Kategórie:

Hartke HD-508 basové kombo

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: HARTKE
Katalógové číslo: HCD508
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Hartke HD-508 je nový prírastok do populárnej série Hartke HD. Zosilňovač triedy D s výkonom 500W je pripojený k štvorici 8" reproduktorov s patentovanou technológiou HyDrive.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 615 EUR
 

Basové kombo Hartke HD-508 predstavuje vrchol radu HD. Vďaka výkonnému zosilňovaču triedy D s výkonom 500W a štvoricu 8 "reproduktorov s patentovanou technológiou HyDrive, nemusíte s týmto kombom pristupovať na žiadne zvukové kompromisy. Poskytne Vám špičkový zvuk na pódiu, v skúšobni, alebo v štúdiu.

Reproduktory s technológiou HyDrive sú precízne spracované reproduktory pre basovú gitaru s hybridnou - papierovo / hliníkovou membránou. Oba materiály majú svoje prednosti a vďaka tomuto spojeniu môžete mať to najlepšie z oboch svetov - zvukovú vrelosť papiera a prierazný a konkrétny zvuk hliníka.

Kombo HD-508 je osadené výkonným zosilňovačom triedy D s masívnym výkonom 500W. Vďaka tomu máte vždy po ruke dostatočnú výkonnú rezervu pre všetky typy aplikácií. Predzosilňovač je osadený legendárnym obvodom Hartke Shape s možnosťou zvýrazňovať a potláčať zvolenej frekvencie. Tento obvod doplňuje 3-pásmový EQ, pomocný vstup pre MP3, efektová slučka, slúchadlový výstup a symetrický DI výstup.

Kombo HD-508 je osadené v masívnej drevenej skrini potiahnuté čiernou koženkou a vybavenú odnímateľnými kolieskami pre jednoduchý transport. Celé kombo váži iba 22kg.

Hartke HD-508 je plne profesionálne kombo pre basovú gitaru vybavené tak, aby vždy poskytovalo ten najvyšší štandard basového zvuku.


 
hartke_hd508-1hartke_hd508-1
hartke_hd508-2hartke_hd508-2
hartke_hd508-3hartke_hd508-3
hartke_hd508-4hartke_hd508-4

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky