne bez námahy:
Nechajte funkciu Auto Gain bez námahy nastaviť optimálnu úroveň nahrávania pre vaše relácie. Jediným stlačením sa Scarlett prispôsobí vašim potrebám a zabezpečí konzistentné, profesionálne výsledky.

Clip Safe Guardian:
Clip Safe je vaším ochrancom pred problémami s clippingom. Monitorujte úrovne až 96 000-krát za sekundu a zabráňte skresleniu, čo je podobné, ako keby ste mali po svojom boku skúseného inžiniera.

Presné monitorovanie s dynamickým zosilnením Halos:
Dynamic Gain Halos Scarlett umožňuje monitorovať vstupné a výstupné signály v reálnom čase priamo z vášho hardvéru, čím vám poskytuje neoceniteľný prehľad o vašom zvuku.

Ohromujúca kombinácia mikrofónu a slúchadiel:
Súčasťou balenia je štúdiový kondenzátorový mikrofón CM25 MkIII, prispôsobený pre vokály a akustické gitary. Uzavreté slúchadlá SH-450 a špeciálne navrhnutý slúchadlový zosilňovač poskytujú presné, pohlcujúce prehrávanie.

Vytvorte si vlastné zvukové scény:
Pomocou funkcie Loopback môžete bez problémov integrovať počítačový zvuk do svojich samplov, čo vám umožní ľahko objavovať nové zvukové dimenzie.

Bezproblémový štart s odborným vedením:
Nástroj Focusrite Easy Start zefektívňuje proces nastavenia a zaručuje, že budete nahrávať v okamihu. Jeho sprievodca krok za krokom sprístupňuje tvorbu hudby každému.

Kompletný softvérový arzenál:
Scarlett 2i2 Studio sa nezastavuje pri hardvéri. Je dodávaný s aplikáciami Ableton Live Lite a Avid Pro Tools Artist spolu so softvérovým balíkom Hitmaker Expansion. Antares Auto-Tune Access, Softube Marshall Silver Jubilee 2555 a ďalšie nástroje vás vybavia pre produkciu na štúdiovej úrovni.

Úplná kontrola na dosah ruky:
Prevezmite kontrolu nad nahrávaním priamo z vášho PC alebo Macu pomocou Focusrite Control 2, čím zlepšíte svoj pracovný postup a kreatívnu kontrolu.

Ponorte sa do štúdia Focusrite Scarlett 2i2 Studio a odomknite svet zvukovej dokonalosti. Či už ste skúsený profesionál alebo začínajúci umelec, tento komplexný štúdiový balík je vašou vstupnou bránou k bezkonkurenčným zvukovým možnostiam.

 
focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-1focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-1
focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-2focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-2
focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-3focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-3
focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-4focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-4
focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-5focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-5
focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-6focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-6
focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-7focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-7
focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-8focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-8
focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-9focusrite-scarlett-studio-2i2-4gen-9

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky